alex έγραψε:NickTG
σε πονεσα πιο πολυ στα λαδια? δεν θυμαμαι..![]()
κοιτα να δεις ,ποσα ποστ εχεις απαντησει? 5-6 και ακομα ολα ειναι ασχετα και στοχευουν εμενα προσωπικα με προσβολες στο ατομο μου και οχι κατι σχετικο με το θεμα..και μιλας μετα εσυ για ειδος κουβεντας οταν δεν εχεις πει τιποτα παρα μονο προσβολες..εσυ και το τιποτα μαζι![]()
εδω θα ειμαι αφου ειναι προσωπικο ,δεν φευγω οσο και αν θελεις. γνωριζω οτι ειστε μια παρεα και σε αφηνουν ακομα να εισαι εκτος θεματος..
πως φαινεται οτι εισαι ασχετος..το παρε βαλε ειναι μπασκετικη εκφραση..για να το αναφερεις παντως το καταλαβες ,εφηβος και εσυ.ειπα να σου μιλησω στην γλωσσα σου!
Αν ήθελα να φύγεις θα ήταν πολύ εύκολο για μένα. 2 κλικ υπόθεση. Ίσως 3.
Στην πραγματικότητα μου είναι αδιάφορο τι θα κάνεις. Απλά μην περιμένεις να γράφεις βλακείες και να μην σχολιάζονται.
Κάπου μπερδεύεσαι. Τις απόψεις σου στόχευαν τα μηνύματα μέχρι που μπήκες σε mode ''5χρονο που μου φάγαν το μπιφτέκι μου'' για ακόμα μια φορά και ξεκίνησες την λυπητερή, ειδικά για μεγάλο θεωρητικά άνθρωπο, προσπάθεια προσβολής των πάντων. Δεν σε αδικώ βέβαια. Μέχρι εκεί έχεις δείξει πως μπορείς.
Πραγματικά θα ήταν αστείο αν δεν ήταν τόσο θλιβερό.
NickTG έγραψε:alex έγραψε:NickTG
κοιτα να δεις ,ποσα ποστ εχεις απαντησει? 5-6 και ακομα ολα ειναι ασχετα και στοχευουν εμενα προσωπικα με προσβολες στο ατομο μου και οχι κατι σχετικο με το θεμα..και μιλας μετα εσυ για ειδος κουβεντας οταν δεν εχεις πει τιποτα παρα μονο προσβολες..εσυ και το τιποτα μαζι![]()
εδω θα ειμαι αφου ειναι προσωπικο ,δεν φευγω οσο και αν θελεις. γνωριζω οτι ειστε μια παρεα και σε αφηνουν ακομα να εισαι εκτος θεματος..
πως φαινεται οτι εισαι ασχετος..το παρε βαλε ειναι μπασκετικη εκφραση..για να το αναφερεις παντως το καταλαβες ,εφηβος και εσυ.ειπα να σου μιλησω στην γλωσσα σου!
Στην πραγματικότητα μου είναι αδιάφορο τι θα κάνεις. Απλά μην περιμένεις να γράφεις βλακείες και να μην σχολιάζονται.
Κάπου μπερδεύεσαι. Τις απόψεις σου στόχευαν τα μηνύματα μέχρι που μπήκες σε mode ''5χρονο που μου φάγαν το μπιφτέκι μου'' για ακόμα μια φορά και ξεκίνησες την λυπητερή, ειδικά για μεγάλο θεωρητικά άνθρωπο, προσπάθεια προσβολής των πάντων. Δεν σε αδικώ βέβαια. Μέχρι εκεί έχεις δείξει πως μπορείς.
Πραγματικά θα ήταν αστείο αν δεν ήταν τόσο θλιβερό.
σου απαντω :
βλακειες η' οχι ενας μπορεις να κανεις αντιλογο,οπως κανουν αρκετοι που διαφωνουν μαζι μου.εσυ ομως διαλεξες να με προσβαλεις και μαλιστα ενας διαχειριστης που υποτιθεται πρεπει να ειναι προτυπο συμπεριφορας.
προφανως εισαι απο τους διαχειριστες και με απειλεις οτι εχεις την δυναμη να με αποκλεισεις επειδη? παραβιασα καποιους απο τους κανονισμους του φορουμ? ποιον κανονισμο? τον κανονισμο να την λεω σε καποιον που εδω και 3 σελιδες μου κανει μπουλινκ επειδη ,τωρα το καταλαβα,ειναι διαχειριστης και μπορει? γιατι το να λεει οτι λεω βλακειες δεν ευσταθει.εγω λεω βλακειες ,ας το δεχθω,ειναι εναντια στο φορουμ? οχι.εσυ ομως με προσβαλεις και πουλας τσαμπουκα,ειρωνευεσαι και βασικα και οτι αλλο παραβιαζει τους κανονισμους που εσυ εχεις υπογραψει, και απο πανω με απειλεις κιολας.εισαι διαχειριστης και θα μου πεις να λεω οτι θες εσυ? αυτο ειναι το φορουμ? επειδη δεν σου αρεσουν αυτα που λεω,παροτι τηρουν τους κανονισμους.
προσβαλεις τον καθενα? μαλιστα ε,το επιχειρημα της δυναμης της αγελης..εχεις προβλημα μαζι μου και βαζεις καμμια δεκαρια μαζι σου ,χωρις λογο,για να δικαιωθεις.
εγω δεν προσβαλα κανεναν.με τα παιδια κανουνε μια συζητηση.εντονη ναι.βλακειες για σενα ναι.αλλα εσυ μονο με προσβαλες και δεν συζητουσες.οπως κανεις και τωρα.
εχεις εμπαθεια και προβλημα χαρακτηρα.και λες εμενα 5αχρονο..πρεπει να τα κρατουσες καιρο τωρα.
και εφοσον με παρακολουθεις στα λαδια σιγουρα θα με παρακολουθεις και σε ολα τα θεματα.γιατι εχω γραψει παντου.και σιγουρα θα διαπιστωσες οτι μιλαω με σιγουρια μονο γιαυτα που ξερω και δεν προσβαλα κανεναν.
δικο σου το φορουμ αλλα δεν κανεις για αυτην την δουλεια αν εισαι εμπαθης.
ειλικρινα αλλα μονο αστεια μου φαινεται η συμπεριφορα σου και μονο για πλακα μπορω να σε παρω.
Είχα κάποτε μια φίλη που την επέβλεπε ομοιοπαθητικός γιατρός.
Τι φάρμακο σου έδωσε Μαρία (τυχαίο όνομα) για τον πονοκέφαλο;
- Χάπια με μελάνι σουπιάς
Τι φάρμακο πήρες για τον βήχα;
- Χάπια με μελάνι σουπιάς
Για τον πυρετό;
-Χάπια με μελάνι σουπιάς κ.ο.κ.
ομως θυμασαι εναν γιατρο που πουλουσε δηθεν φαρμακα για σοβαρα αρωσστους? παντου υπαρχουν απατεωνες.εκει ομως δεν χλευαζουμε την ιατρικη αλλα μονο τον πατεωνα.εδω χλευαζουμε την επιστημη.
εχει πολυ σαβουρα παντου ετσι και εκει
alex έγραψε:
σου απαντω :
βλακειες η' οχι ενας μπορεις να κανεις αντιλογο,οπως κανουν αρκετοι που διαφωνουν μαζι μου.εσυ ομως διαλεξες να με προσβαλεις και μαλιστα ενας διαχειριστης που υποτιθεται πρεπει να ειναι προτυπο συμπεριφορας.
Είχες την ευκαιρία για αυτό και έδειξες πως δεν υπάρχει νόημα. Πρέπει να είναι η τρίτη φορά που το λέω. Αυτό μάλιστα δείχνει και το γιατί.
Αρχίζω να ανησυχώ.
alex έγραψε:προφανως εισαι απο τους διαχειριστες και με απειλεις οτι εχεις την δυναμη να με αποκλεισεις επειδη? παραβιασα καποιους απο τους κανονισμους του φορουμ? ποιον κανονισμο? τον κανονισμο να την λεω σε καποιον που εδω και 3 σελιδες μου κανει μπουλινκ επειδη ,τωρα το καταλαβα,ειναι διαχειριστης και μπορει? γιατι το να λεει οτι λεω βλακειες δεν ευσταθει.εγω λεω βλακειες ,ας το δεχθω,ειναι εναντια στο φορουμ? οχι.εσυ ομως με προσβαλεις και πουλας τσαμπουκα,ειρωνευεσαι και βασικα και οτι αλλο παραβιαζει τους κανονισμους που εσυ εχεις υπογραψει, και απο πανω με απειλεις κιολας.εισαι διαχειριστης και θα μου πεις να λεω οτι θες εσυ? αυτο ειναι το φορουμ? επειδη δεν σου αρεσουν αυτα που λεω,παροτι τηρουν τους κανονισμους.
Προσπαθώ να βρω που ακριβώς σε απείλησα. Μπορείς να το κάνεις quote?
Τι παραλήρημα "Βασιλάκης Καΐλας" είναι αυτό?
Εσύ πηγές να το παίξεις κυνηγημένος και απλά σου εξήγησα πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Απλά πράγματα.
Τα υπόλοιπα είναι πολύ αστεία για να σχολιάσω.
alex έγραψε:προσβαλεις τον καθενα? μαλιστα ε,το επιχειρημα της δυναμης της αγελης..εχεις προβλημα μαζι μου και βαζεις καμμια δεκαρια μαζι σου ,χωρις λογο,για να δικαιωθεις.
εγω δεν προσβαλα κανεναν.με τα παιδια κανουνε μια συζητηση.εντονη ναι.βλακειες για σενα ναι.αλλα εσυ μονο με προσβαλες και δεν συζητουσες.οπως κανεις και τωρα.
εχεις εμπαθεια και προβλημα χαρακτηρα.και λες εμενα 5αχρονο..πρεπει να τα κρατουσες καιρο τωρα.
και εφοσον με παρακολουθεις στα λαδια σιγουρα θα με παρακολουθεις και σε ολα τα θεματα.γιατι εχω γραψει παντου.και σιγουρα θα διαπιστωσες οτι μιλαω με σιγουρια μονο γιαυτα που ξερω και δεν προσβαλα κανεναν.
δικο σου το φορουμ αλλα δεν κανεις για αυτην την δουλεια αν εισαι εμπαθης.
ειλικρινα αλλα μονο αστεια μου φαινεται η συμπεριφορα σου και μονο για πλακα μπορω να σε παρω.
Ναι, σε περίμενα στη γωνία και ήταν η μόνη μου σκέψη που με έτρωγε καθημερινά!

Τι σύνδρομο καταδίωξης είναι αυτό?

Πάρε και ένα ανάλαφρο link αφού σου αρέσουν.
https://www.smithsonianmag.com/smart-ne ... 180954534/
NickTG έγραψε:alex έγραψε:NickTG
εγω κατω απο τετοιους ορους με απειλες και μαλιστα απο διαχειριστη-συντονιστη,δεν ξερω τι εισαι,,ΔΕΝ ΚΑΝΩ,σε αγνοω και
alex έγραψε:NickTG έγραψε:alex έγραψε:NickTG
εγω κατω απο τετοιους ορους με απειλες και μαλιστα απο διαχειριστη-συντονιστη,δεν ξερω τι εισαι,,ΔΕΝ ΚΑΝΩ,σε αγνοω και
Ίσως τελικά να ήμουν και γενναιόδωρος με την εφηβεία.
Είσαι σίγουρος πως ξέρεις τι είναι η απειλή?

Το link βλέπω το προσπερασαμε. Αλλά εντάξει, σε έπνιξε το δίκιο σου!
alex έγραψε:
εχεις μαθει μια λεξη 'peer reviewed δεδομένων' και την ταξιδευεις τι λενε λοιπον αυτα τα δεδομενα ρε φιλε για την ομοιπαθητικη? αντε ριχτα να κανουμε συζητηση σοβαρη.. η' μηπως δεν εχεις και απλα ριχνεις ξενες λεξεις σαν σε κωμωδια του 1960 για να εντυπωσιασεις?
Δεν ξέρω... Ενημέρωσέ μας. Και μιας και ορίστηκες εθελοντής, βρες μας και σχετικά δεδομένα που να αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα της ομοιοπαθητικής αρχικά σε σχέση με το να μην κάνεις τίποτα, σε δεύτερη φάση σε σχέση με placebo και τέλος σε σχέση με τη "χημική" (όπως τη χαρακτήρισες) ιατρική.
Εάν η ομοιοπαθητική δουλεύει, αυτό θα πρέπει να αποδεικνύεται με σκληρά δεδομένα. Όχι προσωπικές εμπειρίες. Εάν υπάρχουν αυτά τα δεδομένα (που θα πρέπει να υπάρχουν, εάν είναι τόσο καλή και τόσο διαδεδομένη), μπορείς να μας ενημερώσεις. Το βάρος της απόδειξης το έχει αυτός που ισχυρίζεται κάτι, όχι αυτός που το αρνείται αν δεν δει δεδομένα.
alex έγραψε:το φαρμακο ειναι εξειδικευμενο και δεν μπορει να υπαρξει ετσι εμποριο..
Δηλαδή στο χαρίζουν;;
Τα συστατικά είναι δωρεάν;;
Η παρασκευή του είναι δωρεάν;;
alex έγραψε:το λυσαμε αυτο ελπιζω με peer reviewed δεδομενα,δεν ειναι placebo αλλα και να ειναι αν θεραπευσαι χωρις να κανεις κακο στον ευατο σου ,χωρις παρενεργειες σε πειραζει?
![]()
Θα το λύσουμε όταν παραθέσεις σχετικά δεδομένα. Μέχρι τότε τα επιχειρήματά σου είναι παντελώς αστήρικτα.
Το κακό ξέρεις ποιο είναι;; Ότι πολλοί άνθρωποι ασχολούνται με ματζούνια, αντί για να λύσουν πραγματικά το πρόβλημά τους... Και επιπλέον εκπαιδεύονται στο να αγνοούν (στην καλύτερη) ή να εχθρεύονται (στη χειρότερη) την πραγματική επιστήμη, με τα τραγικά αποτελέσματα που βλέπουμε γύρω μας στην εποχή του covid.
Α, και υπόψη, είμαι απολύτως ανοιχτός σε οτιδήποτε, αρκεί να αποδεικνύεται. Μόλις λοιπόν αποδείξεις την αλήθεια των επιχειρημάτων σου (και σήμερα αυτό γίνεται με peer reviewed papers, αν τα θεωρείς σαχλαμάρα ψάξ'το καλύτερα), τότε μετά χαράς θα παραδεχτώ το λάθος μου.
Over and out από μένα για το συγκεκριμένο θέμα.
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

alex έγραψε:Αγαπητέ Alex,cmarin έγραψε:Η ομοιοπαθητική χρειάζεται άλλο τοπικό. Ειναι πολύ μεγάλο θέμα σε μια πολύ μεγάλη απάτη, που όμως την ακολουθούν πολλοί λόγω προσωπικών εμπειριών.
don't panic
την ασκουν γιατροι,εχει εκγριση απο τον εοφ ,εχει εδρες στο εξωτερικο μεσα σε πανεπιστημια και ειναι απατη..![]()
Η ομοιοπαθητική ειναι ψευδοεπιστήμη. ΚΑΜΙΑ μελέτη εδώ και 50 χρόνια δεν επιβεβαιώνει ότι τα ομοιοπαθητικά φάρμακα λειτουργούν. Μεχρι να γίνει το αντίθετο θα συνεχίζει να είναι ψευδοεπιστήμη.
Ψάξε ένα βίντεο του mad scientist που εκλαϊκευμένα και επιστημονικά
Εξηγεί τους περισσότερους ισχυρισμούς σου, για να μην γράφω εγώ σεντόνια
Ευχαριστώ.
Υγ. Κι ένα νέο τοπικό ρε παιδιά..

don't panic
Ή θα φερεις αποδειξεις για οσα ισχυριζεσαι ή θα καταδικαστεις .
cmarin έγραψε:alex έγραψε:Αγαπητέ Alex,cmarin έγραψε:Η ομοιοπαθητική χρειάζεται άλλο τοπικό. Ειναι πολύ μεγάλο θέμα σε μια πολύ μεγάλη απάτη, που όμως την ακολουθούν πολλοί λόγω προσωπικών εμπειριών.
don't panic
την ασκουν γιατροι,εχει εκγριση απο τον εοφ ,εχει εδρες στο εξωτερικο μεσα σε πανεπιστημια και ειναι απατη..![]()
Η ομοιοπαθητική ειναι ψευδοεπιστήμη. ΚΑΜΙΑ μελέτη εδώ και 50 χρόνια δεν επιβεβαιώνει ότι τα ομοιοπαθητικά φάρμακα λειτουργούν. Μεχρι να γίνει το αντίθετο θα συνεχίζει να είναι ψευδοεπιστήμη.
Ευχαριστώ.
don't panic
αγαπητε μαλλον τοτε εγω το παιδι μου ,η γυναικα μου ,η αδελφη μου κ.α ολλοι εχουμε ψευδοθεραπευτει..νο γουορις φιλε..αφου το λεει και ο mad scientist(ουτε καν δεν γνωριζω γιατι θα επρεπε να τον ξερω αυτον) (μονο απο το ονομα καταλαβα την σοβαροτητα του) τοτε μαλλον ετσι θα ειναι..εσυ να ακους αυτον,οκ? αυτος οτι λεει ειναι αληθινοεπιστημη.
φανταζομαι οτι οι γιατροι που εχουν αδεια και την ασκουν νομιμα ειναι ψευδοεπιστημονες και μαλλον για να υπαρχουν 50 χρονια οπως λες,που ειναι πολυ περισοτερα γιατι προερχεται απο το ιπποκρατη ,βασικα ειναι η εξελιξη του, και για να πηγαινουν ακομα ασθενεις μαλλον θα ειναι ακομα ψευδοεπιστημη ..αλλιως ρε παιδι μου πως γινεται να εχει ακουστει οτι ειναι ψευδοεπιστημη και αυτοι οι γιατροι της ψευδοεπιστημης να εχουν ακομα ασθενεις? κατι παει λαθος σαυτην την ψευδοεπιστημη..
και μετα λενε τους ανεμβολιαστους ψεκ.
cmarin έγραψε:alex έγραψε:Αγαπητέ Alex,cmarin έγραψε:Η ομοιοπαθητική χρειάζεται άλλο τοπικό. Ειναι πολύ μεγάλο θέμα σε μια πολύ μεγάλη απάτη, που όμως την ακολουθούν πολλοί λόγω προσωπικών εμπειριών.
don't panic
Ευχαριστώ.
don't panic
Μετά και την τελευταία του απάντηση καθώς και με τον τρόπο που έχει απαντήσει στο markvag για παράδειγμα ελπίζω να κατάλαβες πως δεν έχει τόσο νόημα.
Η ιδέα του Alex για κουβέντα πρακτικά συνοψίζεται στο "Ότι και να μου λέτε έχω δίκιο και είστε απλά μια αγέλη εναντίον μου. Επίσης μάλλον είστε και λίγο χαζοί που δεν καταλαβαίνετε".
Χωρις επιστημονικη τεκμηριωση μιλαμε για τσαρλατανισμο στην καλυτερη...

Homeopathy is a "treatment" based on the use of highly diluted substances, which practitioners claim can cause the body to heal itself.
A 2010 House of Commons Science and Technology Committee report on homeopathy said that homeopathic remedies perform no better than placebos (dummy treatments).
In 2017 NHS England said it would no longer fund homeopathy on the NHS as the lack of any evidence for its effectiveness did not justify the cost. This was backed by a High Court judgement in 2018.
https://www.nhs.uk/conditions/homeopathy/