immortal_blood έγραψε:λολ
??
immortal_blood έγραψε:λολ
immortal_blood έγραψε:Νομίζω θα έπρεπε να ενημερώσουν πριν προχωρήσουν στις επισκευές. Πρώτον μπορεί να μην είχες τα επιπλέον χρήματα και δεύτερον αυτά θα σου κόστιζαν το μισό στην Ελλάδα. Ένας νέος οδηγός στην Αθήνα θα τα ξαναπάθει σε 6 μήνες. Απαράδεκτοι.
Μισό evo
Anonymous Founder έγραψε:Μισό. Τότε ζήτησες εσύ το τιμολόγιο, ή στο έστειλαν αυτοί; Και το τιμολόγιο είναι κομμένο σε ποιο όνομα; Στο δικό τους σωστά;
Γιατί μου κάνει περίεργο να κάνουν όλα αυτά κατόπιν της πώλησης να πω την αλήθεια.
bibendum έγραψε:Και εδώ στην Ελλάδα πάντως πέρσι που κοιτούσα αυτοκίνητο στην auto one μου είχε πει ότι αν το αγορασω το αυτοκίνητο Θα προχωρήσουν σε κάτι δουλειές τύπου
Βάψιμο κάποιων χτυπημάτων
Γυάλισμα
Αντικατάσταση σπασμένης εταζιερας
Σέρβις και κάτι ακόμα
< >
Ove20 έγραψε:Mε δικό σου κόστος? Διότι αν είναι με δικό τους, δεν έχει λογική η ενέργεια αυτή!! Αλήθεια γιατί δεν το έκαναν από πριν για να γίνει πιο ελκυστικό το προϊόν τους???
dimviii έγραψε:μια περιπτωση που παιζει ειναι να δεις οτι εχει γρατζουνια/βαθουλωματακι πριν το βαψουν,ωστε να μην νομιζεις οτι ειναι απο σοβαροτερο τρακαρισμα.
Asimov έγραψε:Ακριβώς αυτό ρε παιδιά.
Προφανώς το κόστος των όποιων εργασιών έχει υπολογιστεί στην τιμή πώλησης.
dimviii έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Μισό. Τότε ζήτησες εσύ το τιμολόγιο, ή στο έστειλαν αυτοί; Και το τιμολόγιο είναι κομμένο σε ποιο όνομα; Στο δικό τους σωστά;
Γιατί μου κάνει περίεργο να κάνουν όλα αυτά κατόπιν της πώλησης να πω την αλήθεια.
εγω δεν ζητησα κανενα τιμολογιο,αυτοι μου το εστειλαν απο μονοι τους,για να ξερω τι εχει γινει στο αυτοκινητο.
Το τιμολογιο ειναι κομμενο στα στοιχεια ''Audi Bauer Paris''
Eχει ημερομηνια εισαγωγης αυτοκινητου στο συνεργειο στις 23/9 και το τιμολογιο ειναι κομμενο στις 28/9
Mαλιστα πανω στο τιμολογιο αναγραφει στα Γαλλικα συμφωνα με τον Γκουγκλη deadline (echeance) στις 30/9
Η αγγελια ανεβηκε στις 23/9 το απογευμα και στις 24/9 ηταν που πηρε ο Μιραγκε τηλεφωνο.
Αρα οταν μπηκε το αυτοκινητο στο συνεργειο δεν ειχαν κλεισει την πωληση.Την πωληση την εκλεισαν στις 24/9
και εμενα μου φανηκε περιεργο,αλλα μαλλον εχουμε μαθει αλλιως εδω και μας φαινονται περιεργα,ή επεσα στη περιπτωση οπου ειναι σοβαροι επαγγελματιες.
Σε 20 μερες θα φανει.
Γαμάτος :lol: https://x.com/evrythngformu1a/stat[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]