Μικρο αυτοκινητο μεχρι 1.300 κεκ για το καθημερινο πηγαινε -ελα στην δουλεια, κουβαλημα υλικων και προιοντων και δυνατοτητα μεταφορας πανω απο δυο ατομων, ναι αποκλειονται τα επαγγελματικα. Η δουλεια μου δεν ειναι βαρια, εχει ομως μεγαλες επιφανειες ενιοτε. Ενδεικτικα χαρτονια πλατης με διασταση 100Χ150 και πασπαρτου 82Χ122. Το καλο οτι μπορουν να μπουν λοξα, διαγωνια, κλπ Καλο θα ηταν να ειναι 5θυρο δηλαδη.
να 'ναι και και ολα τ' αλλα περιττευουν.
Νικοπαππα δες και αυτο:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/11147533-cadillac-srx
Τικαρει ολα τα κουτακια.
Καντηλακ: τσεκ
Αυτοματο:τσεκ
Νεα Τριγλια: Καθενας βρισκει οσα παντοτε ποθουσε
Πινακιδα Νine inch nails για να δακρυσει ο diplomat: τσεκ
Πισω multimedia οθονη σε ms-dos: τσεκ
Ποπολαρος στο πισω καθισμα με MP5 απασφαλισμενο για το βραδινο drive by στα γραφεια του ΟΑΣΘ: I LIKE IT

Δειτε Wire εσεις.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Anonymous Founder έγραψε:Δεν βλέπω γιατί πρέπει να καταλήξουμε καλά και σώνει σε Jazz ειδικά αν είναι φορτωμένο με τόσα χιλιόμετρα. Με τα ίδια ή λιγότερα χρήματα υπάρχουν και Swift για παράδειγμα, αν θέλουμε καλά και σώνει μικρό αμάξι. Τo Jazz επίσης πόσα τέλη πληρώνει;Δε καταλήξαμε. Απλά φημίζονται για την αξιοπιστία τους, τους χώρους τους, κλπ.
Ασε που πουλήθηκε.
Swift με λιγότερα από 160Κ χλμ και κάτω από 4Κ;
Redmi Note 8 Pro
Fiat Panda 7,6l/100km
Anonymous Founder έγραψε: Τo Jazz επίσης πόσα τέλη πληρώνει;
Όσα και το Swift
Το Swift έχει κάποια θεματάκια με το κιβώτιο, υπόψιν...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

markvag έγραψε:Anonymous Founder έγραψε: Τo Jazz επίσης πόσα τέλη πληρώνει;
Όσα και το Swift![]()
Το Swift έχει κάποια θεματάκια με το κιβώτιο, υπόψιν...
To τσέκαρα τώρα και έχεις δίκιο, αν και θέλει προσοχή:
Έως 1357 κ.εκ πληρώνουν 135€, μετά σχεδόν διπλασιάζεται και είναι 225€ ή 100€ πάνω.
Το Jazz είναι 1339 κ.εκ.
Χαμηλες τιμες, ανταλλακτικα παντού, αποδεδειγμενη σκυλοσύνη σε αντοχες.
g8777 έγραψε:Τσοπελογιαννάμαξονα 'ναι και και ολα τ' αλλα περιττευουν.
![]()
Νικοπαππα δες και αυτο:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/11147533-cadillac-srx
Για το συγκεκριμένο εγκρίνω και εγώ είναι ξαδέρφου φίλου που δουλεύαμε μαζί. Αν χρειαστεί κάτι παραπάνω λέτε...
https://jimmuclarku.blogspot.com/
trident1971 έγραψε:Ξερω οτι ισως αποτελει αιρετικη προταση, αλλα κανα Accent 1300ari θα κανει τη δουλεια μια χαρα.
Κάτι ξέρεις εσύ.
Στο ίδιο χιουντάιύφος, θα προτείνω ακόμα και getz ή και atos
εξαρτάται πόσο "όγκο" θέλει ο νικοπαππάς.Γενικά πάντως, προς ασιάτες κλίνει η φάση, μανούλες εξάλλου στα μικρά και ευέλικτα

Νίκο αν θες μπορούμε να τα βρούμε για το δικό μου, τώρα πια ο πατέρας μου πήρε ένα i30 s/w diesel μτχ και κάθεται στο χωριό σαν χαμάλης πραγματικός! Ότι θα μοιάζει πιο πολύ με τρακτέρ παρά με αμάξι δεν νομίζω να σε πειράζει, θα τα βρούμε
edmond έγραψε:trident1971 έγραψε:Ξερω οτι ισως αποτελει αιρετικη προταση, αλλα κανα Accent 1300ari θα κανει τη δουλεια μια χαρα.
Κάτι ξέρεις εσύ.![]()
Στο ίδιο χιουντάιύφος, θα προτείνω ακόμα και getz ή και atosεξαρτάται πόσο "όγκο" θέλει ο νικοπαππάς.
Γενικά πάντως, προς ασιάτες κλίνει η φάση, μανούλες εξάλλου στα μικρά και ευέλικτα
Νίκο αν θες μπορούμε να τα βρούμε για το δικό μου, τώρα πια ο πατέρας μου πήρε ένα i30 s/w diesel μτχ και κάθεται στο χωριό σαν χαμάλης πραγματικός! Ότι θα μοιάζει πιο πολύ με τρακτέρ παρά με αμάξι δεν νομίζω να σε πειράζει, θα τα βρούμε
Πλεον ασιατες κοιταω κι εγω. Απλα βρισκω πολλα με παρα πολλα χιλιομετρα και το φοβαμαι. Εχω ηδη ενα με 201Κ χλμ ας μην τα κανω δυο, γιατι νομετελειακα καποιο θα αρχισει να ζητα.
Οποτε ψαχνω κατι που θα μοιαζει με ευκαιρια, θα ειναι πρωτο χερι, με σχετικα λιγα χλμ το οποιο ειναι αρκετα δυσκολο γιατι οσα ειναι ετσι φευγουν αμεσως και εγω μια Δευτερα και μια Τεταρτη απογευμα εχω για να ελεγξω καποιο.
Εχει μπει και ο διαολος μεσα μου που μου λεει, παρε ενα καινουργιο για την οικογενεια και κρατα αυτο που εχεις και ξερεις για χαμαλη...
Εχω και την γυναικα που το συζηταει.....
Θα δειξει.
Οσο δεν βρισκω κατι καλο το διαολακι με βαζει σε σκεψεις πραγματικες
Fiat Panda 7,6l/100km
Από μικρό θα έψαχνα κάνα Twingo ΜΚ1 ή ΜΚ2. To πρώτο είναι παλιό μεν αλλά με τεράστιους χώρους, το δεύτερο το έχουν ξεχάσει οι περισσότεροι και παίζει να το βρεις φθηνά.
Επίσης, μικρό, φθηνό και ξεχασμένο το Ford KA που έφτιαχνε η Fiat για λογαριασμό της Ford. Αυτό έκανε καινούριο από 8-9Κ, άρα μετάχειρο πόσο να κάνει;
Δεν πληρώνει τέλη,κατανάλωση άμα θέλεις φθάνει και 4,5 τα 100
1110 άλογα 26 κιλά ροπή.
Μέσα στα Μαξ 11κ είναι και δωρεάν το ταξίδι που θα πας στους καλτσοπεδιλους να το φέρεις.
Scotch έγραψε:dimviii έγραψε:1110 άλογα 26 κιλά ροπή.
Έκδοση plaid;
Οχι και με την απλή πιο γρήγορα από τεζλα θα φθανει
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ σου είχα δώσει λύση με αυτοκίνητα με λιγότερα από 100Κ χλμ, αλλά δεν θέλεις. Δες και καμιά C4 πρώτης γενιάς, μια χαρά αμάξι και αυτό και επίσης έχει χώμα τιμές σαν μεταχειρισμένο. Αν πάρεις μικρό μικρό, θα το πληρώσεις ακριβότερα.
Από μικρό θα έψαχνα κάνα Twingo ΜΚ1 ή ΜΚ2. To πρώτο είναι παλιό μεν αλλά με τεράστιους χώρους, το δεύτερο το έχουν ξεχάσει οι περισσότεροι και παίζει να το βρεις φθηνά.
Επίσης, μικρό, φθηνό και ξεχασμένο το Ford KA που έφτιαχνε η Fiat για λογαριασμό της Ford. Αυτό έκανε καινούριο από 8-9Κ, άρα μετάχειρο πόσο να κάνει;
C4 πρωτης γενιας; Αυτες δεν ηταν με τα πολλα ηλεκτρικα θεματα; Εχω δυο γνωστους που τα δωσανε και ξενοιασανε. Δεν θες να ακουσεις τι λενε. Ο Μαρκος ειναι φιλοσιτροενακιας μπροστα τους
Twingo δεν παιζει της προκοπης στα λεφτα μου και με λιγα χιλιομετρα. Ασε που ειναι τριθυρο και θα προτιμουσα να το αποφυγω, δεν εχει τοσο μικρους χωρους οσο το ΚΑ, αλλα κι αυτο παιζει απο 4 και πανω
Εχω χασει δυο Atos prime κι ενα Getz, τα οποια δεν τα προλαβα. Πλεον δεν κοιταζω εμπορους. Δεν εχουν τιποτα αξιο λογου χωρις πολλα ερωτηματικα
Accent η αληθεια ειναι οτι δεν κοιταξα ιδιαιτερα, αν θυμαμαι καλα οσα εβγαλε η αναζητηση στο car ειχαν πολλα χιλιομετρα
Fiat Panda 7,6l/100km