- 13 Νοέμ 2021, 20:33
Mclaren-Queen έγραψε:Εδώ θα σε στενοχωρήσω. Θεωρώ ότι η αναλογία χρήσιμων/άχρηστων ποστ σου είναι δυστυχώς πολύ χαμηλή. Ο λόγος είναι ότι γράφεις σεντόνια για να πεις κάτι που λέγεται σε δύο γραμμές. Επίσης, στα ποστ σου συνήθως λες τα ίδια και τα ίδια. Έχεις 2-3 βασικές θέσεις, αυτές αναμασάς σχεδόν σε κάθε ποστ και μάλιστα με απόλυτο και πάρα πολύ επιθετικό ύφος. Επίσης, βάλε κάτω πόσα από τα ποστ σου είναι καθαρά αντιπαράθεση χαμηλού επιπέδου με κάποιον άλλο. Το ποιος ξεκινάει που λες είναι πολύ παιδικό.
Δε με στεναχωρεις καθολου. Θα στεναχωρηθω αν εσυ ή καποιος αλλος γινει πιο συγκεκριμενος και μου αποδειξει οτι ενα ποστ μου ηταν αχρηστο. Δε σε πειραζουν "τα ιδια και τα ιδια" τα δικα μου που μαλιστα ισχυουν και σε πειραζουν τα "τα λεγαμε" που μαλιστα δεν ισχυουν? Κατι δεν παει καλα εδω!
Παιδικο δεν ειναι να απαντησεις επιθετικα σε καποιον που σε προκαλει. Παιδικο ειναι να προκαλεις καποιον απλα γιατι δε συμφωνεις μαζι του. Οποτε αν κοβοντουσαν οι τρολλιες απο την αρχη, δε θα ειχα λογο να απαντησω επιθετικα.
Mclaren-Queen έγραψε:Απίστευτο escalation χωρίς κανένα λόγο. Πως περιμένεις ο Κόρτο και ο κάθε Κόρτο μετά από τέτοιου είδους αντιδράσεις να σε πάρει στα σοβαρά?
Μηπως κατι δεν καταλαβες εδω? Ενω λεγαμε για το ποσο καλο αγωνα εκανε ο Μαξ, ο Κορτο πεταξε παλι καρατρολλια και καραοφφτοπικ "να παει στην Αλφα ο σωτηρας ο Μαξ να τους ανεβασει".
Ο Κορτο που το ιδιο εκανε τις τελευταιες 3-4 φορες που εμφανιστηκε στο τοπικο.
Ο Κορτο που μετα απο 1.5 αγωνα που "κερδισε" ο Αλμπον το Μαξ στο ξεκινημα τους σαν ομοσταβλοι, μας τα εκανε τσουρεκια για τον επομενο 1.5 χρονο με τον "καλυτερο Αλμπον".
Ο Κορτο που μας ελεγε "αργος στον 1 γυρο ο Μαξ, 3 ποουλς εχει παρει στην καριερα του" (οσο η Ρεντ Μπουλ ηταν τουλαχιστον 0.5" πισω απο τη Μερσεντες).
Ο Κορτο που προσπαθει να αποδομησει το φαινομενο Μαξ, μεσω του ραψιματος του μονοθεσιου στα μετρα του.
Αυτος ο Κορτο λες να θελω να με παρει στα σοβαρα? Απλα να σταματησει το τρολλαρισμα θελω.
Mclaren-Queen έγραψε:Τον σεβασμό των υπόλοιπων χρηστών τον κερδίζουμε, δεν τον απαιτούμε. Εσύ σε αυτό το forum μπήκες καουμπόικα έχοντας ήδη άποψη για όλους εδώ και μάλιστα να σου θυμίσω ότι το παίζατε άγνωστοι με τον geo στην αρχή. Από την αρχή λοιπόν τοποθέτησες τον εαυτό σου σε μία θέση και οι υπόλοιποι σου συμπεριφέρθηκαν ανάλογα με τη δική σου συμπεριφορά. Γι αυτόν το λόγο στα άλλα τοπικά δεν έχει Καζαντζίδηδες. Γιατί εκεί είσαι πιο διαλλακτικός και δεν προσβάλλεις τους υπόλοιπους. Η λύση δεν είναι να σταματήσεις να γράφεις, η λύση είναι να συνειδητοποιήσεις ότι ο καθένας θα λέει αυτό που θέλει να πει/θεωρεί άξιο λόγου και όχι αυτό που θέλεις να ακούσεις. Κι εσύ δε χρειάζεται να σχολιάσεις τα πάντα. Η γνώμη του καθενός είναι γραμμένη και ο καθένας κρίνει.
Εκτος τοπου και χρονου αυτα που ειπες.
Εγω μπηκα στο φορουμ κι ειπα την αποψη μου. Οτι ειμαι Αλονσικος, οτι θεωρω μετριο το Φεττελ και λιγα ακομα. Δεν εκανα τον εξυπνο και δεν προκαλεσα ΚΑΝΕΝΑΝ με το "καλημερα" μου εδω. Απο το επομενο δευτερολεπτο πεσανε καμποσοι να με κατασπαραξουν. Με Καζαντζιδηδες, βιντεακια και φυσικα ακομα και αμεσες βρισιες. Οταν αρχισα να απανταω στο ιδιο στυλακι που μου μιλουσαν, εφαγα μπαν με συνοπτικες διαδικασιες, με αιτιολογια "χρηστης κλωνος" το οποιο φυσικα δεν ισχυε αφου δεν ειχα στο παρελθον λογαριασμο. Δηλαδη μιλαμε για ΑΙΣΧΡΟ καλωσορισμα απο την κοινοτητα κι απο την ιδια τη συντονιστικη ομαδα. Επειδη με επνιγε η αδικια ανταλλαξα πολυ μηνυματα με τον ΧαιΦαι κι ευτυχως πειστηκε οτι δεν ειχα λογαριασμο στο παρελθον κι ενεργοποιησε παλι το λογαριασμο μου μετα απο προσπαθειες μηνων.
Με το που γυρισα ειχα κατα νου να μην προκαλω, αλλα ηταν φυσικα ατοπο. Οι "παλιοι" με το που με ειδαν, συνεχισαν απο εκει που το ειχαν αφησει. Τρολλιες και βρισιες που μεναν ατιμωρητες, οποτε απαντουσα κι εγω στο ιδιο υφος.
Κι ολο αυτο γιατι δεν τους εκανα τη χαρη να τους πω "γαματος ο 4ακις ο Φεττελ" κι ελεγα τη γνωμη μου για τις μετριες επιδοσεις του. Κι ολο αυτο επειδη προσπαθουσα να αποδειξω οτι ο Ναντο με 2 κατσαρολια ειναι καλυτερος απο το Γερμανο με τα 4. Και φυσικα καποιος αλλος που δεν εχει παρει ουτε νικη λογω μετριου μονοθεσιου, ενδεχεται να ειναι καλυτερος απο το Ναντο. Απλα/γνωστα πραγματα ελεγα, που ξερουν οσοι ασχολουνται με τους αγωνες.
Οσο για το Γκεο που "το παιζαμε αγνωστοι" σιγα τα ωα ρε φιλε. Μου ειχε πει ο Γιωργος "Ελα εκει αφου γουσταρεις τους αγωνες, που ειναι ολο το φορουμ σχετικο με αυτοκινητα. Καλυτερα μην πεις οτι με ξερεις, γιατι με εχουν στη μπουκα εμενα και θα σε παρουν στραβα". Αλλα λιγα λεπτα μετα το πρωτο ποστ μου καταλαβα οτι δε θα αλλαζε τιποτα γενικα. Εδω μεσα οι 9 στους 10 με το που θα εβλεπαν Αλονσικο, τα ιδια κομπλεξ θα εβγαζαν ενιγουει.