Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
#730440 Ειναι καλό ( για τα χρόνια του ) ... νομιζω του εχω βάλει 3 RAM ( + σκληρο SSD )
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
#730450 Άρα εσύ μου προτείνεις να κάνω Downgrade και να γυρίσω στα w7 για μπορέσω να εκμεταλευτω τα οποία πλεονεκτήματα μου δίνει πλέον τα 3 Gb της Ram και ο SSD δίσκος ?
Άβαταρ μέλους
By kubiak
Anonymous Founder έγραψε:Τα Win7 είναι τίμιο λειτουργικό, αλλά πολύ παλιό πια και δεν υποστηρίζεται. Μήπως να δοκιμάσεις κάποιο Linux; Mint ή Ubuntu.;
Αν υποστηρίζει x64 λειτουργικό αυτή είναι μάλλον η πιο ενδεδειγμένη λύση...

Το ChromeOS είναι ελαφρύ; Διαθέσιμο για εγκατάσταση; Κατάλληλο για τέτοια δουλειά;
Άβαταρ μέλους
By pro
#730460 Ούτως ή άλλως με αυτά τα χαρακτηριστικά μιλάμε για απλή χρήση. Αν δεν έχεις εμπειρία με Linux βάλε τα 7,μια χαρά θα παίξουν. Όχι ότι είναι κάτι τρομερο το Linux αλλά ο μέσος χρήστης μάλλον ξενερώνει ( αδικως) μετά την πρώτη επαφή.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
#730462 Οκ thnx again ... Δεν έχω την υπομονή να ανακαλύψω άλλο λογισμικό και άλλες εκδόσεις των προγραμμάτων που έχω ( office κτλ ) ... Οπότε μάλλον θα επιστρέψω σε παλαιότερα w.
Άβαταρ μέλους
By krom
#730464 32μπιτα win 10 τρέχουν μια χαρά με 3gb μνήμη, oπότε δεν χρειάζεται downgrade σε λειτουργικά 10ετίας.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
St.Devote έγραψε:Οκ thnx again ... Δεν έχω την υπομονή να ανακαλύψω άλλο λογισμικό και άλλες εκδόσεις των προγραμμάτων που έχω ( office κτλ ) ... Οπότε μάλλον θα επιστρέψω σε παλαιότερα w.

Μα αφού σου έδωσε την λύση για Win10 o krom, γιατί δεν το δοκιμάζεις; Win10 32bit και τον οδηγό της nVidia για Win7.
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
#730502 Οκ ... ( σαν ) να έχεις δίκιο ... πάω σε 32αρια και δοκιμάζω τον latest της nvidia για w7... αν στραβώσει κάτι ... στράβωσε και δοκιμάζω και τις άλλες προτάσεις ( που έτσι και αλλιως θέλουν ξήλωμα των w10 )
Άβαταρ μέλους
By alex
#730615 ρε μαγκες των διαδικτυων ,κανα κολπο για να αποφευγουμε τις διαφημισεις στα βιντεο των youtube ?
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#730634 Εχουμε κάποια δοκιμασμένη-αξιόπιστη πρόταση για powerbank?

Πολύ πονεμένη ιστορία ένεκα μπαταριών, αλλά μπας και κάποιος εχει ανακαλύψει κάτι αξιόλογο :help: