Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Geralt έγραψε:92 μέτρα,2 δωμάτια, 1200€ ρε παιδιά;
Πάμε καλα;Εικόνα

Αναλόγως την περιοχή, μπορεί να είναι από κοροϊδία μέχρι... ληστεία!
:lol: :lol:.
Άβαταρ μέλους
By 224v
Anonymous Founder έγραψε:
Geralt έγραψε:92 μέτρα,2 δωμάτια, 1200€ ρε παιδιά;
Πάμε καλα;Εικόνα

Αναλόγως την περιοχή, μπορεί να είναι από κοροϊδία μέχρι... ληστεία!
.
σε ποιά γειτονιά είναι αυτή η τιμή???

< Note >
Άβαταρ μέλους
By GTS
#734328 Kαλη τιμη αν ειναι σε καλη κατασταση. Εχει αρκετο κοσμο στο Μαρουσι που πληρωνει τετοια νοικια και δεν θελει να παει σε διαμερισματα των 650ε. Προτιμα να πληρωνει για κατι καλο και επιπλωμενο.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#734339 95 τ.μ., του 1975, 2 κρεβατοκάμαρες, υπαίθρια θέση στάθμευσης, ανεπίπλωτο, αυτόνομη θέρμανση φυσικό αέριο, πολύ κοντά στο Deree, 4ος όροφος με καλή θέα, 600 €. Καλό;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
GTS έγραψε:Kαλη τιμη αν ειναι σε καλη κατασταση. Εχει αρκετο κοσμο στο Μαρουσι που πληρωνει τετοια νοικια και δεν θελει να παει σε διαμερισματα των 650ε. Προτιμα να πληρωνει για κατι καλο και επιπλωμενο.

Αν κάποιοι ζητάνε 4000€/τμ στο Χαλάνδρι, γιατί να μην ζητήσει κι άλλος κάτι αντίστοιχο στο Μαρούσι;
Λογικό! :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#734386 Ελπίζω κάποια στιγμή να σπάσει η φούσκα μπας και δούμε άσπρη μέρα.
Κοιτούσα διαμερίσματα στην περιοχή Περιστέρι, Αιγάλεω.
Έχω δει και 35 τμ επιπλωμένα (πάλι καλά) να πηγαίνει στα 400€.
Προς το παρόν έχω απογοητευτεί και δεν κοιτάζω.

< Note 8 >
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#734387 Με δεδομένο πάντως ότι χτίζεται.... πολύ πράμα, λογικά κάποια στιγμή δε θα ισορροπήσει καπως η προσφορά με τη ζήτηση;
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#734388 Περιστέρι μένει φίλος πάντως με 280€ σε περίπου 50 τετραγωνικά έτσι όπως το υπολογίζω.
Άβαταρ μέλους
By alex
#734404 επειδη εχω σπιτια προς ενοικιαση,εγω το μονο που καταλαβα απο την αγορα του ενοικιου ειναι οτι ,δεν υπαρχουν σπιτια γιατι δεν υπαρχει ανοικοδομηση,απο αυτα που υπαρχουν δεν εχει πολλα καθαρα και συμμαζεμενα-προσεγμενα και οτι η τιμη εκτος απο αυτον παραγοντα ρυθμιζεται απο την ζητηση και τα οικονομικα των πολιτων.οποτε εχω νοικιασει σπιτι με τιμη κατω απο 30% της κανονικης μεσα στα χρονια της οικονομικης κρισης και μετα απο 4 χρονια το 2020 ας πουμε σχεδον πανω 40%.

οποτε δεν εχει μονο σημασια η γειτονια-περιοχη-τοποθεσια αλλα και ποσο προσεγμενο σπιτι εχεις και τι πελατες ψαχνεις.αυτο το κατανοουν αυτοι που εχουν υψηλοτερο βαλαντιο.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#734406 όταν ανοίξουν οι πληστηριασμοι, θα βρεθούν σπίτια, παλιά ίσως αλλά σε καλή τιμή που θα συμφέρει η ανακαίνιση τους.

< Note >