Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Govus
Scotch έγραψε:
Govus έγραψε:Μα γιατί :roll: ;

Έλα μου ντε. Μέχρι που με βάζει σε σκέψεις να ακυρώσω και να πάρω αυτό :lol:

Εννοείται...
Θα κάνεις κι ένα μικρό παζάρι στην τιμή, υποθέτω :shifty: ...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#725932 @ g8777: Δε 'ν κακή ιδέα.

Ναι, ένα μικρό παζάρι το παίρνει ακόμη :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Govus
g8777 έγραψε:Αμαξαρα ειναι τι να λεμε. Και σε τιμη χωμα. Χωσου μεχρι να ερθει το Τεσλα και μετα το σπρωχνεις ανετα (επαρχια) κανα 40αρι.

Αγοραίο :inlove: ;
Άβαταρ μέλους
By mirage
#725938 Απο εξοπλισμό δεν είναι πολύ γεμάτο, λείπει νομίζω και το Pilot Assist, αλλά η τιμή είναι σκοτωμένη θα έλεγα.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#725940 Απ' ό,τι μου λέει, έχει Pilot Assist.
Άβαταρ μέλους
By mirage
Scotch έγραψε:Απ' ό,τι μου λέει, έχει Pilot Assist.

Αν έχει ακόμα καλύτερα. Εγώ στη θέση σου θα το έκανα μια βόλτα, αν όντως σε ενδιαφέρει.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
mirage έγραψε:Αν έχει ακόμα καλύτερα. Εγώ στη θέση σου θα το έκανα μια βόλτα, αν όντως σε ενδιαφέρει.

Ναι, ψήνομαι. Αυτή ή την επόμενη εβδομάδα θα οδηγήσω και το Y, οπότε καλό είναι, χάριν συγκρίσεως.
Άβαταρ μέλους
By koubeast
#725947 Στην αγγελία λέει στο πεδίο "Σύνολο κατόχων: 2". Είναι δεύτερο χέρι δηλαδή ο γνωστός σου; (Η τιμή πολύ καλή πάντως)
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#725949 Ναι, είναι 2ο χέρι ο γνωστός. Νομίζω όμως ότι ο πρώτος το πούλησε γρήγορα για το XC90.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#725950 To να χάνεις το 50% της αξίας σε 4 χρόνια, δεν είναι παράλογο, θα το έλεγα φυσιολογική απομείωση για ένα αυτοκίνητο που κάθε άλλο παρά εμπορικό είναι. Επίσης, σ'αυτά τα λεφτά, και άλλοι κοιτάζουν προς την Tesla και τα άλλα ηλεκτρικά, που ειδικά όσους είναι μεγαλοστελέχη ή έχουν δική τους επιχείρηση, όπως είδαμε συμφέρει πάρα πολύ χάρη στα κίνητρα της κυβέρνησης.
Εγώ ούτε καν θα έκανα τον κόπο πάντως στην θέση του Scotch αλλά ΟΚ, υποθέτω πως δεν έχει και κάτι να χάσει.
Άβαταρ μέλους
By tsilis
#725952 ΑΜΑΞΑΡΑ.

Άσε τα Υ και Φ κλπ. για επόμενο, σε λίγα χρόνια .
Φουλ ηλεκτρικό για κύριο οικογενειακό , όχι ακόμη.

Αν και εγώ δεν είμαι καλός συμβουλάτορας εδώ που τα λέμε .
Όσο μεγαλώνω , τόσο μεγαλώνουν σε ηλικία και τα αυτοκίνητα που παίρνω . :iconcool: :ninja:

Επίσης δεν έχω ιδέα για τα φορολογικά κίνητρα
Εγώ πάντως αντί Τεσλα , θα πήγαινα τρέχοντας στην αμαξάρα
Άβαταρ μέλους
By g8777
Anonymous Founder έγραψε:To να χάνεις το 50% της αξίας σε 4 χρόνια, δεν είναι παράλογο, θα το έλεγα φυσιολογική απομείωση για ένα αυτοκίνητο που κάθε άλλο παρά εμπορικό είναι. Επίσης, σ'αυτά τα λεφτά, και άλλοι κοιτάζουν προς την Tesla και τα άλλα ηλεκτρικά, που ειδικά όσους είναι μεγαλοστελέχη ή έχουν δική τους επιχείρηση, όπως είδαμε συμφέρει πάρα πολύ χάρη στα κίνητρα της κυβέρνησης.
Εγώ ούτε καν θα έκανα τον κόπο πάντως στην θέση του Scotch αλλά ΟΚ, υποθέτω πως δεν έχει και κάτι να χάσει.

Οχι απλα δεν θα χασει αλλα αν το ψειριζει θα βαλει και κανα πεντοχιλιαρο στην τσεπη. :eat:
Ασε την πλακα που θα κανει στις ηλεκτρικες φριτεζες. :iconcool:
Win Win. :iconcool: