Αποστολεας FedEx.
Εκτιμωμενη παραδοση 18 Οκτωβριου.
Παρασκευη απογευμα ελαβε σημα η αποθηκη στο Χονγκ Κονγκ.
Κυριακη πρωι βρεθηκε Αθηνα στην αποθηκη της Fedex στο Μαρκοπουλο μεσω Βελγιου και Γαλλιας,
σημερα Τριτη πρωι με πηρανε τηλεφωνο να μου το δωσουνε εδω στα Χανια.
Ωραιο αναλυτικο tracking.
Εντυπωσιακος χρονος παραδοσης.
.
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Απο Κινα που εχω παραγγειλει πραγματα κατα καιρους, ερχοντουσαν περιπου σε 20 μερες.
Ευρωπη καμια 10αρια.
Επισης τετοιο λεπτομερες tracking δεν ειχα ξαναδει σε καμια περιπτωση.
.
Μιλάω για παράδοση door to door. Και μιλάω μόνο για τη μεταφορά, αν πχ ο προμηθευτής χρειάζεται 1 εβδομάδα για να ετοιμάσει την παραγγελία, είναι κάτι άλλο. Από τη στιγμή όμως που το πάρει στα χέρια της η courier, από Κίνα, θέλει 4-5 μέρες. Μεσολάβησε και το Σ/Κ, που είναι για σένα "νεκρός" χρόνος, αλλά τα αεροπλάνα πετάνε, τα δέματα μετακινούνται, κτλ. Εσύ βέβαια πέτυχες και όλους τους πλανήτες σωστά ευθυγραμμισμένους, θα περίμενα 1-2 μέρες παραπάνω από Κίνα στα Χανιά, αλλά είπαμε... καμιά φορά πετυχαίνουν και όλα σωστά.
Όσο και αν αυτό είναι δεδομένο πλέον και καθημερινό, δεν παύει να είναι κάτι πραγματικά αξιοθαύμαστο.
* Τώρα, έλα πες μου εσύ πως το γ@μημένο το γρανάζι που θέλω χθες από Ιταλία και φορτώθηκε με DHL τη Δευτέρα το πρωί, έχει καθυστερήσει 2 μέρες και είναι ακόμα Λειψία
Όταν λέμε ότι πέτυχα το 1 στο εκ...
Και φωνάζουν οι άλλοι γιατί το μηχάνημα είναι σταματημένο
την γκαντεμιά μου μέσα
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Το 210 xxxxxxx που έχουν στο site τους βγαίνει μήνυμα ότι δεν χρησιμοποιηται ενώ το 2310 xxxxxxxx (που μιλούσα πάντα) από χθές κάνει σα να είναι συνεχώς κατειλημμένο.
.
Με αυτην θα μου στειλουν τα εγγραφα του αυτοκινητου.

.
το τρακινγκ δειχνει αυτα.Υπαρχει περιπτωση να παραλαβω αυριο?
Να παω ταχυδρομειο το πρωι μηπως ειναι εκει?
Κωδικός Αντικειμένου: RK505211597FR
Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση
31/10/2021, 09:32 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ
31/10/2021, 08:57 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Α.Τ.
30/10/2021, 04:44 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ
29/10/2021, 12:33 ΓΑΛΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
panos2171 έγραψε:Όσες φορές περίμενα κάτι από ΕΛΤΑ πάντα έπρεπε να λάβω το ειδοποιητήριο το οποίο έλεγε παραλαβή επόμενη μέρα. Οπότε έχε στο νου σου ότι μπορεί να πας και τζάμπα από εκεί.
Εμενα οσες φορες ειναι μικρο (φακελος/γραμμα), τον φερνει ο διανομεας των ΕΛΤΑ κι απλα με βαζει να υπογραψω αν ειναι συστημενο.
Οταν ειναι δεμα ομως, δεν το κουβαλαει μαζι του. Αφηνει το ειδοποιητηριο και πας την επομενη και το παιρνεις μονος σου απο τα ΕΛΤΑ.