Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#729397 θα ερθει με αυτοκινηταμαξα τελικα.Καποια θεματακια δεν μας αφησαν να πραγματοποιησουμε το ταξιδι.
Δευτερα βγαινει το τιμολογιο στο ονομα μας,και μολις το λαβουμε,τηλεφωνο στην μεταφορικη για να το βαλουν στο προγραμμα για φορτωση.
Αργη η διαδικασια των χαρτιων απο τη μερια τους,αλλα δεν μπορουμε να κανουμε και κατι.
Το αυτοκινητο το ξαναπερασαν κτεο(auto vision) και οι παρατηρησεις που βρηκαν ηταν οτι θελουν ρυθμιση τα προβολακια ομιχλης.
Μαλιστα εγραφαν οτι τα χλμ στο προηγουμενο κτεο συμβαδιζουν με τα τωρινα.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#729398 Αγχωτική η όλη διαδικασία, για να είμαι ειλικρινής. Ελπίζω να πάνε όλα καλά στο τέλος Δημήτρη.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Anonymous Founder έγραψε:Δεν το έχει στο ebay. Έχει και μπλε κλωστή, δεν σ' ενοχλεί;

βρηκα τελικα χωρις την μπλε κλωστη.
Ειναι δυνατον να ισχυουν αυτες οι τιμες? :s_omg

Τουρκια μεταχειρω στις 85 Τουρκικες λιρες. :s_omg δλδ 8,5 ευρω :s_omg
https://www.redaotomotiv.com/renault-ci ... 48264.html

και καινουριιο στη Ρωσια με 1000 ρουβλια δλδ 12 ευρω :omg:
Εικόνα
https://rennis.info/kaptur/reno-logan-r ... yy-2-2-2-2

στην αντιπροσωπεια μου ειπαν για 135 ευρω συν φπα. :lipsealed: :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Giuseppe Busso έγραψε:Αγχωτική η όλη διαδικασία, για να είμαι ειλικρινής. Ελπίζω να πάνε όλα καλά στο τέλος Δημήτρη.

ολα καλα θα πανε.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#729415 Ευχαριστω kovathe!

το βρηκα απο αγγελια σε ενα σαιτ Γαλλικο σαν το car.gr
Eλεγχο δεν εκανα με ανθρωπο εκει,με διαβεβαιωσαν οτι ειναι ατρακαριστο, μου το εδωσαν και γραπτως,οπως και οτι τα χλμ ειναι τα αναγραφομενα.Αυτα ειναι αυτοκινητα που περνουν για ανταλλαγη οταν καποιος παει να παρει ενα καινουριο αουντι.
Εχουν τμημα φανοποιιας βαφης,το αυτοκινητο θα ελεγχθει απο τους ιδιους δλδ.Εαν ειναι τρακαρισμενο δεν υπαρχει λογος να το παρουν ανταλλαγη.
Υπηρξε και διαβεβαιωση και απο το κτεο,και απο το service book του αυτοκινητου,οπου ταιριαζουν τα χλμ με ημερομηνιες.
Υπηρξε εμπιστοσυνη γιατι το μαγαζι ειναι πολυ μεγαλο,135 εκατομ τζιρο το 2019,εμπορευεται μονο audi,εχουν 5 καταστηματα στο Παρισι,και ειναι απο τους λιγους που ειναι εξουσιοδοτημενοι να επισκευαζουν αουντι r8.
To συγκεκριμενο καταστημα που το πηρα εγω ειναι διπλα στο αεροδρομιο Σαρλ ντε γκωλ,και ειναι 5.800 μετρα.
Θα μου πεις ειναι εχεγγυο τα 5800 τετρ μετρα? Οχι δεν ειναι,αλλα βλεπεις οτι δεν ειναι αρπακολλατζηδες.
Προχθες μου στελνουν ενα τιμολογιο που αφορουσε το αυτοκινητο μου,αξιας 1850 ευρω. :omg:
Κοιταω βλεπω εχουν γινει καποιες εργασιες,αλλα επειδη ειναι στα Γαλλικα δεν το καταλαβαινω καλα,εκτος απο κατι λαδια φιλτρα λαδιου κλπ.
Το βαζω στο τρανσλειτ,και βλεπω οτι εχουν γινει οι εξης εργασιες.
Αλλαγη λαδιων και φιλτρο λαδιου με 5/30 λαδια 100 +φπαευρω
αλλαγη μακτρα καθαριστηρων εμπρος πισω 70 +φπα ευρω.
Βαφη εμπρος προφυλακτηρα και πισω συν τη πορτα του οδηγου.Αυτα ειχαν τιμη απο 180 ευρω το κομματι = 600 +φπα με κατι κλιψακια σκατουλακια.
γυαλισμα διαμανταρισμα και οι 4 ζαντες αξιας 660 ευρω +φπα. :s_omg
ελεγχος ολου του αυτοκινητου 110 σημειων στα 45 ευρω +φπα
ενα αλλο που το αναφερουν ''revision operation systematique'' αξιας 67 +φπα
κατι σαπουνακια για το παρμπριζ,κατι καθαριστικα φρενων που χρησιμοποιησαν βγηκε η σουμα στα 1875,64 ευρω με το φπα.

Κοιταζω την επωνυμια του μαγαζιου στο τιμολογιο,δεν το εχουν κανει αυτοι.Προφανως δεν μπορουν να βαλουν αλλο αυτοκινητο πλην Αουντι σε συνεργειο/φανοποιιο/βαφειο.
Γκουγκλιζω το μαγαζι,και βλεπω οτι ειναι κοντα στο μαγαζι που αγορασα στο αεροδρομιο.
Κοιταω να δω τι μαγαζι ειναι,και βλεπω οτι ειναι συνεργειο που αναλαμβανει ανακατασκευες ιστορικων αυτοκινητων.Τετοια συνεργεια δεν ειναι ουτε φθηνα,ουτε κανουν προχειροδουλειες.Mεσα ειχαν δουλειες απο 911 παλιες,τζαγκουαρ κλπ
Αυτο ειναι το συνεργειο.
https://www.facebook.com/TinoLopesPires/
Τωρα εαν μετα απο ολα αυτα,το κλιο εχει πεσει απο τον πυργο του Αιφελ και το εχουν φτιαξει,απλα παιξαμε και χασαμε. :lol:

Εδω το μαγαζι που αγορασα το κλιο.
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

https://www.bauerparis.fr/117-audi-paris-roissy-95
Άβαταρ μέλους
By GTS
#729417 Λογικα κατι μικρο κοσμητικα θεματα θα ειχε και οντως θα ειναι καλο. Θα εκλπαγω αν εχει κατι σοβαρο.

Ομως λογικα δεν θα εχεις καποια εγγυηση για κινητηρα?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
GTS έγραψε:Λογικα κατι μικρο κοσμητικα θεματα θα ειχε και οντως θα ειναι καλο. Θα εκλπαγω αν εχει κατι σοβαρο.

Ομως λογικα δεν θα εχεις καποια εγγυηση για κινητηρα?

Nαι οταν τους ρωτησα γιατι εβαψαν αυτα τα κομματια μου ειπαν οτι ειχαν μικροχτυπηματα/γρατζουνιες,οπως και στις ζαντες.
Εγγυηση δινουν 1 ετος για το αυτοκινητο(το εγραφε στην αγγελια),αλλα δεν μπορεις να την χρησιμοποιησεις στην Ελλαδα.
Ε ναι και εγω μετα απο ολα αυτα,δεν νομιζω να εχω πεσει σε σκιτζηδες.
Βλεπεις οτι θελουν να παραδοσουν το αυτοκινητο οπως πρεπει.Με τους ελεγχους τους,με αλλαγμενα λαδια φιλτρα ,καθαριστηρες κλπ.
βασικα δεν εχω ξανακουσει να γινονται τετοιες εργασιες σε μεταχειρισμενο και ηδη πουλημενο αυτοκινητο αξιας 11.350 ευρω και 5 ετων.
Αντε να περασουν αυτες οι 20 μερες να το δω απο κοντα.
Άβαταρ μέλους
By postruck
#729442 dimvii,δεν νομίζω άλλος μαντράς να καθόταν να ασχοληθεί τόσο με ξένο πελάτη,μπράβο τους! Θα τους χρωστάς βόλτα αν έρθουν Ελλάδα για διακοπές!!.....βόλτα και με το εβο! :superman:
Αυτοκινητάμαξα,αν στραβώσει κάτι σου έχω άλλη Ελληνική,που φορτώνει απο Γαλλία,αλλα ποιο ακριβός.... :(
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#729456 θα το εχω υποψιν μου postruck! Ευχαριστω!
Άβαταρ μέλους
By immortal_blood
#729458 Νομίζω θα έπρεπε να ενημερώσουν πριν προχωρήσουν στις επισκευές. Πρώτον μπορεί να μην είχες τα επιπλέον χρήματα και δεύτερον αυτά θα σου κόστιζαν το μισό στην Ελλάδα. Ένας νέος οδηγός στην Αθήνα θα τα ξαναπάθει σε 6 μήνες. Απαράδεκτοι.
Μισό evo :lipsealed:
Τελευταία επεξεργασία από immortal_blood και 03 Οκτ 2021, 23:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By bill33
immortal_blood έγραψε:Νομίζω θα έπρεπε να ενημερώσουν πριν προχωρήσουν στις επισκευές. Πρώτον μπορεί να μην είχες τα επιπλέον χρήματα και δεύτερον αυτά θα σου κόστιζαν το μισό στην Ελλάδα. Ένας νέος οδηγός στην Αθήνα θα τα ξαναπάθει σε 6 μήνες. Απαράδεκτοι.

Εγω δεν κατάλαβα ότι θα πληρώσει κάτι,Κάνω λάθος;