Forum για τη Formula 1

Ποιος θα κερδισει τον αγωνα ?

3
30%
1
10%
1
10%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
2
20%
2
20%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
10%
Άβαταρ μέλους
By edmond
#730664 Γκεάκο εγώ μαζί σου.
Δεν παίζεις τώρα με ρίσκα για κυνήγι του μπότας, τον λεκλέρ τον είχε σε απόσταση τόσο όσο, φασούλι το φασούλι είναι η φάση, του έκατσε και η χαζομαρίτσα με την στράτε-τζι του 44 και όλα πόπα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#730665 Ακριβως.
Το πιο ανησυχητικο βεβαια ειναι ο ρυθμος της Μερκ γενικοτερα.
Καλο το φασουλι το φασουλι αλλα χωρις την ποινη του Λουης θα θελανε κυαλια ο Μαξ και η παρεα του.

Και σε αλλα φορα τα ιδια λενε..Βεβαια εκει το πανε ακομα παραπανω αλλα εγω δεν συμφωνω :shifty:

Ήταν πολύ πιο αργή από τη Merc.

Αν ο Lewis δεν είχε τη ποινή, ήταν κυρίαρχο 1-2 τύπου 2020 και πριν. Ε αυτό το λες κομματάκι ανησυχητικό για τη τελευταία φάση του πρωταθλήματος.

Ε δεν θα μάθουμε τώρα ότι παίχτηκε κλεψιά. Οι τυπαδες έχουν καλύψει 1,5 με 2 sec ρυθμού στον αγώνα από αρχής σεζόν. Αυτό μόνο από ελαστικά επιτυγχάνεται ή engine cheat. Πιο πολύ με ανησυχεί ότι η RBR ιδρώνει στους πρώτους γυρους, εκεί που είχαμε αβαντάζ. Αντε να δούμε.

Κλέβουν α λα Φερράρι 2019, με τρόπους που ίσως δεν μάθουμε ποτέ.

η "κλοπη" των sec εγινε σταδιακα. πρωτα με τις αεροτομες, μετα με λαστιχα και τελος με τα πιτστοπ. Θα ελεγα δε κυριως με τα λαστιχα. Στην αρχη της σεζον με τον λιγο πιο μαλακο σκελετο αυτη που ειχε βρει τη λυση στο κρισιμο σημειο μεταξυ πισω ελαστικων και διαχυτη ηταν η RB

Τι να πω ολο συνομωσιες ψαχνει ο κοσμος :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By g8777
#730669 Συμφωνώ και εγώ,δεν 0α να χτυπιέται ο Λούης στα ραδια,ο Βερσταπεν για το μόνο που ανησυχεί είναι ενδεχόμενη εγκατάλειψη. Με τον πύραυλο που οδηγεί το πολύ πολύ να βγαίνει 2ος (που δεν θα βγαίνει , έρχεται τσόντα στα επόμενα γκράν πρι).
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#730676 Μια φημη για τον κινητηρα της Mercedes κυκλοφορει εδω και πολυ καιρο, για την ακριβεια απο το πώς μαζεψε τη διαφορα στη μικρη ευθεια πριν το συμβαν στην Copse στο Silverstone.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#730684 Γιατι εκει χθες στην φαση με τον Περεζ και τον Λουης...Μετα την τελευταια στροφη...Ειδες πως ανοιγε...Λες και ειχε 20 αλογα παραπανω :shifty:

Άβαταρ μέλους
By BARHonda
sparticle έγραψε:Μια φημη για τον κινητηρα της Mercedes κυκλοφορει εδω και πολυ καιρο, για την ακριβεια απο το πώς μαζεψε τη διαφορα στη μικρη ευθεια πριν το συμβαν στην Copse στο Silverstone.

Διαφορετικό energy deployment

Παιδιά ωραίες οι φήμες, αλλά τα πάντα είναι στο ίντερνετ, διπλοτριπλοτσεκάρετε πριν ποστάρετε
Άβαταρ μέλους
By g8777
#730700 Μα στο ιντερνετ τα βρισκει και ο Γκεακος. :hmmm:

Οποτε αν τυχον μια στο τρισεκατομμυριο στεφθει πρωταθλητης ο MV φετος, οχι μονο θα εχει παρει πρωταθλημα με κατωτερο μονοθεσιο αλλα εναντια και σε ολο το σαπιο συστημα της ΦΙΑς. :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo:

Οριστε. Το διαβασατε στο ιντερνετ, ισχυει.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#730703 Τι αλλο θα αλλαξει ο Τοτος πσυχουλα μου για να το σιγουρεψει?
Αεροτομες τσεκ
Λαστικα τσεκ
Πιτ στοπς τσεκ

Για πες

Baronda για πες και συ για το deployment. Εχεις data απο Μερκ και Χοντα να συγκρινουμε? :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#730704 Αν δεν μπορεσουν ουτε αυτα να σταματησουν τον καταρρακτη της Εδεσσας που λεγεται Μαξ Βερσταπεν;

Ξερω γω;

Ελευθερο σκοπευτη;

Τον Νιουη να δολοφονει τον Λουη με σουγια;

Ισως ο Ναντο να χρησιμοποιησει το Ινφινιτυ Gauntlet;

Ας μεινουμε συντονισμενοι Γκεακο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#730706 Ανετο για χιουμορ σε βρισκω...Λογικο
Η ομαδα που υποστηριζεις επεστρεψε. Με τσκουτσουκου παλι στα 3-4 δεκατα μπροστα. Γιατι να μην κανεις αστειακια?
Εμεις εχουμε αποδεχτει τη 2η θεση και απλα απολαβανουμε την μαχη.
Ουτε πασατεμπος πια..Ουτε
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
Geo f1 έγραψε:Baronda για πες και συ για το deployment. Εχεις data απο Μερκ και Χοντα να συγκρινουμε? :lol:

https://www.espn.com/f1/story/_/id/3184 ... verstappen

Mercedes' data also indicated that the Honda engine in the Red Bull was not deploying the full energy from its hybrid system through the flat-out Copse corner, whereas the Mercedes' power unit was. That was another extra little edge Hamilton knew he would have on Sunday if the two were fighting on the approach to the corner.

Έχεις καταντήσει επικίνδυνα γραφικός
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#730713 Προς τι ο χαρακτηρισμος? :)
Απαγορευεται απο τον κανονισμο του φορουμ.

Εγω θελω data στυλ τηλεμετριας με τις 2 μοναδες ισχυος. Τα αλλα ειναι απλα <πληροφοριες και υποθεσεις> :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
Geo f1 έγραψε:Προς τι ο χαρακτηρισμος? :)
Απαγορευεται απο τον κανονισμο του φορουμ.

Εγω θελω data στυλ τηλεμετριας με τις 2 μοναδες ισχυος. Τα αλλα ειναι απλα <πληροφοριες και υποθεσεις> :s_drinks

Κάνε με report

Όσο για τα άλλα, λυπάμαι, αυτά έχω να σου παραθέσω. Αλλά εσύ πόσταρε ελεύθερα ότι σχόλιο/μπούρδα διαβάζεις από εδώ και από εκεί, να μας ανοίξεις τα μάτια