Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By vasilis
egobrain έγραψε:καποια προταση για εφαρμογη (ή οτιδηποτε τελοσπαντων) που κραταει σημειωσεις/pins πανω σε χαρτη ή που μπορεις να προσθεσεις ενα στιγμα σε σημειωση;
θες να βαλεις πχ 50 στιγματα πανω στον χαρτη της αθηνας με μια σημειωση απανου στο καθενα και να τον εχεις καπου αποθηκευμενο

google maps/earth
Άβαταρ μέλους
By Mark
#72624 Ήρθε το γλυφιτζούρι και στα Ευρωπαϊκά Moto G 2ης γενιάς! :yahoo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#72637 Και εδω Ελλαδα;
Εδιτ: τωρα το ειδα , εχει την 5.0.2 , τι λες να την κατεβασω;;;
Άβαταρ μέλους
By mirage
#72659 Ναι! Χτες!

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By babs1.6
#72738 Μου ήρθε μια sd για το κινητό και έχω αρχίσει ήδη να μεταφέρω αρχεία σε αυτή. Προσπάθησα να μεταφέρω και ένα φάκελο αλλά τζίφος. Χρειαζόταν μήπως να κάνω τπτ άλλο αρχικά με το format ή κάτι άλλο;;
Μήπως να δοκιμάσω απο λαπτοπ;
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#72775 Για αρχή δοκίμασε άλλον file explorer
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
babs1.6 έγραψε:Μου ήρθε μια sd για το κινητό και έχω αρχίσει ήδη να μεταφέρω αρχεία σε αυτή. Προσπάθησα να μεταφέρω και ένα φάκελο αλλά τζίφος. Χρειαζόταν μήπως να κάνω τπτ άλλο αρχικά με το format ή κάτι άλλο;;
Μήπως να δοκιμάσω απο λαπτοπ;

βάλτη σε pc και φόρμαρέ τη σε exfat για αρχή
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Mark έγραψε:Ήρθε το γλυφιτζούρι και στα Ευρωπαϊκά Moto G 2ης γενιάς! :yahoo: :metalo:

Θα έρθει ειδοποίηση στο κινητό ή το αναζητάμε κάπου;

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By Mark
#72803 Ενδεχομένως να το βγάλει και μόνο του. Εμένα μου το έβγαλε ψάχνοντας για ενημερώσεις. Πας στις ρυθμίσεις -> Σχετικά με το τηλέφωνο -> Ενημερώσεις συστήματος και θα ψάξει. Επειδή περίμενα το lollipop εδώ και καιρό, τις τελευταίες 2-3 βδομάδες κοιτούσα αρκετά μπας και έρθει αλλά μάταια. Ε, το κάνω και σήμερα το απόγευμα χωρίς να περιμένω να αλλάξει κάτι και έκπληκτος είδα την ειδοποίηση. :s_yes

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#72820 Οκ, ευχαριστώ. Εκεί κοιτούσα κι εγώ αλλά τίποτα μέχρι στιγμής :hmmm:

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By gianik
#72871 εντάξει , δεν ξετρελλάθηκα κιόλας με το γλυφιτζούρι.. :x
Με τόσα που είχαμε ακούσει , περίμενα σούπερ ντουπερ διαφορές με την kit kat :x :x , αλλά τπτ το σπουδαίο.. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Mark
#72878 Πες τα. Γιατί είναι μερικοί στο myphone που αν τους γράψεις ότι σου φαίνεται έτσι όπως λες σου λένε ότι έχεις πρόβλημα γιατί το τηλέφωνο έχει γίνει σουπερ-ντουπερ-ουαου....

< G μου
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#72880 εμένα μου αρέσει αισθητικά το lollipop πάντως, τουλάχιστον σε pure

απλά θέλει και λίγη εξοικείωση δε κάποια πράγματα που είναι διαφορετικα΄
Άβαταρ μέλους
By Γιώργης
#72883 Καλό είναι να κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ή κάτι άλλο πριν το περάσουμε ή το περνάμε κατευθείαν;
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#72906 Θεωρητικά τα ΟΤΑ γίνονται χωρίς να χρειάζεται επαναφορά.
Αν δεν βαριέσαι το στήσιμο καλό είναι να κάνεις...

Αισθητικά είναι όντως μεγάλο βήμα το γλυφιτζούρι, πρακτικά δεν αλλάζει τίποτα το ιδιαίτερο, ειδικά στα skinned androids (+bonus battery drain στα nexus και αδυναμία καλής απόδοσης του greenify λόγω απώλειας xposed...)