saxon_747 έγραψε:Χρήστος Λάππας έγραψε:Αν δεκάχρονα παιδιά έχουν μάθει (από το σπίτι τους υποθέτω) να μιλούν έτσι σε δασκάλα Ό,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ, τότε δεν απορώ που το σχολείο είναι στην κατάσταση που είναι.
...και όχι μόνο το σχολείο. Έτσι είναι και "έξω".
Από την εμπειρία σου, αν αυτά τα παιδάκια αύριο πάνε σε ιδιωτικό, είμαστε σίγουροι πως θα μιλάνε με το "σεις" και το "σας"; Τι προβλέπεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις σε ιδιωτικά σχολεία; Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο ή όχι;
Θα τα μαλώσει κάποιος; Θα τα αποβάλει κάποιος; Θα τους φέρουν ψυχολόγο; Θα φωνάξουν τους γονείς; Θα στείλουν στους γονείς κοινωνική λειτουργό;
Γιατί έχω την εντύπωση πως απλώς θα το καταπιούν και θα πάνε παρακάτω. Εξάλλου, η δασκάλα είναι υπάλληλος με υποχρεώσεις, ενώ ως γνωστόν, ο πελάτης που πληρώνει έχει δικαιώματα.

