Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By melos86
#726457 Αν η περιοχη σου ειναι μεσα στη δραση Superfast Broadband τοτε η εγκατασταση στην πολυκατοικια και μεχρι το μπριζακι που θα μπει στο διαμερισμα σου επιδοτειται στο 100% και τσιμπας και 13 ευρω επιδοτηση σε καθε λογαριασμο!
Για 100αρα στην κοσμοτε πληρωνω τελικη τιμη 29 ευρω ανα μηνα και εχει απεριοριστα σταθερα και καμια 420αρια λεπτα προς κινητα και διεθνη!
Τσεκαρεις αν συμπεριλαμβανεται η περιοχη σου στο http://www.sfbb.gr

Αν δεν εχει γινει η εγκατασταση στην πολυκατοικια θα χρειαστεις και 2-3 μηνες υπομονη συν οτι πρεπει να μιλησεις με τον διαχειριστη με οτι προβληματα μπορει να εμπεριεχει κατι τετοιο!
Άβαταρ μέλους
By 224v
#726556 ευχαριστώ, είμαστε στη περίπτωση που έγραψες μάλλον. όμως με το προηγούμενο συμβόλαιο που έχω και πληρώνω τι θα γίνει!!!??

< Note >
Άβαταρ μέλους
By melos86
#727063 Αν παραμεινεις στην ιδια εταιρια φανταζομαι τιποτα! Κοσμοτε ειχα, σε κοσμοτε εμεινα οποτε απλα μου εκοψαν την χαλκινη συνδεση και απλα επεστρεψα το παλιο ρουτερ...
Αν θελησεις να αλλαξεις εταιρια παλι φανταζομαι οτι θα πρεπει να πληρωσεις το penalty την διακοπης συμβολαιου! Αλλα αυτο θα το κανεις οταν ενεργοποιηθει η οπτικη σου ινα ωστε να μην μεινεις καθολου χωρις ιντερνετ!
Άβαταρ μέλους
By 224v
#727085 όχι δεν σκοπεύω να αλλάξω το κόστος είναι αυτό που πληρώνω τώρα...οπότε όλα καλά. επιδοτείται η τοποθέτηση άλλωστε.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#727170 Cote προσφορά για online ανανέωση συμβολαίου με 29.50€ δίνει 10gb internet + 600' προς όλους. Τώρα έχω 1.5GB internet με 600 λεπτά προς όλους (που δεν τα εξαντλώ ποτέ) με 26€.
Καλό φαίνεται, αν και αργεί να λήξει το συμβόλαιό μου.
Άβαταρ μέλους
By nikos
Dimitris_P έγραψε:Cote προσφορά για online ανανέωση συμβολαίου με 29.50€ δίνει 10gb internet + 600' προς όλους. Τώρα έχω 1.5GB internet με 600 λεπτά προς όλους (που δεν τα εξαντλώ ποτέ) με 26€.
Καλό φαίνεται, αν και αργεί να λήξει το συμβόλαιό μου.
Καλό σε καμία περίπτωση.
Ένα whats up αν είχες σου έμεναν και ρεστα
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#727768 Αυτό είναι σύγκριση ανομοιων πραγμάτων, μεταξύ συμβολαίων πάντα και στην ίδια εταιρεία. Ούτε εταιρεία θέλω ν'αλλάξω ούτε να πάω σε καρτοκινητό.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#730124 ολοκλήρωσαν σήμερα την υποδομή στη πολυκατοικία για την οπτική ίνα στα διαμερίσματα. σε μια βδομάδα είπαν θα έρθει η cosmote να αλλάξει τα ρούτερ...κλπ τους πήρε 3 μέρες να μπουν από το πεζοδρόμιο, και να βάλουν σε κάθε όροφο τα κουτάκια και σε κάθε διαμέρισμα επίσης τα τερματικά. για να δούμε τι θα αλλάξει στην πραγματικότητα!!!

< Note >
Άβαταρ μέλους
By skous
#730176 Νομιζω ειναι δωρεαν η εγκατασταση και το κόστος κάπου στα 29€ τον μηνα για 100αρα κλπ.
Σε εμας αφησε η κοσμοτε προσφορες σε ολες τις πολυκατοικίες (αλλα εγω δεν θα βαλω γιατι δεν ειναι ιδιοκτητης και δεν εχω καμια διαθεση να τρεξω έστω και ελάχιστα)

< >
Άβαταρ μέλους
By alexm
#730184 Ισχύει. Από εδώ :https://www.sfbb.gr/ μαθαίνεις αν υπάρχει διαθεσιμότητα και στο κτήριο σου και από ποιους παρόχους.

Και στις 3 εταιρείες βγαίνει πάνω κάτω τα ίδια (πχ στη wind δίνουμε τωρα προσφορά τη 200αρα στα 29eur). Τα έξοδα εγκατάστασης, ενεργοποίησης τα αναλμβάνει η ΕΕ, ενώ επιδοτεί και τη γραμμή με 13 ευρώ το μήνα για 2 χρόνια (για αυτό και οι τιμές είναι τόσο χαμηλές).

Το πρόβλημα είναι όταν τελειώσει η διετία που αυτόματα ξεκινάς να πληρώνεις 29€+13€=42.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#730197 όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, επιδοτούμενη η εγκατάσταση, έκαναν 3 επισκέψεις, ουσιαστικά μια η τελευταία μπήκαν στο σπίτι για να βάλουν το πριζακι. δεν ενοχλούν τα σπίτια.
την αληεβδομαδα θα έρθει ο οτε να φέρει το νέο εξοπλισμό.Εικόνα

< Note >