- 14 Σεπ 2021, 22:31
George_Prix έγραψε:Σορρυ κι απο μενα για το οφφτοπικ αλλα απο χθες θα σκασω αν δεν το πω!
Το παλικαρι τον ΙΚΕ δεν τον ξερω και φυσικα δεν εχω ιδεα αν ισχυουν αυτα για τα οποια κατηγορειται.
Ερωτηση προς ΧαιΦαι:
Γιατι παιζεις εδω και τοσα χρονια αυτο το 1 μηνα + 1 μηνα + 1 μηνα μπανιαρισμα?
Ακομα και λαθος να εισαι για καποιον ανθρωπο και να τον θεωρεις κλεφτη (που στην προκειμενη δεν το πιστευω γιατι δειχνεις πολυ σιγουρος) και μονο που τον υποπτευεσαι, τον βαζεις αυτον τον ανθρωπο στο σπιτι σου?
Ειλικρινα δεν εχω ξαναδει σε φορουμ 2η και 3η και 100η ευκαιρια που δινετε εδω σε ολους μας και μου φαινεται απιστευτα δημοκρατικο που μπορει ο καθενας να πει και να ξαναπει τα δικα του. Αλλα στην προκειμενη περιπτωση ειναι πασιφανες οτι δεν τον θελεις μεσα στο σπιτι ΣΟΥ κι επισης οτι το παλικαρι δεν εχει καμια απολυτως διαθεση να χρησιμοποιησει το φορουμ με τον τροπο για τον οποιο προοριζεται.
Μαι 2 σεντς.
Δεν κατηγορείται κανείς για κάτι, όπως είπα δεν υπήρχε ποτέ τίποτα παραπάνω από την επιθυμία να δείξει πόσο έξυπνος είναι αυτός σε σχέση με τους χρήστες του φόρουμ.
Από εκεί και μετά, η οριστική διαγραφή, το μόνο που δημιουργεί είναι fan base. Χρήστης που έφτασε στο σημείο να απειλεί δείχνοντάς μου φωτογραφίες από το σπίτι που μένω, άρα "πρόσεξε ξέρω που μένεις" έφτασε να έχει υποστηρικτές. Γιατί η απουσία τελικά λειτουργεί ανάποδα : ηρωποιείται στα μάτια κάποιων, ενώ όταν έρχεται και τρώει ban κάθε μήνα, όλοι θυμούνται τελικά τι παίζει.
Υπάρχει μια χούφτα ανθρώπων που για λόγους που δεν γνωρίζω, έχουν κακές προθέσεις. Επειδή εδώ μέσα είμαστε για να περνάμε καλά, μεταξύ αυτών κι εγώ, πλέον όταν κάποιος από την γνωστή ομάδα πει το παραμικρό, απλά τρώει το ban του ενός μηνός απευθείας.
Το ότι όλοι αυτοί επανέρχονται ξανά και ξανά, δείχνει πως δεν θα σταματήσουν να το κάνουν. Κάποιος κάποτε έκανε πολλαπλούς λογαριασμούς μόνον και μόνον για να βρίζει. Πιο πολύ κόπο έχει αυτό για τους συντονιστές σε πληροφορώ.
Πλέον γνωρίζω πως κάποιοι άνθρωποι θα μπουν με σκοπό να με θίξουν. Τι να κάνουμε, ο κόσμος έχει προβλήματα, αν αυτό τον κάνει να νιώθει καλύτερα, ας το κάνει, ούτως ή άλλως δεν με νοιάζει. Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω στην ζωή μου. Ένα μπανάκι είναι απλό γρήγορο και τελικά αποτελεσματικό.
Για το μόνο που μετανιώνω είναι που επέτρεψα σε κάποιον σαν τον εν λόγω να προσβάλει και να την πέφτει μαζί με τα κολλητάρια του σε κάποιους για να σπάει πλάκα. D-Jet, dimviii, REALZEUS, cabala10, Giuseppe Busso, 21 Quadra και σίγουρα ξεχνάω κι άλλους ξέρουν πολύ καλά τι εννοώ και με την ευκαιρία τους ζητώ συγνώμη που δεν πήρα νωρίτερα μέτρα.