Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#730497 Ξεκινήσαμε Παρασκευή το καλαμάρι με Μπούσαινα. 3 την πρώτη μέρα, 3 χθες, με μικρά διαλείμματα για να δει το χταπόδι. :shifty:
Διαστροφική σειρά.
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
Giuseppe Busso έγραψε:Ξεκινήσαμε Παρασκευή το καλαμάρι με Μπούσαινα. 3 την πρώτη μέρα, 3 χθες, με μικρά διαλείμματα για να δει το χταπόδι. :shifty:
Διαστροφική σειρά.

:lol: :lol: :lol:

Νόμιζα ότι θα παίξεις με τον συνδυασμό "καλαμάρι - παλαμάρι" ...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
bibendum έγραψε:Maid είδαμε.

Ωραία προσέγγιση του θέματος.

Μαε άρεσε.

< >

Αυτό βλέπω τώρα που τελείωσα το squid. Καλό αν σου αρέσει το είδος.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
St.Devote έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Ξεκινήσαμε Παρασκευή το καλαμάρι με Μπούσαινα. 3 την πρώτη μέρα, 3 χθες, με μικρά διαλείμματα για να δει το χταπόδι. :shifty:
Διαστροφική σειρά.

:lol: :lol: :lol:

Νόμιζα ότι θα παίξεις με τον συνδυασμό "καλαμάρι - παλαμάρι" ...

Πες το κι έτσι :lipsealed:

Και ενόσω πέρασαν οι ώρες, είδαμε 7 & 8 επεισόδιο. Μένει άλλο ένα και μετά την κλειδώνω για να δω F1.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
g8777 έγραψε:@ ασιμοβς

Δεν φταινε αυτοι μανα μου αν το πρωτοτυπο υλικο ηταν της πλακας, να γελανε και οι ορνιθες. :roll:

Αυτών που έχεις στο μυαλουδάκι σου βέβαια, είναι ο ΜΠΑΜΠΑΣ τους, αλλά οκ, τόσο μπορείς :shifty:
Άβαταρ μέλους
By g8777
Asimov έγραψε:
g8777 έγραψε:@ ασιμοβς

Δεν φταινε αυτοι μανα μου αν το πρωτοτυπο υλικο ηταν της πλακας, να γελανε και οι ορνιθες. :roll:

Αυτών που έχεις στο μυαλουδάκι σου βέβαια, είναι ο ΜΠΑΜΠΑΣ τους, αλλά οκ, τόσο μπορείς :shifty:

Εικόνα

Ευτυχως να λες. :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By g8777
St.Devote έγραψε:Εαν δεν είστε από αυτούς μπορείτε να δείτε τον Καστανάνθρωπο ( Netflix ) ... nordic θρίλερ ... βροχή / καταχνιά / διαστροφή /

Μεταφορά από best seller ...

Εικόνα

Εξαιρετικη!! :s_howdy :s_howdy :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#731072 Καλή ήταν. Παρότι παίζουν τα κλασικά κλισέ σε μια αστυνομική ιστορία (δε μπορώ να αναφέρω χωρίς να σποϊλάρω) έχει ωραία ατμόσφαιρα και καλή κλιμάκωση ως το τέλος.
Μου φάνηκε ότι χωρούσαν άλλα 2-3 επεισόδια για το άπλωμα μερικών χαρακτήρων.
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
bibendum έγραψε:Maid είδαμε.

Ωραία προσέγγιση του θέματος.

Είμαι στο 3ο επεισόδιο ... συνήθως δεν βλέπω σειρές εάν δεν έχει μυστηριο / πιστολίδια / narcos κτλ ...

Μέχρι τώρα είναι πάρα πολύ καλό .

Σκληρό το america .

YΓ ... από το "να σου πάρω μια πίπ@" στο αμάξι του Pitt ( και την τρίχα στη μασχάλη ) στο Tarantin-ικο Hollywood , σε μια ερμηνεία για μια σκλήρη αλήθεια των καταστάσεων της πρώιμης ενηλικίωσης.

Sad but tru

Εικόνα