Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By bill33
vasilis έγραψε:Επίτηδες το έκαναν για να σε τρολαρουν.

Να λες μην του στείλουν κανα άουντι Α1 αντι για το κλιό. :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#729857 τελικα δεν χρειαζεται να αναγραφετε αναλυτικα ο φπα στο τιμολογιο αγορας για εισαγωγη.
Η τελικη τιμη στο τιμολογιο αναφερει πριν το πληρωτεο ποσο,τη προταση '' NET A PAYER TTC'' = τιμη με φορο.
Εστειλα το τιμολογιο στον εκτελωνιστη και μου το εξηγησε αυτος.
Φυσικα οι γιδοβοσκοι ακα τριμπουρδελοι στην Αουντι δεν μπορουσαν να το εξηγησουν,παρα μονο ''δεν μπορουμε να γραψουμε αναλυτικα το φπα''. Χριστουλη σας και εσας. :inlove:

Το αυτοκινητο λογικα για τα επομενα πολλα χλμ λογικα δεν θα χρειαστει κατι.Κοιταγα σημερα τις εργασιες που εχουν γινει
Πριν 8.000 χλμ ειχαν αλλαχθει λαδια/φιλτρο λαδιου/αερος/καμπινας/πετρελαιου,και εμπρος δισκοι /τακακια.
Τωρα ξαναλλαξαν λαδια/φιλτρο,οποτε σε κανα χρονο τα επομενα λαδια.

Σημερα εκανα και την πρωτη αγορα για τη πετρελαιαρα.
Της πηρα μια κεραια καρχαρια.Γνησια ρενω,κατασκευη made in korea samsung.
Μαυρο γκλος που στον ηλιο κανει περλες διαφορες. :inlove:

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

ολα ετοιμα λοιπον,περνω τηλεφωνο τον μεταφορεα σημερα να του πω οτι μπορει να το παρει,δεν σηκωνει τηλεφωνο. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
postruck έγραψε:dimvii,δεν νομίζω άλλος μαντράς να καθόταν να ασχοληθεί τόσο με ξένο πελάτη,μπράβο τους! Θα τους χρωστάς βόλτα αν έρθουν Ελλάδα για διακοπές!!.....βόλτα και με το εβο! :superman:
Αυτοκινητάμαξα,αν στραβώσει κάτι σου έχω άλλη Ελληνική,που φορτώνει απο Γαλλία,αλλα ποιο ακριβός.... :(

Καλημέρα,
για δώσε το τηλέφωνο του γνωστού σου να κάνω ένα τηλεφωνο

Την καλημέρα μου και παλι
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#730166 αμα το ειχες προτεινει ναι θα σου ελεγα. :iconcool:
Σημερα τηλεφωνηθηκα με τον μεταφορεα,κατα μεγαλη πιθανοτητα το φορτωνουν την Τριτη,και απο οτι ειπε σε μια εβδομαδα θα ειναι εδω.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
postruck έγραψε:Τον πρώτο ή τον δεύτερο?

Τον πρώτο,ο δεύτερος τον πήρα τηλ,είπε θα μου τηλεφωνούσε την επόμενη για τιμή,δεν πήρε τηλέφωνο.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
popolaros έγραψε:ακομα να ερθει;;;;
να παω να στο παρω να τελειωνουμε;

Εσύ έχεις άλλα να παραλάβεις. Hold your horses. :ninja:
Άβαταρ μέλους
By postruck
dimviii έγραψε:
postruck έγραψε:Τον πρώτο ή τον δεύτερο?

Τον πρώτο,ο δεύτερος τον πήρα τηλ,είπε θα μου τηλεφωνούσε την επόμενη για τιμή,δεν πήρε τηλέφωνο.

:rant: προφανώς θα είχε φορτώσει,1100 ευρώ είχε πει στον γνωστό μου.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#731152 σημερα φορτωθηκε :metalo:
με περνουν τηλ απο την μεταφορικη,κυριε Ντιμη ειναι εκει η αυτοκινηταμαξα το φορτωσανε,αλλα δεν μας δινουν τα πρωτοτυπα χαρτια.Θα τα στειλουν ταχυδρομικως,και απλα πηραμε τηλεφωνο να σας ενημερωσουμε.
Ο πωλητης μας ειχε πει πολλες φορες οτι τα χαρτια ολα θα συνοδευαν το αυτοκινητο.
Ειχα διαβασει σε αντιστοιχες συζητησεις στο νετ,οτι καποιες μαντρες/αντιπροσωπειες δεν παραδιδουν τα πρωτοτυπα χαρτια στους μεταφορεις,αλλα τα στελνουν ταχυδρομικως.
Σε μια εβδομαδα θα ειναι εδω. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By postruck
#731166 Βρες τον ταχυδρόμο της περιοχής σου, για τον φάκελο με τα χαρτιά... :roll:
Ο άλλος που σου έστειλα,με την αυτοκινητάμαξα δεν σε πήρε τηλ. για να σου πει τιμή?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#731167 δεν εστειλε,αλλα δεν πειραζει ουτως η αλλως οπως σου ειπα και στο πμ,απλα ηθελα να εχω εναλλακτικη μην στραβωσει κατι με αυτον που ειχα κλεισει,γιατι στις 5 φορες που τον παιρνεις τηλεφωνο απανταει την 6η. :lol:
Σε ευχαριστω παντως!

Αυτο με τον ταχυδρομο που λες, για ποιον λογο?
Άβαταρ μέλους
By postruck
#731181 Αντιεπαγγελματιας.... :thumbsdown: πμ σου δεν έχω λάβει.....
Για τον ταχυδρόμο,αν είναι μόνιμος δεν θα έχεις θέμα,αν είναι ενοικιαζόμενος....ενημερωσε τον οτι περιμένεις φάκελο απο Γαλλία....