Deleted User 1 έγραψε:Μετριότητα το lollipop. Facelift θα το χαρακτήριζα και τίποτα παραπάνω. Ειδικά αυτά που υπόσχονταν για τη διάρκεια των μπαταριών δεν έπαιξαν με τίποτα.
το lollipop δίνει περισσότερη αυτονομία στην αναμονή (τουλάχιστον από την εμπειρία μου) , όχι τη χρήση που είναι το ίδιο από κει και πέρα υπάρχουν και αρκετές under the hood βελτιώσεις που δε διαπιστώνεις αν δε διαβάσεις, όμως αυτό που βλέπει ο τελικός χρήστης είναι οι αισθητικές αλλαγές που σε skinned εκδόσεις δε νομίζω ότι είναι όσο έντονες είναι στα nexus
επίσης η δυνατότητα που έβαλαν για εξοικονόμηση μπαταρίας είναι κάτι που τουλάχιστον σε lg και sony έχω δει ήδη να υπάρχει και από τις 4.4
giannik1977 έγραψε:Για τους γλυφιτζουράδες , από εψές που έβαλα κα εγώ , μου βγάζει όλες τις ειδοποιήσεις (sms , quote στο tapatalk κ.λ.π) φάτσα κάρτα στην κεντρική οθόνη , σε ενοχλητικό βαθμό , ενώ πριν τις έβγαζε πάνω πάνω αριστερα με μικρά εικονίδια.. Τώρα π.χ αν μου έρθει ένα sms βγάζει την προεπισκόπηση όλου του μυνήματος φάτσα κάρτα στην μέση της οθόνης , σε τέτοιο βαθμό που αν κάποιος είναι δίπλα σου , άνετα διαβάζει όλο το μύνημα.. Πως το φτιάχνουμε αυτο?
Ρυθμίσεις -> Ήχος
-> Κλείδωμα Οθόνης και Εφαρμογές
vasilis έγραψε:Για αρχή δοκίμασε άλλον file explorer
Καμιά πρόταση;;
QsisVTS έγραψε:βάλτη σε pc και φόρμαρέ τη σε exfat για αρχή
Αν δεν πιάσει αυτό, θα ακολουθήσω Κιούση. Απλά κάτι τέτοια απλά, μου φαίνονται βουνό με το 8ετιας MBP.
Ευχαριστώ παίδες
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Deleted User 1 έγραψε:Μετριότητα το lollipop. Facelift θα το χαρακτήριζα και τίποτα παραπάνω. Ειδικά αυτά που υπόσχονταν για τη διάρκεια των μπαταριών δεν έπαιξαν με τίποτα.
ετσι ειναι Στεφαν μου, οταν περνεις λαικά τηλέφωνα που έχει η σαρα και η μαρα... σου φταιει το S/W μετα...
Οποιος ειναι σωστος παιρνει Apple, αισθάνεται ομορφα και ζει την ζωη του και οχι το τηλεφωνο του.

Deleted User 1 έγραψε:Apple να πας να πάρεις εσύ και να το πληρώσεις και μετρητοίς και να κάνεις και σύνδεση με 150€ πάγιο!![]()
Αχχχχ μην κανεις σαν λαικος... θα σε βλεπει και ο Λαππας και θα σε κοψει την καλημερα λογω της καρμοιριας σου

babs1.6 έγραψε:vasilis έγραψε:Για αρχή δοκίμασε άλλον file explorer
Καμιά πρόταση;;
Πάτα στο store, θα σου βγάλει άπειρους. Ο πιο διάσημος είναι ο ES File explorer

Deleted User 1 έγραψε:Άμα δεν μας βάλεις και τη χρήση δεν πιστεύουμε τίποτα!
Εταιρικό τηλέφωνο είναι, λες να το έχω κλειστό?
Χοντρικά, μιλάω 1-1,5 ώρα τη μέρα και χρησιμοποιώ 3G για email, fb & tapatalk. Οθόνη στο 90-95% φωτεινότητα.