Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#702562 Για την πιατοθηκη τα ειπαμε. :metalo: :metalo: :metalo:

Ο Σιλβιο στην καμερα εστιασε.

Με τα λεφτα που σου κοστισε :vava: ο Σαξονας σου εκανε και lap dance μαζι με την αγορα. :iconcool:

:s_roses
Άβαταρ μέλους
By g8777
#702566 Το τραπεζακι πισω ειναι σταμπωτο;
Πως και δεν εβαλες πλακα πεζοδρομιου με σταμπες απο τσιχλες;

(Εκτρεπω αλλου την κουβεντα μπας και δεν το δει ο Krom.)
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#727705 Καλορίζικα αν και κάτι μου λέει ότι για να τα σκοτώνουν μισοτιμής, η πανδημία τελειώνει. Μην παραστοκάρεις περιττό υλικό.

Βέβαια από την άλλη καλά κάνεις και δεν τους πιστεύεις και στοκάρεις πράμα, διότι ακριβώς ένα χρόνο πριν, σου έλεγαν ότι το 2021 θα τελειώσει η πανδημία.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#727712 Κι εγώ κουβαλάω παραδοσιακά ένα αντισηπτικό στο αμάξι κι ένα στο τσαντάκι, απ' όταν έγινα παρπαδέλι και κυκλοφορώ με δαύτα.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#743275 Αντικαταστάθηκε μετά από καμιά δεκαετία η συγκεκριμένη καρεκλάρα (ναι και δε με πονάει καμία πλάτη):
Εικόνα

Mε αυτούνη αυτού, στα €55, υποτίθεται από €100:
Εικόνα

Όριο βάρους στα 110kg, ευτυχώς με χωράει (ακόμα)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#845397 Εικόνα

τα βρίσκεις εύκολα ωσαν καραμέλες με ένα απλό κλικάρισμα. παρόμοια με vicodin και Percocet. και με γλυκό όνομα Doreta που επισκιάζει το tramadol πιο κάτω για να περνάει εύκολα τα σύνορα.
Φτιάχνει καλύτερο κεφάλι από το ακριβότερο γιαπωνέζικο ουίσκι του g666.
προσεχώς opioid crisis in Europe
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#845527 Η ουσία τράμαντολ που περιέχει είναι φάρμακο που έχει φανατικούς οπαδούς και φανατικούς εχθρούς. Σαν οπιοειδές φυσικά προκαλεί δυσκοιλιότητα αλλά αυτό είναι πολύ εθιστικό και πολύ συχνά παραισθησιογόνο. Red Bull και πράσινα άλογα, ετοιμάσου να δεις τα πράσινα άλογα, φόρα το αλεξίπτωτό σου κι ετοιμάσου να πετάξεις.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#872159 Αγορασα παπαριτσα. Δεν ξερω γιατι.
Ετσι ειχαμε μια κουβεντα με εναν συναδελφο (τον συναδελφο δλδ που ασχολειται με το πισι μου) και πηρα
Εικόνα

Kensington Verimark Fingerprint Adapter

Και τωρα μπαινω στο pc και στο google με δαχτυλικο αποτυπωμα :tomato: