Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#731016 Bill ειχα ψαξει σε μεγαλα τοτε μαγαζια και δεν το ειχα βρει.Βασικα δεν γνωριζαν καν τη μαρκα θυμαμαι.
Άβαταρ μέλους
By bill33
dimviii έγραψε:Bill ειχα ψαξει σε μεγαλα τοτε μαγαζια και δεν το ειχα βρει.Βασικα δεν γνωριζαν καν τη μαρκα θυμαμαι.

Πατίστας σίγουρα είχε.
Πολλοί το έλεγαν το κουκουνάρι αντί για Pino Silvestre ,Oπως και καραβάκι αντί για Old Spice.
Άβαταρ μέλους
By alex
#731079 και ecco πανιδης τοτε..παιδια πολυ ωραιες επιλογες κανατε..στεκομαι περισοτερο στην a*men ,lacoste γαλλικες και μυστηριες..
και μια που ηταν το αμερικανικο σουξε των εφηβων στα '90ς και την πηρα τωρα στον ανιψιο μου :
και οικονομικη και δυνατη παλι,

Εικόνα

μια ακομα πολυ ωραια lacoste πριν 10 χρονια που ειχε βγει και ηταν λιγο γλυκια, που δεν μου αρεσουν συνηθως πλην ελαχιστων εξαιρεσεων:

Εικόνα

οπως και αυτο.επειδη καταργηθηκε προσφατα,οσοι δεν το εβαλαν εχασαν,αν το βρειτε καπου ,παρτε το..δεν εχει πολυ σχεση με την εκνευριστικη ( σε μενα τουλαχιστον) ιριδα των υπολοιπων της σειρας.

Εικόνα

απο burberry ..touch και london το απολυτο χριστουγεννιατικο

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso

"Έκανα μόνο καλό. Εγώ πιστεύω ότι ξεβλάχεψα σε μεγάλο βαθμό, ξεβλάχεψα ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού, το οποίο εκείνη τη στιγμή έψαχνε την Ευρώπη".
Άβαταρ μέλους
By alex
#733623 Εικόνα

επειδη μου χαλασες το θεμα :x
Άβαταρ μέλους
By dimik
#733645 Σόρυ ρε Μπουσο αλλά μήπως να το ξανασκεφτοσουν για εκείνη την μερσεντα?

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
red_monster έγραψε:Η επεξεργασία έγινε στη ζωγραφική ? :hmmm:

Βιαστικο σε βλεπω και εγω εκατσα και ζυμωσα να φας χορτοπιτα σπιτικια. :( :( :(

Να σου τυλιξω για τον δρομο; Να δωκεις και στα αλλα τα παιδια;
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
g8777 έγραψε:
red_monster έγραψε:Η επεξεργασία έγινε στη ζωγραφική ? :hmmm:

Βιαστικο σε βλεπω και εγω εκατσα και ζυμωσα να φας χορτοπιτα σπιτικια. :( :( :(

Να σου τυλιξω για τον δρομο; Να δωκεις και στα αλλα τα παιδια;

Edit + warn [Admin]

dimik έγραψε:Σόρυ ρε Μπουσο αλλά μήπως να το ξανασκεφτοσουν για εκείνη την μερσεντα?

< >

Δεν με παίρνει :oops:
Μια χαρά είναι και το Leon

Εικόνα

Εικόνα

Κανονικά και με πινακίδα τώρα. Έλα να με βρεις
Άβαταρ μέλους
By italakias
#733670 Μπουσο την ασφαλτο επρεπε να την ασταρωσεις πρωτα και μετα να την βαψεις.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
Giuseppe Busso έγραψε:

"Έκανα μόνο καλό. Εγώ πιστεύω ότι ξεβλάχεψα σε μεγάλο βαθμό, ξεβλάχεψα ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού, το οποίο εκείνη τη στιγμή έψαχνε την Ευρώπη".

Άντε τώρα να πείσεις κάποιον που δεν έχει σχέση με το μηχανοκίνητο αθλητισμό ότι αυτός είναι ο πιο γρήγορος οδηγός του κόσμου. :lol:
Άβαταρ μέλους
By alex
#733709 πες τα :lol: :lol:

και μετα πες οτι ο δικος μου σε πειθει :lol:
Τελευταία επεξεργασία από alex και 31 Οκτ 2021, 20:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#733721 χα , πινακίδες ιg 8xx7 :yahoo: