Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PeriklhsAndr
#72582 Εμάς μας έκαναν και επαναληπτικό στο στρατό,ναι 10ετία είπαν οτι κρατάει.Αλλά μην βασίζεσαι σ¨αυτο αν έχεις άμεσο πρόβλημα πηγαινε σε κανα φαρμακείο η νοσοκομείο.
Άβαταρ μέλους
By Mercyful_Fate
#72608 Τελευταία έχω αναπτύξει τη συνήθεια να πίνω κανένα ποτό σχεδόν καθημερινά στο σπίτι τα βράδια, είτε βλέποντας καμιά ταινία, είτε διαβάζοντας (οι φίλοι μου υποστηρίζουν ότι φταίει ο πρόσφατος χωρισμός, αλλά αυτά είναι χαζομάρες, τι ξέρουν αυτοί... :protest: ). Προβληματίζομαι για το κατά πόσο το σηκώνει ο οργανισμός χωρίς μεσο/μακροπρόθεσμα προβλήματα.

Με ψάξιμο στο internet τα διάφορα ιατρικά sites γράφουν ότι είναι οκ μέχρι δύο ποτά την ημέρα (μερικά λένε και 3) και νομίζω όχι παραπάνω από 4 ποτά σε ένα βράδυ (και 14 συνολικά σε μια βδομάδα). Όταν λέμε ποτό εννοούμε μια μπύρα, ένα κρασί, ή κάποιο spirit με την μεζούρα. Προφανώς αν φτιάξεις ένα διπλό ουίσκι μετράει σαν δυό ποτά.

Ποια η γνώμη σας?
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#72610 Εντάξει όλοι έχουμε περάσει απ'αυτή τη φάση, κυρίως σαν φοιτητές ή φαντάροι
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Mercyful_Fate έγραψε:Τελευταία έχω αναπτύξει τη συνήθεια να πίνω κανένα ποτό σχεδόν καθημερινά στο σπίτι τα βράδια, είτε βλέποντας καμιά ταινία, είτε διαβάζοντας (οι φίλοι μου υποστηρίζουν ότι φταίει ο πρόσφατος χωρισμός, αλλά αυτά είναι χαζομάρες, τι ξέρουν αυτοί... :protest: ). Προβληματίζομαι για το κατά πόσο το σηκώνει ο οργανισμός χωρίς μεσο/μακροπρόθεσμα προβλήματα.

Με ψάξιμο στο internet τα διάφορα ιατρικά sites γράφουν ότι είναι οκ μέχρι δύο ποτά την ημέρα (μερικά λένε και 3) και νομίζω όχι παραπάνω από 4 ποτά σε ένα βράδυ (και 14 συνολικά σε μια βδομάδα). Όταν λέμε ποτό εννοούμε μια μπύρα, ένα κρασί, ή κάποιο spirit με την μεζούρα. Προφανώς αν φτιάξεις ένα διπλό ουίσκι μετράει σαν δυό ποτά.

Ποια η γνώμη σας?

Ενα, αντε δυο ποτα, εκει στο χαλαρο οπως λες για να προλαβαινει να το κουμανταρει και το συκωτι. Δε θα εχεις προβλημα. Ισως σε θεμα μπάκας, μια και ειναι καθιστες θερμιδες.
Άβαταρ μέλους
By Mercyful_Fate
trident1971 έγραψε:
Mercyful_Fate έγραψε:Τελευταία έχω αναπτύξει τη συνήθεια να πίνω κανένα ποτό σχεδόν καθημερινά στο σπίτι τα βράδια, είτε βλέποντας καμιά ταινία, είτε διαβάζοντας (οι φίλοι μου υποστηρίζουν ότι φταίει ο πρόσφατος χωρισμός, αλλά αυτά είναι χαζομάρες, τι ξέρουν αυτοί... :protest: ). Προβληματίζομαι για το κατά πόσο το σηκώνει ο οργανισμός χωρίς μεσο/μακροπρόθεσμα προβλήματα.

Ποια η γνώμη σας?

Ενα, αντε δυο ποτα, εκει στο χαλαρο οπως λες για να προλαβαινει να το κουμανταρει και το συκωτι. Δε θα εχεις προβλημα. Ισως σε θεμα μπάκας, μια και ειναι καθιστες θερμιδες.

Για την μπάκα δεν με πειράζει, είμαι της φάσης "ψείρας στη διατροφή, 5 μέρες γυμναστήριο". Μιλάω καθαρά για θέματα συκωτιού.
Άβαταρ μέλους
By JBT
Mercyful_Fate έγραψε: κανένα ποτό

Αφού δεν πινεις λες, προς τι ο προβληματισμός;
Άβαταρ μέλους
By JBT
#72732 Έχω βαρεθεί να το βλέπω αυτό το πράγμα :oops:

Ειδικά εκείνο το "κανά" με γυρίζει τα άντερα σαν σούβλα :lol:
Άβαταρ μέλους
By Mercyful_Fate
CARυοθραύστης έγραψε:Έχω βαρεθεί να το βλέπω αυτό το πράγμα :oops:

Ειδικά εκείνο το "κανά" με γυρίζει τα άντερα σαν σούβλα :lol:

Σχήμα (α)λόγου...
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#72745 Ξεροντας οτι απ το φορουμ διαγνωση δε γινεται,αλλα θα ηθελα να ακουσω μια γνωμη : :)
Εχω απο χθες λογω καποιας κουρασης (ταξιδι,διαβασμα,ξυπνημα νωρις) μια αδυναμια-αδιαθεσια σα να εχω κλασσικη ιωση.
Εχω χαζοδεκατα (τυπου 37,2-3) απο χθες,αλλα τιποτα ιδιαιτερο.2 παναντολ ηπια,συνερχομαι σχετικα για κανα 6ωρο.
Επειδη επεται καυτο υπολοιπο εβδομαδας στην εξεταστικη δε θα ηθελα να πεσω εντελως.
Εχει νοημα να πιω καμια βιταμινη οπως μου ειχε προτεινει γιατρος παλιοτερα λογω αρκετα αδυναμου ανασοποιητικου?
Άβαταρ μέλους
By JBT
#72752 Πλακώσου στα φρούτα και καρότα. Κι εννοείται στα ξυροκάρπια + σταφίδες.

Όσο λιγότερα μαγειρευτά τρως και όσο περισσότερα ωμά θα δεις τεράστια διαφορά άμεσα.

:s_bye
Άβαταρ μέλους
By socratesn
CARυοθραύστης έγραψε:Πλακώσου στα φρούτα και καρότα. Κι εννοείται στα ξυροκάρπια + σταφίδες.

Όσο λιγότερα μαγειρευτά τρως και όσο περισσότερα ωμά θα δεις τεράστια διαφορά άμεσα.

:s_bye

:thumbsup: 'Υχαριστωω :s_smile
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS

Ποια η γνώμη σας?

δε νομίζω ότι αξίζει να τα συζητάμε τα 2 ποτά :lol:

από μισό μπουκάλι και πάνω αρχίζει το πρόβλημα