Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Chris
#724505 Μαθαμε 2 πραγματα σημερα

1. Το κιναλ εχει και υπευθυνο επικοινωνιας, αυτον τον κυριακο κυριακεεεεεεε, τον xy whatever

2. Το κιναλ οταν το βολευει ονομαζεται κιναλ/μπασοκ, και οταν οχι, αρνειται οποιαδηποτε σχεση μαζι του
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#725166 λοιπον τωρα τελευταια παρατηρω μια μοδα στη δουλεια, σε ανδρες γιαπωνεζους or similar (γιατι υπάρχουν ηδη και ηδη ασιάτη και θα ηταν πολυ γενικό να πως ασιάτες)
Το παρατηρώ στα ασανσερ η σε τίποτα κυλιώμενες.... βλεπεις τον αλλο με κοστουμι και κραταει τσαντα στο χερι που θα την ελεγες και γυναικία... δερμάτινη , μαρκέ....με λιγο χρυσαφι λιγο ασημι κρικάκια.... τι στο καλο;
Άβαταρ μέλους
By g8777
#725169 Έχει κάνει πάταγο η συγκεκριμένη μοδα ,
αν μπορείς δες απο κοντά μια Joey Tribiani's να σου πέσει το σαγόνι από την ποιότητα (και τιμή).
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#725265 Εμ στην Αυστρία δεν έχουν star channel
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#725853 Hmm
Εικόνα

.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#725854 Γκεακο βρες μια με σαλι :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#725855 :lol: :lol: Δεν ξεχνας βλεπω :shifty:
Άβαταρ μέλους
By drdino
g8777 έγραψε:Έχει κάνει πάταγο η συγκεκριμένη μοδα ,
αν μπορείς δες απο κοντά μια Joey Tribiani's να σου πέσει το σαγόνι από την ποιότητα (και τιμή).
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#725895 Εμένα μου αρέσει το τούλι, λογικά συνδυάζεται υπέροχα με λευκές ζαρτιέρες κάτω από το παντελόνι.
Άβαταρ μέλους
By pro
#725898 Μποτάκι έχω ίδιο από το 2003, το ξεθάβω, παίρνω και το τραπεζομάντιλο από την ροτόντα της γιαγιάς και είμαι κομπλέ. Στο πουκαμισάκι θα παίξει αυτοσχεδιασμός.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso

Πάρτε ηλεκτρικά εσείς ενώ ο Θεός κυκλοφορεί ακόμη με Diesel. :iconcool: