Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

4
44%
0
N/A
1
11%
0
N/A
2
22%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
11%
1
11%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#728245 Την άποψη μου περί Μαξ την έχω πει ( και ο αντίλογος που σας κάνω όταν δεν γίνεστε εκνευριστικοί/γραφικοί οι 2 σας, γνωστός )

Με λίγα λόγια, βγαίνει ο Μαξ και λέει για τις επιδόσεις ενός άλλου οδηγού ( συγκεκριμένα μάλιστα αυτού που προσεύχεστε μέρα/νύχτα να ταπεινώσει/ξεγυμνώσει τον Hamilton του χρόνου ), τονίζοντας βέβαια ότι έκανε πολύ καλή δουλειά, προσθέτοντας όμως ότι τελικά η Williams να μην είναι τόσο χρέπι όσο μερικοί νομίζουν

Πες μου ότι τα παραπάνω δεν έχουν μία εκπληκτική ομοιότητα με αυτά που συζητάμε 6-7 μήνες τώρα

< >
Άβαταρ μέλους
By ripper
#728251 Η καθυστέρηση από την αεροτομή ήταν κάτι δευτερόλεπτα.

Για την Williams το έχουμε πει και εδώ. Και σαφώς βελτιωμένη είναι και πολύ καλή στο βρεγμένο (λογικά δίνουν βάρος εκεί για να κάνουν κάποια έκπληξη)
Φαίνεται και από τις επιδόσεις του μετρίου Latifi. Πχ στο Q1 έκανε φοβερό γύρο.
Είναι και τρομερός qualifier o Russel, οπότε έδεσε το γλυκό.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#728296 Επίσης ξέχασα να γράψω. Πρώτες τρεις θέσεις στα δοκιμαστικά:
McLaren - Ferrari - Williams :metalo:

Αυτό πόσα χρόνια έχει να συμβεί άραγε;
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
ripper έγραψε:Επίσης ξέχασα να γράψω. Πρώτες τρεις θέσεις στα δοκιμαστικά:
McLaren - Ferrari - Williams :metalo:

Αυτό πόσα χρόνια έχει να συμβεί άραγε;

Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#728308 Νέο μοτέρ ο Μποτας διαβάζω. Θα ξεκινήσει 17ος. Τόσο πολύ τρέμουν τον Μαξ??

.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#728316 Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο από όσο θυμάμαι. Μια φορα η φερραρι θυσίασε τον Μασσα στην COTA το 2012. (Έσπασαν την σφραγίδα από το κινωτιο) για να πάει μια θέση μπροστά ο Αλονσο. Αλλά επίπεδα η μερκ τελικα

.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#728329 Μπράβο ρε Μαξ. Μπράβο. Άντε με τους μαλάκες και τις βλακείες τους
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Geo f1 έγραψε:Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο από όσο θυμάμαι. Μια φορα η φερραρι θυσίασε τον Μασσα στην COTA το 2012. (Έσπασαν την σφραγίδα από το κινωτιο) για να πάει μια θέση μπροστά ο Αλονσο. Αλλά επίπεδα η μερκ τελικα

.

Ελπίζω να μην τα πιστεύεις αυτά και απλά να τρολλάρεις...