Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Zorz
edmond έγραψε:και μάλιστα στα 20bar :rtfm:

sknipper έγραψε:Και μαζεμένο μέγεθος και 200μ και μπλέ για πόσο;;; Μια χαρά το βλέπω ή μάλλον πολύ παραπάνω από μία οι χαρές! :lol:

Μεγειά κι από μένα στον edmond. :thumbsup: Μια παρατήρηση για το πάνω όμως: το ρολόι είναι '200m water resist', δεν είναι πιστοποιημένο κατά ISO 6425. Προφανώς για καθημερινή χρήση και σε αυτή τιμή δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αλλά να μη μπερδευόμαστε.

Στα της Casio, αξιώθηκα να αλλάξω πρώτη φορά μπαταρία στο
Εικόνα

γιατί κρατούσε ακόμα την ώρα αλλά δεν μπορούσε να δώσει ρεύμα για το φωτισμό ή τους αισθητήρες. Η εργοστασιακή μπαταρία κράτησε 12 χρόνια. :dizzy: :superman:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Zorz έγραψε:
Μεγειά κι από μένα στον edmond. Μια παρατήρηση για το πάνω όμως: το ρολόι είναι '200m water resist', δεν είναι πιστοποιημένο κατά ISO 6425.

Ίσως λόγω κόστους. Πάντως έχει βιδωτή κορόνα και όντως αντέχει στα 20bar αφού το δοκίμασα όταν άλλαξα τζάμι
Άβαταρ μέλους
By edmond
#735625 Ζορζ έχω και αυτό που πόσταρες! Νομίζω το είχα ανεβάσει πρίν 3,5 χρόνια που το είχα πάρει! Εσένα είναι με άλλο χρώμα στην "κορώνα" ή κάνω λάθος;
Θα περιμένω άλλα 8,5 χρόνια για μπαταρία δλδ; αίσχος :protest:
Το g shock gg 1000 πάντως, σκάρτα 3 χρόνια έβγαλε τις 2(!!) μπαταρίες, με κόστος 30€ ακατέβατα :thumbsdown: , στα κεντρικά της Casio στην λ. Αθηνών βέβαια.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#735663 Όταν έλεγε μαζεμένο σε μέγεθος εννοούσε 48mm;;; :dizzy:
Δηλαδή αν δεν ήταν μαζεμένο πόσο θα ήταν;
Και καλά εγώ περίμενα το μαζεμένο να είναι 38-42mm...
Άβαταρ μέλους
By Zorz
edmond έγραψε:Ζορζ έχω και αυτό που πόσταρες! Νομίζω το είχα ανεβάσει πρίν 3,5 χρόνια που το είχα πάρει! Εσένα είναι με άλλο χρώμα στην "κορώνα" ή κάνω λάθος;

Ναι, το δικό μου είναι πράσινο με nylon λουράκι, σαν κι αυτό ακριβώς:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#744595 δωρο στον μονακριβο :inlove:
εντυπωσιακη η ποιοτητα για αυτη τη τιμη.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By 224v
dimviii έγραψε:δωρο στον μονακριβο :inlove:
εντυπωσιακη η ποιοτητα για αυτη τη τιμη.

Εικόνα
μια ερώτηση Δημήτρη, αυτη η καδένα πιάνει τις τρίχες του χεριού??? γιατί έχω θέμα με αυτή τη λεπτομέρεια, το ρολόι πάντως είναι ακτυπητο....

< Note >
Άβαταρ μέλους
By drdino
#744603 Εικόνα

:inlove:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
224v έγραψε:μια ερώτηση Δημήτρη, αυτη η καδένα πιάνει τις τρίχες του χεριού??? γιατί έχω θέμα με αυτή τη λεπτομέρεια, το ρολόι πάντως είναι ακτυπητο....

δεν το εχει φορεσει ακομα,σημερα θα παει στο μαγαζι που το αγορασαμε για να κοντυνει το μπρασελε.
Θα σου πω μολις το φορεσει καποιες μερες.