Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Mclaren-Queen
#736096
Geo f1 έγραψε:Για τον κορτο ομως που εγραψε αυτο περι αλφα κλπ κουβεντα :lol:

Δεν προσέβαλε κάποιον ρε George. Είπε μια μλκία, και ο George του λέει για τη ζωή του και ότι γελοιοποιείται. Δεν το θεωρείς escalation?
Και το να σε λέει 5χρονο ο g δε μ αρέσει αλλά δεν το σχολιάζω γιατί δε με αφορά. Θα υπερασπιστείς εσύ τον εαυτό σου και υπάρχουν και οι mods. Σχολιάζω τη συμπεριφορά του George γιατί γίνονται λίμπα όλα τα τοπικά και χάνεται η μπάλα παντού. Το παράδειγμα το έφερα για να του δείξω για ποιο λόγο οι άλλοι χρήστες έχουν τέτοια συμπεριφορά προς αυτόν. Όχι για να υπερασπιστώ την τιμή του κάθε κόρτο.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#736117
Mclaren-Queen έγραψε:Εδώ θα σε στενοχωρήσω. Θεωρώ ότι η αναλογία χρήσιμων/άχρηστων ποστ σου είναι δυστυχώς πολύ χαμηλή. Ο λόγος είναι ότι γράφεις σεντόνια για να πεις κάτι που λέγεται σε δύο γραμμές. Επίσης, στα ποστ σου συνήθως λες τα ίδια και τα ίδια. Έχεις 2-3 βασικές θέσεις, αυτές αναμασάς σχεδόν σε κάθε ποστ και μάλιστα με απόλυτο και πάρα πολύ επιθετικό ύφος. Επίσης, βάλε κάτω πόσα από τα ποστ σου είναι καθαρά αντιπαράθεση χαμηλού επιπέδου με κάποιον άλλο. Το ποιος ξεκινάει που λες είναι πολύ παιδικό.

Δε με στεναχωρεις καθολου. Θα στεναχωρηθω αν εσυ ή καποιος αλλος γινει πιο συγκεκριμενος και μου αποδειξει οτι ενα ποστ μου ηταν αχρηστο. Δε σε πειραζουν "τα ιδια και τα ιδια" τα δικα μου που μαλιστα ισχυουν και σε πειραζουν τα "τα λεγαμε" που μαλιστα δεν ισχυουν? Κατι δεν παει καλα εδω!

Παιδικο δεν ειναι να απαντησεις επιθετικα σε καποιον που σε προκαλει. Παιδικο ειναι να προκαλεις καποιον απλα γιατι δε συμφωνεις μαζι του. Οποτε αν κοβοντουσαν οι τρολλιες απο την αρχη, δε θα ειχα λογο να απαντησω επιθετικα.

Mclaren-Queen έγραψε:Απίστευτο escalation χωρίς κανένα λόγο. Πως περιμένεις ο Κόρτο και ο κάθε Κόρτο μετά από τέτοιου είδους αντιδράσεις να σε πάρει στα σοβαρά?

Μηπως κατι δεν καταλαβες εδω? Ενω λεγαμε για το ποσο καλο αγωνα εκανε ο Μαξ, ο Κορτο πεταξε παλι καρατρολλια και καραοφφτοπικ "να παει στην Αλφα ο σωτηρας ο Μαξ να τους ανεβασει".

Ο Κορτο που το ιδιο εκανε τις τελευταιες 3-4 φορες που εμφανιστηκε στο τοπικο.
Ο Κορτο που μετα απο 1.5 αγωνα που "κερδισε" ο Αλμπον το Μαξ στο ξεκινημα τους σαν ομοσταβλοι, μας τα εκανε τσουρεκια για τον επομενο 1.5 χρονο με τον "καλυτερο Αλμπον".
Ο Κορτο που μας ελεγε "αργος στον 1 γυρο ο Μαξ, 3 ποουλς εχει παρει στην καριερα του" (οσο η Ρεντ Μπουλ ηταν τουλαχιστον 0.5" πισω απο τη Μερσεντες).
Ο Κορτο που προσπαθει να αποδομησει το φαινομενο Μαξ, μεσω του ραψιματος του μονοθεσιου στα μετρα του.

Αυτος ο Κορτο λες να θελω να με παρει στα σοβαρα? Απλα να σταματησει το τρολλαρισμα θελω.

Mclaren-Queen έγραψε:Τον σεβασμό των υπόλοιπων χρηστών τον κερδίζουμε, δεν τον απαιτούμε. Εσύ σε αυτό το forum μπήκες καουμπόικα έχοντας ήδη άποψη για όλους εδώ και μάλιστα να σου θυμίσω ότι το παίζατε άγνωστοι με τον geo στην αρχή. Από την αρχή λοιπόν τοποθέτησες τον εαυτό σου σε μία θέση και οι υπόλοιποι σου συμπεριφέρθηκαν ανάλογα με τη δική σου συμπεριφορά. Γι αυτόν το λόγο στα άλλα τοπικά δεν έχει Καζαντζίδηδες. Γιατί εκεί είσαι πιο διαλλακτικός και δεν προσβάλλεις τους υπόλοιπους. Η λύση δεν είναι να σταματήσεις να γράφεις, η λύση είναι να συνειδητοποιήσεις ότι ο καθένας θα λέει αυτό που θέλει να πει/θεωρεί άξιο λόγου και όχι αυτό που θέλεις να ακούσεις. Κι εσύ δε χρειάζεται να σχολιάσεις τα πάντα. Η γνώμη του καθενός είναι γραμμένη και ο καθένας κρίνει.


Εκτος τοπου και χρονου αυτα που ειπες.

Εγω μπηκα στο φορουμ κι ειπα την αποψη μου. Οτι ειμαι Αλονσικος, οτι θεωρω μετριο το Φεττελ και λιγα ακομα. Δεν εκανα τον εξυπνο και δεν προκαλεσα ΚΑΝΕΝΑΝ με το "καλημερα" μου εδω. Απο το επομενο δευτερολεπτο πεσανε καμποσοι να με κατασπαραξουν. Με Καζαντζιδηδες, βιντεακια και φυσικα ακομα και αμεσες βρισιες. Οταν αρχισα να απανταω στο ιδιο στυλακι που μου μιλουσαν, εφαγα μπαν με συνοπτικες διαδικασιες, με αιτιολογια "χρηστης κλωνος" το οποιο φυσικα δεν ισχυε αφου δεν ειχα στο παρελθον λογαριασμο. Δηλαδη μιλαμε για ΑΙΣΧΡΟ καλωσορισμα απο την κοινοτητα κι απο την ιδια τη συντονιστικη ομαδα. Επειδη με επνιγε η αδικια ανταλλαξα πολυ μηνυματα με τον ΧαιΦαι κι ευτυχως πειστηκε οτι δεν ειχα λογαριασμο στο παρελθον κι ενεργοποιησε παλι το λογαριασμο μου μετα απο προσπαθειες μηνων.

Με το που γυρισα ειχα κατα νου να μην προκαλω, αλλα ηταν φυσικα ατοπο. Οι "παλιοι" με το που με ειδαν, συνεχισαν απο εκει που το ειχαν αφησει. Τρολλιες και βρισιες που μεναν ατιμωρητες, οποτε απαντουσα κι εγω στο ιδιο υφος.

Κι ολο αυτο γιατι δεν τους εκανα τη χαρη να τους πω "γαματος ο 4ακις ο Φεττελ" κι ελεγα τη γνωμη μου για τις μετριες επιδοσεις του. Κι ολο αυτο επειδη προσπαθουσα να αποδειξω οτι ο Ναντο με 2 κατσαρολια ειναι καλυτερος απο το Γερμανο με τα 4. Και φυσικα καποιος αλλος που δεν εχει παρει ουτε νικη λογω μετριου μονοθεσιου, ενδεχεται να ειναι καλυτερος απο το Ναντο. Απλα/γνωστα πραγματα ελεγα, που ξερουν οσοι ασχολουνται με τους αγωνες.

Οσο για το Γκεο που "το παιζαμε αγνωστοι" σιγα τα ωα ρε φιλε. Μου ειχε πει ο Γιωργος "Ελα εκει αφου γουσταρεις τους αγωνες, που ειναι ολο το φορουμ σχετικο με αυτοκινητα. Καλυτερα μην πεις οτι με ξερεις, γιατι με εχουν στη μπουκα εμενα και θα σε παρουν στραβα". Αλλα λιγα λεπτα μετα το πρωτο ποστ μου καταλαβα οτι δε θα αλλαζε τιποτα γενικα. Εδω μεσα οι 9 στους 10 με το που θα εβλεπαν Αλονσικο, τα ιδια κομπλεξ θα εβγαζαν ενιγουει.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#736124 Η χρήση και η συμμετοχή του φόρουμ δεν είναι υποχρεωτική. Όταν, όμως, μετέχεις αυτομάτως δέχεσαι όλους τους όρους χρήσης και συμμορφώνεσαι με τους κανόνες λειτουργίας της κοινότητας :rtfm: Αν θεωρείς ότι αδικείσαι σηκώνεσαι και φεύγεις. Αυτό είναι αξιοπρεπές, ή δεν είναι; :hmmm: Αλλά εσένα σου αρέσει να συμμετέχεις, επομένως αυτομάτως "λούζεσαι" και ό,τι αρνητικό μπορεί να εμπεριέχει αυτή σου η επιλογή :roll:
Άβαταρ μέλους
By Mclaren-Queen
#736130
George_Prix έγραψε:Με το που γυρισα ειχα κατα νου να μην προκαλω, αλλα ηταν φυσικα ατοπο. Οι "παλιοι" με το που με ειδαν, συνεχισαν απο εκει που το ειχαν αφησει. Τρολλιες και βρισιες που μεναν ατιμωρητες, οποτε απαντουσα κι εγω στο ιδιο υφος.


Σε αυτό θεωρώ ότι έχεις δίκιο αν και το θεωρώ αναμενόμενο. Στα υπόλοιπα θα σου απαντήσω με pm για να μην κουράζουμε τους υπόλοιπους όταν βρω λίγο χρόνο.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#736147
Mclaren-Queen έγραψε:
George_Prix έγραψε:Με το που γυρισα ειχα κατα νου να μην προκαλω, αλλα ηταν φυσικα ατοπο. Οι "παλιοι" με το που με ειδαν, συνεχισαν απο εκει που το ειχαν αφησει. Τρολλιες και βρισιες που μεναν ατιμωρητες, οποτε απαντουσα κι εγω στο ιδιο υφος.


Σε αυτό θεωρώ ότι έχεις δίκιο αν και το θεωρώ αναμενόμενο. Στα υπόλοιπα θα σου απαντήσω με pm για να μην κουράζουμε τους υπόλοιπους όταν βρω λίγο χρόνο.

Πολυ ευχαριστως να διαβασω την αποψη σου, ειτε δημοσιως ειτε μεσω ΠΜ :s_smile

Και 2 ευχαριστα που μολις διαβασα:

Mercedes has announced it will not appeal Lewis Hamilton's disqualification from Formula 1 qualifying in Brazil.

Both Mercedes and the stewards accepted that Verstappen touching the wing would not have resulted in the DRS on Hamilton's car failing the post-race checks.

Θα ηταν αστειο να κανουν ενσταση σε τοσο πασιφανη παραβιαση του κανονισμου κι ακομα πιο αστειο να πουνε οτι κατι χαλασε ο Μαξ. Ωραιος ο Τοττος :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By g8777
#736153
Geo f1 έγραψε:Ναι αλλα θα χαλασει το αφηγημα του g τωρα :s_cry


Το οποιο (καταλαβες οτι ) ειναι......;; :hmmm:

Α ρε Γκεακο γιγαντα. :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#736169 Πικρα. Σε ολοκληρο τον αγωνα δε μπορουσε ο Μαξ να μπει στο DRS του Μποττας. Και λιγες φορες που μπηκε, δεν τον μαζευε καν στην ευθεια. Τα ιδια κι ο Τσεκο με το Σαινθ, που η Φερραρι δεν ειναι και πυραυλοι φετος. Απλα μετρια σημερα η Ρεντ Μπουλ και πολυ δυνατη η Μερσεντες. Τα ιδια που ειδαμε και χθες στο κουαλι δηλαδη.

Ο Λουης πολυ καλος. Για αυριο το βαθρο στανταρακι και καμια νικη με χορηγο το Μποττας δεν αποκλειεται καθολου. Απλα για να προσγειωσω λιγο οσους μιλανε για σουπεργουαου εμφανιση, ζητημα να εκανε 1-2 καλες προσπερασεις ο Λουης. Τους περισσοτερους τους ειχε περασει πριν τη μεση της ευθειας. Πανευκολες προσπερασεις. Καμια σχεση με το Μαξ στο περιβοητο 20ος-2ος που τους περνουσε βαθια στα φρενα και παρακαλουσε να συνεργαστουνε ελαφρως για να μη γινει τρακαρισμα. Να τα λεμε κι αυτα :s_yes
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#736176 Τρελο ξενερωμα πραγματικα.

Στον Νορρις και στον Λεκ εκανε πολυ καλα προσπερασματα και πηρε ρισκα.

Και τα κοκκινα δεν επεσαν καθολου τελικα..Παρολη την γκρινια του Καρλος.

Λουης νικη αυριο και ευκολη. Με τετοιο μονοθεσιο ουτε μπορεις να το περασεις αλλα ουτε να παιξεις και αμυνα οταν σε φτασει..Με τις υγειες μας λοιπον.

Δεν βαζουν κανα μοτερ και στον Μαξ? Θα ξεκινησει 7ος...Παλι μπροστα μπας και σωσει τιποτα???
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#736189
George_Prix έγραψε:Μηπως κατι δεν καταλαβες εδω? Ενω λεγαμε για το ποσο καλο αγωνα εκανε ο Μαξ, ο Κορτο πεταξε παλι καρατρολλια και καραοφφτοπικ "να παει στην Αλφα ο σωτηρας ο Μαξ να τους ανεβασει".

Ο Κορτο που το ιδιο εκανε τις τελευταιες 3-4 φορες που εμφανιστηκε στο τοπικο.
Ο Κορτο που μετα απο 1.5 αγωνα που "κερδισε" ο Αλμπον το Μαξ στο ξεκινημα τους σαν ομοσταβλοι, μας τα εκανε τσουρεκια για τον επομενο 1.5 χρονο με τον "καλυτερο Αλμπον".
Ο Κορτο που μας ελεγε "αργος στον 1 γυρο ο Μαξ, 3 ποουλς εχει παρει στην καριερα του" (οσο η Ρεντ Μπουλ ηταν τουλαχιστον 0.5" πισω απο τη Μερσεντες).
Ο Κορτο που προσπαθει να αποδομησει το φαινομενο Μαξ, μεσω του ραψιματος του μονοθεσιου στα μετρα του.

Εξηγούμαι πρώτη και τελευταία φορά. Είπα να πάει στην Άλφα μπας και οδηγήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένα αξιοπρεπές μονοθέσιο. Γιατί εσείς οι δύο προσπαθώντας να μας πείσετε, σε υπέρτατο βαθμό γραφικότητας και αστειότητας, ότι ο Μαξ είναι ο θεός επί Γης και όλα αυτά τα κάνει με το χειρότερο μονοθέσιο που κατασκευάστηκε ποτέ. Ε ας πάει στην Άλφα, τη Χάας, την Αντρέα Μόντα να τον δούμε επιτέλους γιατί κι εγώ κουράστηκα να τον βλέπω με αυτόν τον κουβά 7 χρόνια τώρα.

Τα υπόλοιπα που λες είναι στα ίδια πλαίσια και δεν επανέρχομαι. Με άνθρωπο που νομίζει ότι όλα τα αμάξια βολεύουν εξίσου όλους τους οδηγούς και όλα τα στυλ, ο γιατρός είπε να λέμε ναι. Όσο για τον ένα γύρο τα είδαμε και χθες, τα είδαμε και στο Όστιν. Δεν μπορεί. Με το τοπ μονοθέσιο όλοι παίρνουν πολ, πήρε κι αυτός φέτος τις μισές από αυτές που θα μπορούσε.
George_Prix έγραψε:Αυτος ο Κορτο λες να θελω να με παρει στα σοβαρα? Απλα να σταματησει το τρολλαρισμα θελω.

Πάει ένας τύπος με ένα Yugo στο μάστορα και του λέει: Φιλαράκο θέλω να κάνω μία αναβάθμιση στο εργαλείο. Ένα πειραγματάκι στη μηχανή να βγάζει καμια 150 άλογα, αν μπορούμε να του κοτσάρουμε και ένα τουρμπάκι ακόμα καλύτερα, 300αρες δισκόπλακες μπρος πίσω, αγωνιστικά αμορτισέρ, Ρεκάρο μπάκετ μπρος και αντίστοιχο σαλόνι πίσω και ένα σουλούπωμα με δερμάτινη επένδυση το ταμπλό.
- Ωραία αδερφέ, κάνε μία βολτίτσα και έλα σε ένα μισάωρο να το πάρεις
- Με δουλεύεις ρε φίλε;
- Εσύ άρχισες.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#736190 Πρεπει να αναγνωριστει παντως.

Διοτι προκειται περι κατορθωματος.

Λουης συμπαθης σε τιφοζι. :s_crazy

Εγω με διαρκειας σε Μαρανελλο. :s_omg

Τα υστερα του κοσμου. :omg:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#736196 Κανενας δεν ειπε χρεπι τη Ρεντ Μπουλ ολα αυτα τα χρονια, ακομα κι οταν ηταν δευτερη, 7 δεκατα πισω απο τη Μερσεντες. Διαστημοπλοιο τη Μερσεντες λεγαμε, γιατι εριχνε τοσα κι αλλα τοσα δεκατα σε ολες τις ομαδες!

Οσο για φετος, στους περισσοτερους αγωνες ηταν ελαφρως πισω απο τη Μερσεντες, σε λιγους ηταν μπροστα και σε λιγους αρκετα πισω. Συνολικα η καλυτερη χρονια της Ρεντ Μπουλ στην υβριδικη εποχη.

Το οτι λεμε "ελαφρως καλυτερη η Μερσεντες" δε σημαινει "χρεπι η Ρεντ Μπουλ". Απεναντιας τα δικα σου "αργος ο Μαξ στον 1 γυρο, μονο 3 ποουλς εχει σε τοσα χρονια" δε χωραει καν αναλυση. Ειναι τρολλια ή ασχετοσυνη. Διαλεξε τι απο τα 2 ηταν, για να ξερουμε να απανταμε στο καταληλο στυλακι.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#736197 Αλλα αυτα σηκωνουν εξτρα αναλυση!!!

Corto Maltese έγραψε:Με άνθρωπο που νομίζει ότι όλα τα αμάξια βολεύουν εξίσου όλους τους οδηγούς και όλα τα στυλ, ο γιατρός είπε να λέμε ναι.

Ο σχεδιασμος ενος μονοθεσιου εχει σα βασικο κριτηριο ποσα κιλα αεροδυναμικη πιεση θα βγαλει, την ισορροπια αναμεσα στους αξονες, να μην εχει ντραγκ κτλ Τα υπολοιπα καλουνται ως στησιμο κι ειναι στο χερι του οδηγου και του μηχανικου να βρουνε την ακρη. Οπως τη βρηκε φετος ο Ναντο, ο Σαινθ, ο Ρικ...

Εσυ σε περιοδο που εχουν σταματησει την εξελιξη, καταλαβες οτι το "towards" σημαινει οτι χαλασαν τα γουστα του Νορρις (ο οποιος δεν εχασε τιποτα, ο Ρικ βρηκε κατι) και το ξανασχεδιασαν στα μετρα του Ρικ (σε παγωμενη περιοδο σχεδιαστικα). Το towards λοιπον σημαινει "καταφεραμε να το στησουμε στα μετρα του και βολευτηκε καπως σε σχεση με πριν".

Corto Maltese έγραψε:Όσο για τον ένα γύρο τα είδαμε και χθες, τα είδαμε και στο Όστιν. Δεν μπορεί. Με το τοπ μονοθέσιο όλοι παίρνουν πολ, πήρε κι αυτός φέτος τις μισές από αυτές που θα μπορούσε.

Στο Ωστιν πηρε την ποουλ ο Μαξ. Καπου μπερδευεσαι.
Στη Βραζιλια θεωρεις οτι καποιος οδηγος μπορουσε να παρει την ποουλ απο το Λουη με το διαστημοπλοιο που ειδαμε στο συγκεκριμενο αγωνα?

Με λυπη συνειδητοποιω οτι τελικα τα πιστευεις. Οτι επρεπε ο Μαξ να εχει τις διπλες ποουλς μεχρι τωρα. Δηλαδη τα 4-6-8 δεκατα που ειχε ταριφα στους ομοσταβλους δεν ηταν αρκετα για την ποουλ. Επρεπε να τους ριχνει πανω απο 1" και να εχει παρει αλλες τοσες ποουλς.