Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
BARHonda έγραψε:Μάγκες, προτάσεις για 4Κ 32’’ μόνιτορ για PC με ταβάνι τα 500€?

Ψήνω curved, αξίζει? Δεν είμαι του παιχνιδιού...

Με το που ξετρυπωσες το Race Control δε χορταινεις να ανοιγεις παραθυρα ρε κουφαλα :lol:
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
George_Prix έγραψε:

Με το που ξετρυπωσες το Race Control δε χορταινεις να ανοιγεις παραθυρα ρε κουφαλα :lol:
Αγόρασα καινούριο κουτί αρχές του έτους και μιας και η κάρτα υποστηρίζει 4Κ, λέω να υπερβάλλω!
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
BARHonda έγραψε:
George_Prix έγραψε:

Αγόρασα καινούριο κουτί αρχές του έτους και μιας και η κάρτα υποστηρίζει 4Κ, λέω να υπερβάλλω!

Και καλα ξηγιεσαι φιλε :s_smile

Παντως με curved 4Κ 32’ monitor ΑΝ τα σηκωνει κι η καρτα γραφικων σου, ανοιγεις 6 παραθυρακια χαλαρα :metalo:
Άβαταρ μέλους
By dimik

Curved θα έλεγα όχι, αγόρασα μια 27ρα λόγω επείγουσας ανάγκης και είναι ψιλοσπαστικο.

Σε LG θα πήγαινα

https://www.amazon.de/32GK850F-Inches-U ... pt=MONITOR

Η κάποιο από τα 32UN μοντέλα ανάλογα που θες να φτάσεις.

< >
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#730291 κυριοι
εχω κερδισει ενα κουπονι 400 ευρω για λαπιτοπ
ιδανικα, δεν θελω να βαλω ευρω παραπανω, αλλα οκ επειδη ειμαι απλας μπορει να παω και στα 450 :iconcool:

αποκλειστικα για δουλεια γραφειου δλδ office, browsing και video calls

οπωσδηποτε με HDMI/DVI, δεν με νοιαζουν οθονη και μπαταρια, καθως θα ειναι μονιμα σε βαση και σε συνδεση με εξωτερικο μονιτορ

εχω κανει ενα πρωτο φιλτραρισμα με SSD και 8G RAM αλλα δεν νοιωθω τιποτα απο CPUs
https://www.skroutz.gr/c/25/laptop/f/34 ... price_min=

καμια προταση?
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
#730372 Καλησπέρα - καλησπέρα ...

Εχω ένα αξιοπρεπεστατο laptop της HP ( HP pavilion dv9000 ) που πρέπει να είναι πλέον 15ετίας ( και βάλε ). Σε ένα format που έκανα πέρυσι το γύρισα σε W10 μη γνωρίζοντας ότι η κάρτα γραφικών ( Ge Force Go 7600 ) δεν έχει βγάλει driver για τα w.10 . Εχετε κάποια πρόταση ( ή λύση ) για το συγκεκριμένο πρόβλημα ;

Πιστεύετε πως ένα windows DOWNgrade είναι η καλύτερη λύση ;

Thnx in advance
Άβαταρ μέλους
By krom
#730419 Γνωστό προβλημα για άπειρες αρχαίες nvidia, θελει χειροκίνητη εγκατάσταση από device manager. Θα κατεβάσεις το τελευταίο driver που υπάρχει για go 7 series, για win 7, θα τον τρέξεις, θα γραψει driver not installed, θα πας devman και στη κάρτα γραφικων θα κάνεις update driver-browse my computer και θα διαλέξεις το φάκελο στον οποίο αποσυμπιέστηκε η αρχική εγκατάσταση, συνήθως χύμα στο с:\nvidia. Αν δεν τον βρει αυτόματα θα πας let me pick from a list ξετικάρεις show compatible και 99% θα έχει να τον διαλέξεις.
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
krom έγραψε:Γνωστό προβλημα για άπειρες αρχαίες nvidia, θελει χειροκίνητη εγκατάσταση από device manager. Θα κατεβάσεις το τελευταίο driver που υπάρχει για go 7 series, για win 7, θα τον τρέξεις, θα γραψει driver not installed, θα πας devman και στη κάρτα γραφικων θα κάνεις update driver-browse my computer και θα διαλέξεις το φάκελο στον οποίο αποσυμπιέστηκε η αρχική εγκατάσταση, συνήθως χύμα στο с:\nvidia. Αν δεν τον βρει αυτόματα θα πας let me pick from a list ξετικάρεις show compatible και 99% θα έχει να τον διαλέξεις.

:vava:

Thnx anyway