Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Asimov έγραψε:Τίμιο, αλλά γιατί όχι ένα ίδιο Fiesta?
Που δεν θα μπλέξει κιόλας αν ψάξει ανταλλακτικό;
Το ίδιο ισχύει και για Mazda 3 και Focus της εποχής.

Δεν κοίταξα τώρα αλλά κάποια άλλη στιγμή που είχα δει παλαιότερα τα Fiesta τα αντίστοιχα τα έδιναν ακριβότερα.
Επίσης νομίζω έχει λίγο παραπάνω χώρο για πράγματα ή τουλάχιστον έτσι δείχνει.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Focusman91 έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Γνωμες για αυτο;

https://www.car.gr/classifieds/cars/vie ... san-almera

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Κανείς σας δεν σχολίασε ότι έχει πίσω φώτα προ facelift και μπροστά από facelift??

Λες να μην είναι ατρακάριστο δηλαδή; :ninja: :s_omg
Αλλά και τρακαρισμένο να είναι, είναι τζαπάν, οπότε δεν θα βγάζει προβλήματα, όχι; :s_scratchhead
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#732270 Αυτό μόνο αν το δει κάποιος από κοντά το διαπιστώνει. Μπορεί να έχει τρακάρει άσχημα, μπορεί να άλλαξε φανάρια επειδή πολυμεριστηκαν ή να είχε μια μικρή επαφή.
Άβαταρ μέλους
By markvag
georgetz έγραψε:Τα 206 πόσο τριμρδελα να είναι ? :hmmm:

Όχι ιδιαίτερα...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Asimov έγραψε:Τίμιο, αλλά γιατί όχι ένα ίδιο Fiesta?
Που δεν θα μπλέξει κιόλας αν ψάξει ανταλλακτικό;
Το ίδιο ισχύει και για Mazda 3 και Focus της εποχής.

Κοινή πλατφόρμα, αλλά πολλές οι διαφορές ανάμεσα στα Ford και τα Mazda.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
mousatos έγραψε:Το mazda πιο πάνω νομίζω δεν είναι 2 αλλά Demio. Πολύ αξιόπιστα και τα δυο.
Στην Ευρώπη ερχόταν ως 2. Η μετέπειτα γενιά άλλαξε στυλ.

< Note 8 >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#732521 Ειδα καποια Smart Forfour τα οποια ειναι κοντα στο μπατζετ. Ξερω οτι τα μηχανικα τους ειναι Mitsubishi απο εκει και περα τιποτα. Αξιζουν; Εχουν τιποτα περιεργα / πανακριβα ανταλλακτικα φανοποιειας; Εχετε ακουσει κατι;

Γιατι τζαπαν ονλι και λιγα χιλιομετρα η λεφτα δεν παιζει. Οποτε μπαινουν και τα ευρωπαικα μεσα, Fiesta, Corsa κλπ

Επισης ειδα οτι στα λεφτα που τα βρισκεις βρισκεις και τα μεγαλυτερα Focus, Astra αλλα λεω να μεινω στα μικρα λογω ευκολιας παρκαρισματος. Εκτος αν βρειθει καποιο πολυ καλο.

Εχω αλλαξει 298 φορες γνωμη :vava: το μονο σιγουρο οτι γαλλικα οχι.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Νίκος Παππάς έγραψε:Εχουν τιποτα περιεργα / πανακριβα ανταλλακτικα φανοποιειας; Εχετε ακουσει κατι;

Νομίζω αυτό
Άβαταρ μέλους
By uncle_nontas
Νίκος Παππάς έγραψε: το μονο σιγουρο οτι γαλλικα οχι.

Έχοντας δύο υπέργηρα γαλλικά τα οποία αγορασα παμφθηνα , ένα εκ των οποίων πλέον έχει 480.000χλμ κ το άλλο 210κ, έχω να πω πως κάνεις μεγάλο λάθος.

< Note 7 >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
uncle_nontas έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε: το μονο σιγουρο οτι γαλλικα οχι.

Έχοντας δύο υπέργηρα γαλλικά τα οποία αγορασα παμφθηνα , ένα εκ των οποίων πλέον έχει 480.000χλμ κ το άλλο 210κ, έχω να πω πως κάνεις μεγάλο λάθος.

< Note 7 >

Αμα σου πω οτι ειμαι γαλλοφιλος, τι θα πεις; Ανδρωθηκα σε ΖΧ, το πρωτο μου αμαξι ηταν Saxo, γουσταρα με τρελα Xanthia και μαλιστα ακομα με βριζω που δεν πηρα μια Activa το 2002 ..... Ακομα και τωρα πολυ θα ηθελα ενα 206 :inlove: η ενα clio williams :inlove:

Αλλα. Οσα αυτοκινητα πωλουνται εχουν θεματα. O λογος που καποιος πουλαει κατι ειναι γιατι το βαρεθηκε η αρχισε να ζηταει και στα γαλλικα αν βγαλουν θα βγαλουν στα ηλεκτρικα και τοτε την πατησες.
Απο την στιγμη δε που ηλεκτρολογος αυτοκινητων με εμπειρια λεει μακρια, δεν μπλεκω. Ειδικα λογω του χαμηλου μου μπατζετ. Ποσο μαλλον που σε εμενα η Corolla μου εβγαλε ηλεκτρολογικο προβλημα. Ασχετα αν ηταν κατι απλο αλλαξα 3 πολλαπλασιστες μεχρι να υποψιαστω οτι κατι αλλο συμβαινει και να το ψαξω αλλιως.
Άβαταρ μέλους
By uncle_nontas
#732565 Βρε ασε τι λέει ο καθένας. Δεν είναι θέμα γαλλικού, ισπανικού ιταλικού. Θέμα προηγούμενης χρήσης είναι. Εγώ πχ προπερσι αγόρασα την xantia. Ο λόγος που πουλιόταν ήταν ότι ....ο τυπάς είχε κ άλλη xantia! Οπότε τα μόνα έξοδα που έκανα ήταν αυτά της "αναστήλωσης" καθότι ήταν ακίνητη καμία 5ετια. Ούτε ηλεκτρικό μου έβγαλε ούτε τίποτα. Το δε 106, ναι έβγαλε ηλεκτρικό, το μοτέρ ρελαντί συγκεκριμένα που το βγαζουν όλα τα μονοποιντ. Κ έβγαλε κ φλάντζα προφανώς, 480.000 είναι αυτά. Αλλά γενικά οι ζημιές για τα χρόνια τους κ τα χλμ είναι μηδαμινές. Ότι ηλεκτρολογικό βγάλει το γαλλικό, το ίδιο θα βγάλει κ κάποιο άλλο. Το sx4 του πατερα μου; Εγκέφαλο, μονάδα abs. Το Corolla του θείου μου, που την προσέχει κιόλας; Πολλαπλασιαστές, καίει λάδια σαν golf , και νωρίς νωρίς τρόμπα νερού.

< Note 7 >
Άβαταρ μέλους
By georgetz
uncle_nontas έγραψε:Έχοντας δύο υπέργηρα γαλλικά τα οποία αγορασα παμφθηνα , ένα εκ των οποίων πλέον έχει 480.000χλμ κ το άλλο 210κ, έχω να πω πως κάνεις μεγάλο λάθος.

uncle_nontas έγραψε:Βρε ασε τι λέει ο καθένας.

:)