Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
NickTG έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:
NickTG έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Αν ήμουν μοντ, θα σε είχα μπανάρει 1 μήνα μόνο και μόνο για αυτό το ποστ.

Μέτρα πόσους μήνες θα έλειπες εσύ και βλέπουμε μετά για εμένα.

Πόσους μήνες; Υπονοείς ότι κάποιος μου κάνει χάρη; Ποιος είναι αυτός; Όλα στη φόρα

:dizzy:

Δεν υπονοώ τίποτα. Λέω ξεκάθαρα πως αν έπεφταν μηνιαία Ban με τη λογική σου με τα posts που έχεις κάνει κατά καιρούς θα έλειπες για μήνες.

:iconcool:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
224v έγραψε:ειλικρινά δεν βλέπω το βάσανο να αλλάζεις την ώρα, τώρα δε με τα κινητα κλπ, γίνεται αυτόματα.
προσωπικά προτιμώ να αλλάζει όπως είναι τώρα, αλλά και να μην αλλάξει το ίδιο μου κάνει, συνταξιούχος γαρ!!!.

< Note >

Και οι 2 λυσεις εχουν πλεονεκτηματα...

Προσωπικα το θεωρω σαν αχρειαστο αποσυντονισμο του βιολογικου μου ρολογιου 2 φορες το χρονο. Βαλε και καποια ρολογια που δεν αλλαζουν αυτοματα και πρεπει να γινουν χειροκινητα. Βαλε κι οτι πεφτει αγωνας Φ1 τις περισσοτερες φορες στην αλλαγη της ωρας κι εχω ενα αγχος παραπανω. Λιγο το 'να λιγο τ' αλλο, μακαρι να μεινουμε στη θερινη ωρα για παντα :protest:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:
224v έγραψε:ειλικρινά δεν βλέπω το βάσανο να αλλάζεις την ώρα, τώρα δε με τα κινητα κλπ, γίνεται αυτόματα.
προσωπικά προτιμώ να αλλάζει όπως είναι τώρα, αλλά και να μην αλλάξει το ίδιο μου κάνει, συνταξιούχος γαρ!!!.

< Note >

Και οι 2 λυσεις εχουν πλεονεκτηματα...

Προσωπικα το θεωρω σαν αχρειαστο αποσυντονισμο του βιολογικου μου ρολογιου 2 φορες το χρονο. Βαλε και καποια ρολογια που δεν αλλαζουν αυτοματα και πρεπει να γινουν χειροκινητα. Βαλε κι οτι πεφτει αγωνας Φ1 τις περισσοτερες φορες στην αλλαγη της ωρας κι εχω ενα αγχος παραπανω. Λιγο το 'να λιγο τ' αλλο, μακαρι να μεινουμε στη θερινη ωρα για παντα :protest:
Η σωστή ώρα όμως είναι η χειμερινή.
Η θερινή είναι η μεταφορά μιας ώρας που οι περισσοτεροι κοιμούνται, από το πρωι, σε ώρα που έχει μεγαλύτερη σημασία, το απόγευμα.

Προσωπικά μου αρέσει το καλοκαίρι που βραδιάζει στις 9.

Τώρα για το βιολογικό ρολόι τι να σου πω. Ποτέ δεν κατάλαβα διαφορά.
Για μια δυο μερες λίγο νυστάζω πιο νωρίς ή πιο αργά αλλά το συνηθίζω αμέσως

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By Ove20
Νίκος Παππάς έγραψε:Προσωπικά μου αρέσει το καλοκαίρι που βραδιάζει στις 9.

Το χειμώνα όμως με την θερινή ώρα θα ξημέρωνε στις 9 το πρωί. Ηδη πριν αλλάξει ξημέρωνε 8 παρα 10.
Άβαταρ μέλους
By alex
#733708 σωστο!! εμενα παντως μου αρεσει η καλοκαιρινη ωρα,ετσι κιαλλιως το πρωι λογω ζεστης δεν κοιμαμαι αλλα μαρεσει και η μερα περισοτερο.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#733712 Αν δεν κανω λαθος ειχε γινει ψηφοφορια στην ΕΕ. Αν θελουμε να παραμεινει ως εχει το συστημα ή να κρατησουμε μια ωρα για ολο το χρονο κι αν επικρατησει η αλλαγη ποια ωρα θα κρατησουμε.

Ειχε ψηφιστει αλλαγη με κρατημα της θερινης ωρας κι αν θυμαμαι καλα ειχαν πει οτι η αλλαγη ωρας του 2021 θα ηταν η τελευταια που θα γινοταν. Καπου διαβασα οτι με το μπρεξιτ και την πανδημια παγωσε το ολο θεμα...
Άβαταρ μέλους
By Chris
#733715 Υπηρχε και ψηφοφορια πριν ανακοινωθει η οδηγια, θυμαμαι πως ειχα ψηφισει (να κρατησουμε την θερινη φυσικα). Αλλα οντως το αποτελεσμα και η ανακοινωση/οδηγια δεν ηταν δεσμευτικη
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#733716 Έγινε ψηφοφορία των πολιτών της ΕΕ ιντερνετικά, ψήφισα τότε κι εγώ αλλά δεν ήταν δεσμευτικό .
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#733720 Εψαξα και βρηκα το παρακατω. Μπορει να ειχα καταλαβει λαθος αλλα νομιζα οτι ειναι για να γινεται στα κοντα...

European parliament votes to scrap daylight saving time from 2021

https://www.theguardian.com/world/2019/ ... -from-2021
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Ove20 έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Προσωπικά μου αρέσει το καλοκαίρι που βραδιάζει στις 9.

Το χειμώνα όμως με την θερινή ώρα θα ξημέρωνε στις 9 το πρωί. Ηδη πριν αλλάξει ξημέρωνε 8 παρα 10.

Κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις. Ίσως γι'αυτό συζητουσαν το ενδεχόμενο να ξεκινούν τα σχολεία στις 9 το πρωι.

Όπως είπα δεν με ενοχλεί η αλλαγή της ώρας. Αν και θα ήθελα κι εγώ να μείνουμε μόνιμα στην θερινή, είναι λάθος. Δεν μπορεί επί 3 μήνες στις 8 το πρωι να είναι νυχτα ακόμα.

Redmi Note 8 Pro