Mercyful_Fate έγραψε:pik. έγραψε:Ο Alexis παει να απομονωσει την Μερκελ...![]()
Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω. Παρέθεσα άθρο πριν μερικά ποστς που ο Σαπέν της Γαλλίας - σε αντίθεση με το κλίμα που παρουσιάστηκε από τον ελληνικό τύπο περί θετικών μηνυμάτων από το Παρίσι - έλεγε ότι ο Τσίπρας δεν πρέπει να προσπαθεί να φέρνει την Γαλλία απέναντι από την Γερμανία.
Οπότε δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει η απομόνωση της Μέρκελ. Πέρα από κάποιες συνεντεύξεις και "σκληρές" δηλώσεις από την ελληνική πλευρά, μέχρι τώρα δεν έχει γίνει απολυτως τίποτα ουσιώδες.
Αν πεις ότι μέχρι στιγμής έχουμε μόνο συμπάθειες από την Ευρώπη, αλλά δεν μας έχουν δώσει ούτε τα εισιτήρια επιστροφής στην πατρίδα, τότε είσαι εχθρός της κοινής προσπάθειας που δεν θέλεις την καλή εξέλιξη για τη χώρα.
Μάλλον ξέχασαν τι έκαναν όταν όλη η Ευρώπη ζητούσε την αποπομπή της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, πόσο ενργητικά προσπαθούσαν να συνδράμουν στη χρεωκοπία με κάθε τρόπο. Τώρα όμως ανέβηκε το πουλάρι τους πάνω, άρα να σκάσει ο ντουνιάς για να μη χαλάει η μανέστρα.
Τυπική ελληνική συμπεριφορά ("11 εμείς, 11 κι αυτοί", "Νικήσαμε 2-1 στην έδρα μας, τι να μας κλάσει το Μπερναμπέου", "ΤΡΙΑΡΑ στην Πρωταθλήτρια Μαουντμπάντεν στην προετοιμασία", "Τι είπες για τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΡΕ ΜΝΙ?!??").
EDDIE_147 έγραψε:
![]()
![]()




