*από τη θέση που την έβαλε ο διεστραμμένος μηχανικός της Ρενάουλτ εννοώ - όχι να αλλάξεις λάστιχο
*από τη θέση που την έβαλε ο διεστραμμένος μηχανικός της Ρενάουλτ εννοώ - όχι να αλλάξεις λάστιχο
dimviii έγραψε:edmond έγραψε:Εδιτ
Ντίμβι δήλωσε παραίτηση στην καριώλο ΑΜΕΣΑ.
Ή μάλλον τι παραίτηση, κάντης χουνέρια για απόλυση, να πάρεις το μπαγιόκο και μ' αυτό να φέρεις τα πρώτα 2-3 αμάξια. Όλα έτοιμα ρε πστη μ
αυτο μου λεει η γυναικα μου.Παρε τα χρηματα απο το Μητσο και πηγαινε φερε 3 κλιο.
Τα κλιο με τοσο ψαξιμο το εχω σπουδασει.Εξοπλισμοι εκδοσεις,τιμες που παιζουν,πως τα τσεκαρεις,που κοιτας κλπ.
Ξερω πλεον πως ειναι οι αρμοκολλες του εργοστασιου στους θολους,πως ειναι οι ποντες απο το εργοστασιο στα πισω φτερα,πως ειναι το απειραχτο πατωμα μπαγκαζ,απο πιο μηνα του 2017 αλλαξε ο λεβιες απο στρογγυλος σε οβαλ,που ειναι οι σφραγιδες στα τζαμια για να βρισκεις τη χρονια παραγωγης,σε ποιο εργοστασιο εχει φτιαχτει απο τον αριθμο πλαισιου και αλλα πολλα.
Υποθετω οτι ο τριμουρδελος Γερμανος πωλητης που νομιζε οτι ημουν μαντρας,μαλλον το υπεθεσε απο τις φωτο σε συγκεκριμενα σημεια που του ζητησα απο κατω,στα πισω φαναρια με ανοιγμενη την πισω πορτα ,κοντινες απο τα εμπρος φρενα ,πολυ κοντινες απο τον καθε θολο αναρτησης του αυτοκινητου εμπρος κλπ
Σου λεει αυτος ιδιωτης δεν ειναι για να ζηταει τετοια.
EDDIE_147 έγραψε:Ντίμη αν μου πεις ότι βγάζεις/βάζεις* ρεζέρβα σε Κλειώ σε λιγότερο από τέταρτο σε παραδέχομαι.
και γυναικα με 205/45/17 δεν ειναι και πολυ καλος συνδιασμος
Νίκος Παππάς έγραψε:Τωρα που αναφερθηκε ο Pandaρος...Μηπως τον πουλας;![]()

dimik έγραψε:Αναρωτιέμαι αν για αλλαγή λάμπας βγάζεις ακόμα τροχό στα ρενω
< >
Focusman91 έγραψε:Πινακίδα του Clio δεν μάθαμε!
< Note 8 >
dimviii έγραψε:dimik έγραψε:Αναρωτιέμαι αν για αλλαγή λάμπας βγάζεις ακόμα τροχό στα ρενω
< >
ε οσο και να αργσεις,λιγοτερο χρονο απο το να κατεβασεις σαζμαν θα κανεις.
Anonymous Founder έγραψε:dimviii έγραψε:edmond έγραψε:Εδιτ
Ντίμβι δήλωσε παραίτηση στην καριώλο ΑΜΕΣΑ.
Ή μάλλον τι παραίτηση, κάντης χουνέρια για απόλυση, να πάρεις το μπαγιόκο και μ' αυτό να φέρεις τα πρώτα 2-3 αμάξια. Όλα έτοιμα ρε πστη μ
αυτο μου λεει η γυναικα μου.Παρε τα χρηματα απο το Μητσο και πηγαινε φερε 3 κλιο.
Τα κλιο με τοσο ψαξιμο το εχω σπουδασει.Εξοπλισμοι εκδοσεις,τιμες που παιζουν,πως τα τσεκαρεις,που κοιτας κλπ.
Ξερω πλεον πως ειναι οι αρμοκολλες του εργοστασιου στους θολους,πως ειναι οι ποντες απο το εργοστασιο στα πισω φτερα,πως ειναι το απειραχτο πατωμα μπαγκαζ,απο πιο μηνα του 2017 αλλαξε ο λεβιες απο στρογγυλος σε οβαλ,που ειναι οι σφραγιδες στα τζαμια για να βρισκεις τη χρονια παραγωγης,σε ποιο εργοστασιο εχει φτιαχτει απο τον αριθμο πλαισιου και αλλα πολλα.
Υποθετω οτι ο τριμουρδελος Γερμανος πωλητης που νομιζε οτι ημουν μαντρας,μαλλον το υπεθεσε απο τις φωτο σε συγκεκριμενα σημεια που του ζητησα απο κατω,στα πισω φαναρια με ανοιγμενη την πισω πορτα ,κοντινες απο τα εμπρος φρενα ,πολυ κοντινες απο τον καθε θολο αναρτησης του αυτοκινητου εμπρος κλπ
Εγώ θα σου πω κάτι άλλο όμως: αν τελικά έχετε 2 Clio γιατί δεν τα βγάζεις και τα δύο προς πώληση, με ένα καλό premium; Όποιο πουληθεί πρώτο, θα σου δώσει ένα κέρδος 2-3Κ. Μετά, επαναλαμβάνεις την διαδικασία, αν όντως υπάρχει ζήτηση, λίγο λίγο θα βρεθείς με κομπόδεμα, πουλώντας μόνον Clio γι'αρχή. Έτσι, δεν ρισκάρεις κεφάλαιο καθόλου και δεν υπάρχει κανένα ρίσκο, μόνον το γεγονός πως μπορεί να μένεις για κάποιο διάστημα χωρίς αμάξι. Κλάιν, έχεις τον Kangoo-ρα και τον Panda-ρο.
![]()
dimviii έγραψε:μιας και χρειαζεται να βλασφημίσεις
dimviii έγραψε:Υποθετω οτι ο τριμουρδελος Γερμανος πωλητης που νομιζε οτι ημουν μαντρας,μαλλον το υπεθεσε απο τις φωτο σε συγκεκριμενα σημεια που του ζητησα απο κατω,στα πισω φαναρια με ανοιγμενη την πισω πορτα ,κοντινες απο τα εμπρος φρενα ,πολυ κοντινες απο τον καθε θολο αναρτησης του αυτοκινητου εμπρος κλπ
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]