σήμερα μου έβγαλε την εξής οθόνη. παύοντας το f4 μπήκε στο σεταπ. μετά έκανα έξοδο και έτσι μπήκε στο boot μέσω windows!!!! τελικά ξεκίνησε αλλά μετά από λίγο έκανε το ίδιο δείτε εδώ την οθόνη που έδειξε. που να επέμβω στις ρυθμίσεις???
< Note >
σήμερα μου έβγαλε την εξής οθόνη. παύοντας το f4 μπήκε στο σεταπ. μετά έκανα έξοδο και έτσι μπήκε στο boot μέσω windows!!!! τελικά ξεκίνησε αλλά μετά από λίγο έκανε το ίδιο δείτε εδώ την οθόνη που έδειξε. που να επέμβω στις ρυθμίσεις???
. Θέλω οπωσδήποτε δυνατότητα για 2 οθόνες σε extend και όχι clone.Ove20 έγραψε:Pentium 4 !!! Oυάου.![]()
CPU του 2002 ??
Αυτοκίνητο με CD θα ρωτήσει ο άλλος. Ναι, με 200-300 αλογάκια, θα του απαντήσεις.
Μην σας πω ότι έχουμε και Floppy Drive...

Κι αφού έστειλε ο άλλος τσάμπα CPU, θα φτιάξω ακόμα ένα PC με τα παλιά εξαρτήματα που έχω, μια RAM και έναν SSD θέλω μόνο, μέχρι και μια 17άρα TFT έχω κάπου. Μικρά παιδάκια:
Zorz έγραψε:Ove20 έγραψε:Pentium 4 !!! Oυάου.![]()
CPU του 2002 ??
Γιατί, σκληρό δίσκο, DVDRW και CDRW πρόσεξες;![]()

αλλά δεν είπατε τι μπορεί να φταίει!!! στις ρυθμίσεις. τα? χω ξεχάσει πλέον αν και δεν εκάνα αλλαγέςτοτε.

και τώρα πρέπει να γδυσω την πόρτα ώστε να ανεβάσω το τζαμί λίγο με το χέρι και να το "αρπάξει" ο ηλεκτρικός μηχανισμός και να το κλείσει κανονικά!!!! οι γριούλα αυτό μόνο το θέμα έχει και ρε γμτ αυτό πήγε και ακούμπησε......

Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]