Για όποιον/α έχει όρεξη:
“Facebook can't be down, can it?”, we thought, for a second. | blog.cloudflare.com.
στο mediamarkt τους που τσεκαρα διαγώνια δεν βρήκα λαπτοπακι και υπεθεσα ότι έτσι πάει εκεί. θα το ψάξω
kubiak έγραψε:_
Για όποιον/α έχει όρεξη:
“Facebook can't be down, can it?”, we thought, for a second. | blog.cloudflare.com.
Πολύ ωραίο και πραγματικά ενδιαφέρον!
Anonymous Founder έγραψε:Χαίρομαι πάρα πολύ που το βρήκες ενδιαφέρον!kubiak έγραψε:_
Για όποιον/α έχει όρεξη:
Πολύ ωραίο και πραγματικά ενδιαφέρον!
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
CPU: i5-6600K
MB: Asus Z170 Pro gaming
RAM: Crucial Ballistix Sport XT 2x8GB
Όλα καλά στη λειτουργία, δεν είχε κάποιο σύμπτωμα, κάποιο σφάλμα ή κάτι σχετικό.
Ξαφνικά από χθες και ενώ είχε μείνει κλειστό μερικές μέρες δεν κάνει boot. Για την ακρίβεια, επειδή έχει 2 σκληρούς στον ένα σταματάει σε μαύρη οθόνη με την παύλα να αναβοσβήνει και στον άλλον φτάνει μέχρι το logo και μετά μένει σε μαύρη οθόνη με μόνιμο loading animation.
Έχω δοκιμάσει με μόνο τον ένα σκληρό, όπου έχει την ίδια συμπεριφορά, έχω δοκιμάσει με μια RAM σε όλα τα slots και το ίδιο με τη δεύτερη RAM, έχω βγάλει εννοείται τα πάντα από πάνω, GPU, sound card, USB peripherals, με τη συμπεριφορά να παραμένει ίδια. Δοκίμασα να ανοίξω σε safe mode, δοκίμασα repair μέσω εντολών, δοκίμασα και reset ώστε να κάνει πάλι εγκατάσταση τα Windows αλλά φτάνει και εκεί μέχρι ένα ποσοστό και σταματάει πάλι.
Επίσης έβγαλα τον έναν σκληρό και τον δοκίμασα στο PC που ήταν πριν και πάλι έφτανε μέχρι το ίδιο σημείο, στην περίπτωση αυτή ήταν η μαύρη οθόνη με την παύλα.
Καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει και τι να δοκιμάσω?
Από τα συμπτώματα μάλλον δίσκος χαιρέτησε εφόσον δεν κάνει repair τα windows.
Αν κ δικός είναι οκ πάρε τα data σου και κάνε clean install windows από Την αρχή 5.
< >
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Τι πιθανότητες έχω να χάλασαν και οι 2 μαζί?
Εν τω μεταξύ στο ενδιάμεσο έβαλα 3ο σκληρό στο tower, που δεν είχε μπει ποτέ ξανά πάνω, και πήρε μπρος κανονικά!
Υποψιάστηκα την εξωτερική κάρτα γραφικών (msi R7850) που κατά καιρούς έκανε μανούρες, την βγάζω την ξαναβάζω, τίποτα.
Κουμπώνω το hdmi στη μητρική (έχω i5 10400 οπότε έχει gfx), bootάρω, βλέπω εικόνα, μπαίνει windows, μετά από λίγο μαύρη οθόνη. Ξανακλείνω, ξανανοίγω, πριν μπει windows no signal
Μητρική; Τροφοδοτικό; Θα κάνω δοκιμές το απόγευμα, τώρα έχω κοτσάρει το λαπτοπ και δουλεύω.
My Flickr
Dimitris_P έγραψε:Ανοίγω σήμερα τον υπολογιστή του σπιτιού, ξεκινάω να δουλέψω και μετά από λίγο μαύρη οθόνη no signal.
Υποψιάστηκα την εξωτερική κάρτα γραφικών (msi R7850) που κατά καιρούς έκανε μανούρες, την βγάζω την ξαναβάζω, τίποτα.
Κουμπώνω το hdmi στη μητρική (έχω i5 10400 οπότε έχει gfx), bootάρω, βλέπω εικόνα, μπαίνει windows, μετά από λίγο μαύρη οθόνη. Ξανακλείνω, ξανανοίγω, πριν μπει windows no signal
Μητρική; Τροφοδοτικό; Θα κάνω δοκιμές το απόγευμα, τώρα έχω κοτσάρει το λαπτοπ και δουλεύω.
Δες αν έχεις όλα τα τελευταία Windows updates.