Σιγα μην απαντουσε....Τι να πει θα μου πεις...Για κανα κατουρομπουκαλο και πολυ ειναι...Εχουν πεσει οι απαιτησεις πχια
Σιγα μην απαντουσε....Τι να πει θα μου πεις...Για κανα κατουρομπουκαλο και πολυ ειναι...Εχουν πεσει οι απαιτησεις πχια
g8777 έγραψε:Δεν κάναμε τοπικό γι αυτά; Γιατί εξαπλωνεσαι εδώ;
Anonymous Founder έγραψε:Το ναι το έχω πει εδώ και καιρό και όπως βλέπεις έφτιαξα και τοπικό. Τι άλλο χρειάζεσαι;
)

Geo f1 έγραψε:Τοσο τζουζει αυτο το 2021 βρε G που ζοριζεται ο δικος σου???
Μπραβο συνεχισε ετσι...δεν εχει πατο![]()
ripper έγραψε:Κάνε και μια ανάλυση για το πως κέρδισε οριακά τον Bottas και σήμερα Γιώργο.
Στα χιλιοστά έπαιζαν σε όλο τον αγώνα.
Geo f1 έγραψε:Ποιον μποτας μωρέ.. ο ίδιος το πόσταρε..Αλλα μάλλον σε σένα αξία έχει μόνο όταν κερδίζει ο Χαμ τον Βαλτερι..Στην φάση διαφοράς Μαξ περεζ (γενικα) δεν σε βλεπω τόσο ζεστο
) προκαλούν σχετικό αντίλογο.
ripper έγραψε:Φυσικά δεν έχεις κάποιο σχόλιο.
ripper έγραψε:Όταν λοιπόν επαναλαμβανονται ανυπόστατα σχόλια (άλλο παράδειγμα: πρώτη φορά ζορίζεται ο Hamilton) προκαλούν σχετικό αντίλογο.
). Τα εχω κανει απο παιδακι σε κανονικη πιστα κι επισης εχω γραψει καμποσα χιλιομετρα σε εξομοιωτες. Κι αναφερω τα συμπερασματα που εχω βγαλει ο ιδιος. Οχι τιποτε θεωριες που διαβασα στο νετ ή πως την κοβω τη φαση απο τον καναπε του σπιτιου μου
ripper έγραψε:Μόνος σου George παραδέχεσαι το κόλλημα σου με τους ομόσταυλους, πάνω σε αυτό σχολιάζω και εγώ εδώ . Όλα τα υπόλοιπα τα έγραψα στο τοπικ του αγώνα. Αν θες να γράφεις μόνος σου τότε κάντε το τοπικ κατήχηση, να κάνουμε unsuscribe.
Anonymous Founder έγραψε:George_Prix, ποτέ δεν σου πρότεινα να γράφεις μόνος σου, εγώ σου είπα να φτιάξεις ένα θέμα και όποιος σε ενοχλήσει εκεί, θα τρώει μέχρι και ban άμεσα. Ο μόνος που έγραφε σε ένα θέμα μόνος του στο φόρουμ ήταν ο seismic, θεωρώ πως κάτι τέτοιο δεν σε προσφέρει τίποτε. Σου προτείνω να γράφουν και άλλοι, αλλά μόνον όσοι είναι καλοπροαίρετοι. Αν πάλι δεν θέλεις, δεν έχω ούτε εγώ πρόβλημα, ούτε κάποιος άλλος, αλλά μου φαίνεται ανούσιο κάτι τέτοιο.
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]