Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
Νίκος Παππάς έγραψε:
Hellenic tifosi έγραψε:Εφ' οσον το θες για εταιρικό, δεν κοιτάς λίζινγκ μεταχειρισμένου; Ούτε άγχος για συντήρηση και αξιοπιστία, και πιο ευέλικτη πληρωμή.

Λογω ατομικης επιχειρησης μπορω μονο επαγγλεματικο να κανω ληζινγκ, διθεσια κλουβα δηλαδη. Δεν θελω τετοιο. Ασε που τα επαγγελματικα μπορουν να κινουνται ελευθερα μονο στον νομο τους και εκτος αυτου με εμπορευματα και παραστατικα απο οσο θυμαμαι. Πανε χρονια που εδιωξα ενα Fiat Fiorino που ειχαμε.

Α, είχα την εντύπωση ότι μπορούσες να νοικιάσεις κανενα panda - θα ηταν καλή και φθηνή περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
mousatos έγραψε:Αν έχεις δίκιο τότε εγώ είμαι ο Βάτανεν .
145 ήταν μετρημένη η τελική από τους 4Τ , sorry. Ας πούμε οτι το δικό μου έτυχε να έχει 2 άλογα παραπάνω και πήγαινε 147 , κάπου 160 στο κοντερ σε ευθεία.

Γεια σου Ari. Για στροφές μιλούσα, όχι ευθείες.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Hellenic tifosi έγραψε:
Α, είχα την εντύπωση ότι μπορούσες να νοικιάσεις κανενα panda - θα ηταν καλή και φθηνή περίπτωση.

και γιατι να μην το αγορασει? Παντα 12-14 ετων κανουν τκ τα κουτακια του Νικου.Παμφθηνα ανταλλακτικα,πολυ αξιοπιστο σε επιπεδο τζαπανιλας,και χωρους καλους για το μεγεθος του για να κουβαλας τα της δουλειας.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimviii έγραψε:
Hellenic tifosi έγραψε:

και γιατι να μην το αγορασει? Παντα 12-14 ετων κανουν τκ τα κουτακια του Νικου.Παμφθηνα ανταλλακτικα,πολυ αξιοπιστο σε επιπεδο τζαπανιλας,και χωρους καλους για το μεγεθος του για να κουβαλας τα της δουλειας.

Μιας κι εχεις, για πες μου, αυτο το city δεν ειναι που χαλαει συχνα; Βρηκα ενα καλο στον Αη Δημητρη μαλλον
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#730153 τωρα που θα το παρεις εσυ,θα εχει αλλαχθει σιγουρα.Το δικο μας οταν το πηραμε ηταν ηδη αλλαγμενο.πριν λιγα χρονια ξανααναψε το λαμπακι αλλα λειτουργει κανονικα.Βγαζει βλαβη ενας αισθητηρας που εχει στο τιμονι στη κολωνα που καταλαβαινει τη θεση του τιμονιου.Κανει 100 ευρω.Δεν τον εχω αλλαξει,δουλευει κανονικα.
Δεν παθαινουν τιποτα με μηδενικη συντηρηση.Μια τρομπα βενζινης,ενας διακοπτης φωτων απο ζημιες.
πριν κανα 1,5 χρονο τα αλλαξα ΟΛΑ με 800 ευρω.Αμορτισερ,αμπραγιαζ,ψαλιδια,μπαταριες,ακρομπαρα,λαστιχα 4αδα.Το μοτερακι δεν ακουγεται οταν δουλευει καν.Σαν καινουριο.Χωρους εχει μεγαλους ειδικα μεσα στη καμπινα.Δεν το πιανει το ματι σου.Καταναλωση μεσα στην Αθηνα γυρω στα 7 .
Άβαταρ μέλους
By Govus
#730154 Σε Punto Sporting 1.4 του 2004, που έχει φίλος, του έχει συστήσει ο συνεργειατζής να έχει το City στο "on" τώρα που έχει ξεκινήσει να του κάνει "νερά" (ο αισθητήρας που αναφέρει ο dimviii πρέπει να 'ναι κι εδώ αν θυμάμαι καλά). Το 'χουν και τα Panda αυτό το ρημάδι :oops: ...;

(έχω να σου συστήσω καλό συνεργείο στην Καλλιθέα παρεμπιπτόντως)
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
dimviii έγραψε:
Hellenic tifosi έγραψε:

+1

Αν μετανιώσαμε στην οικογένεια για ένα αμάξι που δώσαμε, ήταν το Παντάκι του 2003-4.
Επίσης ένα το Πάντα και ένα το 500ράκι που έχουμε, αμφότερα με City κουμπάκι για το τιμόνι, κανένα δεν μας χάλασε.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#730158 Το Panda νομιζω ειναι η πλεον λογική επιλογή, κυρίως γιατί υπάρχουν παρα πολλά άλλα και γιατι ειναι εξαιρετικά από άποψη αξιοπιστίας και φυσικα χώρων.
Άβαταρ μέλους
By nikos
mousatos έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Αν σας φάνηκε χάλια το Atos, πρέπει να οδηγήσετε Matiz πρώτης γενιάς. Η φάση είναι: death

Το Matiz του 1998 είχε καλύτερες αναρτήσεις από το yaris του 2013 . Ο λόγος; ο Τζουτζιάρο το προόριζε για αντικαταστάτη του panda στη Fiat που τελικά το απόρριψε . Το πήραν μετά οι Κορεάτες και το παρήγαγαν copy-paste ενώ οι φήμες έλεγαν ότι "έμπαιναν μέσα" με κάθε κομμάτι που παρήγαγαν .
Το αμαξάκι είχε ένα μειονέκτημα και υποθέτω οτι ήταν αυτός ο λόγος που απορρίφθηκε από τη Fiat.
Ευπάθεια στους δυνατούς πλευρικούς ανέμους μετά τα 140 . όμως μιλάμε για ψηλούτσικο αυτοκίνητο πόλης που χωρούσε 5 άτομα με ύψος 1,90 έκαστος. Ο Τζουτζιάρο είχε βάλει όλη του την τέχνη. Απίστευτο ! κορυφαίος σχεδιαστής .

Το ματιζ του 98 καλύτερο από το γιαρις του 13?
Οκ!!
Όλα αυτά επειδή το σχεδίασε ο τζουτζιαρο.
Ούτε τα αστεία του Τοτού τέτοια φαση
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Νίκος Παππάς έγραψε:Ωραιο το επιτοκιο αλλα μας λειπει το χρημα να το ξοφλησουμε Σκοτσεζε. Γιατι οπως ξερεις μονο Τ αξιζει απο ηλεκτρικα. :shifty:

Όλα τα ηλεκτρικά αξίζουν :shifty: Ένα vw e-up στα 19.339, περασμένο στα βιβλία της ατομικής και με 3% επιτόκιο, καλός χαμάλης ακούγεται :shifty:
(υπό την προϋπόθεση ότι προτίθεσαι να αγοράσεις αυτοκίνητο περίπου σ' αυτά τα λεφτά και ότι υπάρχουν σημαντικά κέρδη στην ατομική, για να γλιτώσεις φόρο από τις προσαυξημένες αποσβέσεις... κι αν μπορείς εύκολα να το φορτίζεις φυσικά).
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Scotch έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Ωραιο το επιτοκιο αλλα μας λειπει το χρημα να το ξοφλησουμε Σκοτσεζε. Γιατι οπως ξερεις μονο Τ αξιζει απο ηλεκτρικα. :shifty:

Όλα τα ηλεκτρικά αξίζουν :shifty: Ένα vw e-up στα 19.339, περασμένο στα βιβλία της ατομικής και με 3% επιτόκιο, καλός χαμάλης ακούγεται :shifty:
(υπό την προϋπόθεση ότι προτίθεσαι να αγοράσεις αυτοκίνητο περίπου σ' αυτά τα λεφτά και ότι υπάρχουν σημαντικά κέρδη στην ατομική, για να γλιτώσεις φόρο από τις προσαυξημένες αποσβέσεις... κι αν μπορείς εύκολα να το φορτίζεις φυσικά).

Απαντω εδω για να μην ειμαστε offtopic. :)

Δεν ειναι ορθολογικη αγορα αυτη οταν το οικογενειακο ειναι 18 ετων. Αυτο θα μπορουσα να το δω αν το κυριο αμαξι της οικογενειας ηταν 5ετιας και οντως ενα ηλεκτρικο για αποκλειστικα αστικη χρηση θα μου ελυνε τα χερια λογω μεγεθους και κοστους χρησης.

Γι' αυτο αλλωστε πηγα και πηρα προσφορες ωστε να ερευνησω αν με παιρνει να παρω ενα νεο για την οικογενεια και να κανω χαμαλη το υπαρχον.

Δεν με παιρνει, οποτε ψαχνω για Panda κατα κυριο λογο, τα οποια στην Αττικη με abs, a/c και ατρακαριστα ειναι 20 στο μπατζετ μου.