Ψήνω curved, αξίζει? Δεν είμαι του παιχνιδιού...
BARHonda έγραψε:Μάγκες, προτάσεις για 4Κ 32’’ μόνιτορ για PC με ταβάνι τα 500€?
George_Prix έγραψε:Αγόρασα καινούριο κουτί αρχές του έτους και μιας και η κάρτα υποστηρίζει 4Κ, λέω να υπερβάλλω!BARHonda έγραψε:Μάγκες, προτάσεις για 4Κ 32’’ μόνιτορ για PC με ταβάνι τα 500€?
Με το που ξετρυπωσες το Race Control δε χορταινεις να ανοιγεις παραθυρα ρε κουφαλα
BARHonda έγραψε:George_Prix έγραψε:Αγόρασα καινούριο κουτί αρχές του έτους και μιας και η κάρτα υποστηρίζει 4Κ, λέω να υπερβάλλω!BARHonda έγραψε:Μάγκες, προτάσεις για 4Κ 32’’ μόνιτορ για PC με ταβάνι τα 500€?
Με το που ξετρυπωσες το Race Control δε χορταινεις να ανοιγεις παραθυρα ρε κουφαλα
BARHonda έγραψε:Μάγκες, προτάσεις για 4Κ 32’’ μόνιτορ για PC με ταβάνι τα 500€?Curved θα έλεγα όχι, αγόρασα μια 27ρα λόγω επείγουσας ανάγκης και είναι ψιλοσπαστικο.
krom έγραψε:Γνωστό προβλημα για άπειρες αρχαίες nvidia, θελει χειροκίνητη εγκατάσταση από device manager. Θα κατεβάσεις το τελευταίο driver που υπάρχει για go 7 series, για win 7, θα τον τρέξεις, θα γραψει driver not installed, θα πας devman και στη κάρτα γραφικων θα κάνεις update driver-browse my computer και θα διαλέξεις το φάκελο στον οποίο αποσυμπιέστηκε η αρχική εγκατάσταση, συνήθως χύμα στο с:\nvidia. Αν δεν τον βρει αυτόματα θα πας let me pick from a list ξετικάρεις show compatible και 99% θα έχει να τον διαλέξεις.
Ανέβηκα από τις σκαλωσιές της οικοδομής στην κορυφ[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]