Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
alex έγραψε:Εικόνα
Πανέμορφο ..ίσως με καφέ λουρί να ταιριάζει καλύτερα

< >
Άβαταρ μέλους
By alex
#730666 σχεδον αλλα τοσα!! το χρυσο κανει διπλασια χρηματα..τα iwc Portugieser οπως λεγονται ειναι για μενα τα πιο κομψα ρολογια με λουρακι και χρονογραφους.
Άβαταρ μέλους
By royal_airness
#731616 Καλημέρα στην ομάδα, ελπίζω να είστε όλοι καλά.

Έχω μια ερώτηση για τους πιο σχετικούς. Ο πατέρας μου "άφησε" ένα ρολόι πίσω το οποίο είναι αυτό.

https://www.worldwidewatch.shop/product ... 41-x-44mm/

Δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση απο άποψη μηχανισμού, κουμπιά, εμφάνιση κτλ. και καταλαβαίνω οτι πρέπει να το πάω για ένα service. Υποθέτω οτι πρέπει να το πάω σε κάποιον ωρολογοποιό που να είναι ειδικός, το ρολόι είναι του 1970 και φαντάζομαι πως δεν με συμφέρει να το πάω στην SEIKO. Φαντάζομαι πως υπάρχουν τέτοιοι ιδιώτες/επαγγελματίες που αναλαμβάνουν τέτοιες εργασίες. Έχετε μήπως να προτείνετε κάποιον;
Άβαταρ μέλους
By edmond
#735300 Εικόνα

Το πήρα κάπου τον Ιούνη, κλασικός καζιάκιας :lol: και μάλιστα στα 20bar :rtfm:
Μου φάνηκε μικρό σε σχέση με το G shock. Και είναι βασικά :lol: . Ωστώσο το έχω καραβολευτεί. Ούτε που το καταλαβαίνω στο χέρι. Μόνο μειονέκτημα -για την καθημερινότητα- η απουσία ξυπνητηριού. Για μένα βέβαια που δεν με βολεύει το κινητό.
Το πήρα στα 50 παρά κάτι σαν -έμμεσο- αντικαταστάτη ενός swatch που τα έχει πλέον παίξει μετά από πρπ 15 χρόνια μιας και η μπαταρία που του βάζω ζήτημα αν κρατάει 1 μήνα. Για μπρασελέ μιλάω πάντα μιας και δεν είμαι και πολύ φαν.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
edmond έγραψε:Εικόνα

Το πήρα κάπου τον Ιούνη, κλασικός καζιάκιας και μάλιστα στα 20bar :rtfm:
Μου φάνηκε μικρό σε σχέση με το G shock. Και είναι βασικά . Ωστώσο το έχω καραβολευτεί. Ούτε που το καταλαβαίνω στο χέρι. Μόνο μειονέκτημα -για την καθημερινότητα- η απουσία ξυπνητηριού. Για μένα βέβαια που δεν με βολεύει το κινητό.
Το πήρα στα 50 παρά κάτι σαν -έμμεσο- αντικαταστάτη ενός swatch που τα έχει πλέον παίξει μετά από πρπ 15 χρόνια μιας και η μπαταρία που του βάζω ζήτημα αν κρατάει 1 μήνα. Για μπρασελέ μιλάω πάντα μιας και δεν είμαι και πολύ φαν.
Ωραίο. Με γειά!
Και με μπλε πλάκα που την προτιμώ.

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#735422 Και μαζεμένο μέγεθος και 200μ και μπλέ για πόσο;;; Μια χαρά το βλέπω ή μάλλον πολύ παραπάνω από μία οι χαρές! :lol:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#735463 Έχω το ίδιο με μαύρο καντράν και γκρι ΝΑΤΟ strap. Καλό vfm για καθημερινό ρολόι που θα φάει ζόρι.