g8777 έγραψε:g8777 έγραψε:Το ξεκαθαριζω απο τωρα (γιατι υποψιαζομαι οτι η κατανοηση κειμενου δεν ειναι το δυνατο χαρτι για καποιους φορουμιτες)
Ημουν 1,000,000/% οτι θα απαντουσες ετσι
g8777 έγραψε:g8777 έγραψε:Το ξεκαθαριζω απο τωρα (γιατι υποψιαζομαι οτι η κατανοηση κειμενου δεν ειναι το δυνατο χαρτι για καποιους φορουμιτες)
Geo f1 έγραψε:g8777 έγραψε:g8777 έγραψε:Το ξεκαθαριζω απο τωρα (γιατι υποψιαζομαι οτι η κατανοηση κειμενου δεν ειναι το δυνατο χαρτι για καποιους φορουμιτες)
Ημουν 1,000,000/% οτι θα απαντουσες ετσι![]()
![]()
Geo f1 έγραψε:Οταν γραφουν καποια αυτονοητα στον Ματ οτι οκ μωρε δεν εκανε και τπτ φοβερο. Με το drs τους εφαγε σχεδον ολους 300 μετρα πριν τα φρενα, ε ο Ματ το βλεπει σαν hate και μας κανει μουτρακια
Ελα Ματ![]()
![]()
A-Viper7 έγραψε:Geo f1 έγραψε:Οταν γραφουν καποια αυτονοητα στον Ματ οτι οκ μωρε δεν εκανε και τπτ φοβερο. Με το drs τους εφαγε σχεδον ολους 300 μετρα πριν τα φρενα, ε ο Ματ το βλεπει σαν hate και μας κανει μουτρακια
Ελα Ματ![]()
![]()
Θα σε πρότεινα να διαβάσεις λίγο την ιστορία του Ματ πριν μας κάνεις άλλη μια επίδειξη του πόσο ανίδεος είσαι.
ripper έγραψε:sparticle έγραψε:Εγώ πάλι μπορώ να θυμηθώ τιμωρία σε ομάδα (αφαίρεση βαθμών στους κατασκευαστές) επειδή έλειπε η σφραγίδα του κινητήρα ενώ ταυτόχρονα δεν υπήρχε καμία τιμωρία στον οδηγό που είχε τον κινητήρα στην πλάτη και έτρεχε με αυτόν
Άλλο σκάνδαλο αυτό, ενώ αποδεδειγμένα δεν είχε καμία παρατυπία ο κινητήρας...
Μετά τα όσα λέει ο Τοτός θεωρώ άδικη την τιμωρία. Αν δεν έπιανε τα όρια των κανονισμών λόγω ζημιάς τότε κακώς τιμωρήθηκε.
Πχ στο προηγούμενο δεν αντικατεστησε η Red Bull σπασμένες αεροτομές;

ripper έγραψε:Χαχ και είπα να ξανακοιτάξω το όνομα που έσβησα![]()
![]()
Στο μονοθέσιο του Hakkinen αν θυμάμαι καλά έλειπε η σφραγίδα που έβαζε η FIA για να εξασφαλίσει ότι δεν είχε πειραχτεί.
Η McLaren είπε ότι έφταιγε η FIA, έλεγξαν τον κινητήρα ο οποίος δεν είχε πειραχτεί και έβγαλαν την απόφαση ολίγον έγκυος.
Τιμωρία της ομάδας και όχι του Hakkinen. Μεγάλοι μάγειρες.
Grand slam για τον Russell, μεγαλη εμφανιση, με τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]