- 03 Νοέμ 2021, 11:10
Το Huawei GT που εχω σχεδον 2 χρόνια, άρχισε να τα πάιζει (ή ετσι νομίζω) σχετικά με την μέτρηση των παλμών.
Το παρακολουθω συστηματικά στο γυμναστήριο και βλέπω οτι εκει που είμαι πχ στους 120+ παλμούς, κάνει βουτιά στους 90-95 ενω ειμαι λαχανιασμένος. Το εχω τσεκαρει και σε οργανα που μετρανε τους παλμους (διάδρομος, ελλειπτικό) και ενω παλαιοτερα συμβάδιζε, τωρα ποτε παει σωστα και ποτε δείχνει χαμηλά.
Επίσης, εδω και λίγο καιρο πατιεται με δυσκολια το ενα κουμπί, οπότε λογικά καποια στιγμη θα τα παίξει.
Μιας και ειμαι ακομα στην εγγύηση, ρωτησα στα media markt αν είναι κάτι που καλύπτεται απο την εγγύηση και με παρέπεμψαν να ρωτησω απευθείας στο σερβις της Huawei.
Μου είπε ομως ο υπεύθυνος στα ηλεκτρονικά, να το συνδέσω με android κιτητο και να του κάνω αναβάθμιση (η αλήθεια ειναι οτι η huawei την άφησε στην τύχη της την εφαρμογή της στο ios πολύ καιρο τωρα

)
Το ρολόι το χρησιμοποιω για να μετραω αποστασεις οταν περπαταω, την ενταση της προπόνησης στο γυμναστήριο και τις ωρες ύπνου.
Η αλήθεια ειναι οτι το huawei τα έκανε ολα αυτα καλα και κρατουσε η μπαταρια του πάνω απο εβδομάδα, αλλά μιας και αρχισε να "ρετάρει" λεω να το αλλάξω.
Απο ΜΜ μου πρότειναν να παω σε Garmin.
Συμπτωματικά βλέπω εχουμε εδω την ...κουβέντα τους
το 245 οντως φαίνεται να με υπερκαλύπτει, βλεπω εχει 45, 45s, 55 κλπ σε πιο φτηνα...
Οπως έγραψα και παραπάνω, το ρολόι το χρησιμοποιώ για να μετράω αποσπάσεις οταν περπατάω, την ένταση της προπόνησης στο γυμναστήριο και τις ωρες ύπνου.
ΔΕΝ με ενδιαφέρει να μπορω να απαντάω κλήσεις (το huawei μου επέτρεπε να τις απορρίπτω), να ακούω μουσική, να το χρησιμοποιώ σαν GPS κλπ.
Με ενδιαφέρει σαφώς η διάρκεια της μπαταρίας.
Αν υπάρχει κάποια πρόταση εκτος του 245 (και απο άλλη εταιρία) είμαι όλος αυτιά
κοιτωντας λίγο στο σκρούτζ, είδα οτι το 254 έχει πολυ χαμηλή διαθεσιμότητα, όπως και το οτι υπάρχουν παααααρα πολλά μοντέλα της garmin, πόσα έβγαλαν οι άνθρωποι;;;
Scooby