- 10 Νοέμ 2021, 18:47
Ove20 έγραψε:dimviii έγραψε:Σημερα υπογραψαμε το κοντρακτ για την Γερμανιδα κλιο.Περιμενω το τελικο τιμολογιο για να κανω την πληρωμη.
Κτεο περασε φρεσκο την Δευτερα.
Μολις μου εστειλε μηνυμα ο τριμπουρδελος πωλητης που δεν πουλαει αυτοκινητα σε ιδιωτες στο εξωτερικο, οτι αλλαζουν τα εμπρος φρενα με καινουρια.
Τον ρωτησα ευγενικα εαν το αυτοκινητο θα ειναι ''ετοιμο και απο λαδια φιλτρο'' 
Η επιμονή και υπομονή επιβραβεύεται. 
ουτε εγω δεν το πιστευω ,οτι απο ενα μειλ στα κεντρικα που εστειλα γιατι δεν ειχα τι να κανω στο ξενοδοχειο σε ενα ταξιδι,θα μου πουλαγαν το αυτοκινητο,σε καλη τιμη,και θα μου αλλαζαν και δισκους τακακια.
Αυτο ισως ειναι ενα μαθημα για τους επομενους πιθανον αγοραστες απο εξωτερικο,οτι αγοραζουμε απο μεγαλα μαγαζια.
Μικρος μαντρας δεν υπηρχε περιπτωση να σου αλλαξει φρενα σε ηδη πουλημενο αυτοκινητο.Για ιδιωτες το ξεχνας επισης.
Μπορει να βρεις λιγο ακριβοτερη τιμη,αλλα αξιζει η σιγουρια για τα χρηματα που θα μεταφερεις,συν οτι θα παραδωσουν το αυτοκινητο σωστα.
Δεν μπορει να ειναι τυχαιο και στο Γαλλικο,και στο Γερμανικο,οτι αλλαζουν φτιαχνουν οτι χρειαζεται.
Να λεμε και τα καλα των τριμπουρδελων κατα τα αλλα ξενων.
'It has the interior ambience of a tupperware container and the exterior design flair of an Adidas tracksuit. However this is all hiding a godly powertrain - no other car can extract grip from a surface quite like an Evo.'