Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
22%
1
11%
0
N/A
0
N/A
2
22%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
11%
0
N/A
3
33%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Geo f1 έγραψε:Ξαναδειτε τα βιντεο καποιοι γιατι δειχνει να μη το εχετε με τον χρονο...
https://www.youtube.com/watch?v=2Nnk1CUiTFg
Με το που γινεται το μπαμ (onboard πλανο) αμεσως αλλαζει το πλανο με καμερα απ εξω και τα μονοθεσια ειναι ετσι (εχει βγει ο Μαξ)
Εικόνα
Δεν εκατσε κανα 5λεπτο στο κεφαλι του Χαμιλτον και ανοιξε και κουβεντα

geako σοβαρά τώρα, υπονοείς ότι ένας οδηγός του επιπέδου (και της εμπειρίας πλέον) του Μαξ δεν μπορεί να καταλάβει την πορεία που πήρε το μονοθέσιο του.
Δεν ήταν με 200χιλιόμετρα..... Με 60χμ/ώρα ήταν.
Ξεχωρίζω τον αγωνιστικό κωλοπαιδαρισμό που σε κάποιο βαθμό είναι αποδεκτός και κατανοητός.
Μιλάμε για το ανθρώπινο του πράγματος. Έχει γίνει ότι έχει γίνει, είστε και οι 2 εκτός, τελείωσε η μπουγάδα. Είναι ανθρώπινο που να πάρει ο διάολος να δεις αν είναι καλά ο συναθλητής σου. :vava:

Geo f1 έγραψε::shifty:

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#725649 Karun on twitter

Τα λεγαμε? Τα λεγαμε...Με τον Κιμι ηταν ολα πριμα....

Και το οξυμωρο??
Ποιος ειναι under investigation πανω?? :lol:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#725650 Κακό παράδειγμα. Χθες ο Χαμιλτον ήταν μπροστά, τόσο όσο. Στο βιντεο που δίνει, ο Κίμι είναι πίσω. Λίγο αλλα πίσω.
Ελπίζω να μην ασχολήθηκε με τον φελλό ο Καρούναρος :iconcool:

Μην κουράζεστε, δεν χρειάζεται πολύ ψαχτήρι από άλλες χρονιές.
Η φάση είναι ΙΔΙΑ με την φάση στο πίσω s-άκι στον πρώτο γύρο.
Τελευταία επεξεργασία από Bayern7 και 13 Σεπ 2021, 13:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#725652 Αλήθεια τώρα που τα διαβάζω αυτά μου γεννήθηκε μία απορία. Αφού ήταν predominately γιατί να μη φάει ο Λούης 3 θέσεις και ο Μαξ ξέρωγω 5; Να τη φάνε και οι δύο και να δούμε πόσο διαφορετικό θα γίνει τόσο το grid όσο και το blame game.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#725653 Φαντάζομαι βλέπεις και εσύ ότι ο Hamilton είναι δίπλα ήδη από την είσοδο της στροφής και δεν κάνει βουτιά στα φρένα όπως ο Max σωστά;

Φαντάζομαι καταλαβαίνεις και εσύ ότι όταν ο Max τον πετάει εκτός πίστας στην αρχή του αγώνα, ο Lewis δεν είναι μακακας για να αφήσει χώρο, σωστά;
Άβαταρ μέλους
By marmagas
#725654 Προσπέραση από την εξωτερική μπορεί να γίνει αλλά χρειάζεται διαφορά στην επιδοση-ταχυτητα είτε προέρχεται από το αυτοκίνητο είτε από θαρρος-ικανοτητα.Οταν δεν βγαίνει τότε είτε αφήνεις γκάζι είτε δέχεσαι και παίρνεις το φταίξιμο.Τα ίδια ισχύουν και για προσπέραση από την εσωτερική,αν αποφασίσεις να το στείλεις και χάσεις το φρενάρισμα και πέσεις πάνω σε άλλον φταις εσύ.
Η διαφορά εδώ είναι ότι υπάρχει σηκειν και η εξωτερική γίνεται εσωτερική Για να δουλέψει εδώ η προσπέραση πρέπει η θέση του αυτοκινήτου στην εξωτερικη προσπέραση να είναι στη μέση της στροφής,πρέπει να είσαι μπροστά όχι δίπλα,στην προκειμένη ήταν πίσω.Εκεινη τη στιγμή ο ΜΒ είχε τον μπροστά αριστερό τροχό εκτός και πάνω στο λουκάνικο που μετά τον πέταξε χωρίς έλεγχο πάνω στον ΛΧ.
Το μέγεθος,μήκος,και το steering lock των μονοθεσίων F1 δεν επιτρέπουν στο συγκεκριμένο σηκειν που είναι στενό και απότομο προσπέραση ανάμεσα σε οδηγούς ίδιας ταχύτητας.
Άβαταρ μέλους
By MEGAS
Corto Maltese έγραψε:Αλήθεια τώρα που τα διαβάζω αυτά μου γεννήθηκε μία απορία. Αφού ήταν predominately γιατί να μη φάει ο Λούης 3 θέσεις και ο Μαξ ξέρωγω 5; Να τη φάνε και οι δύο και να δούμε πόσο διαφορετικό θα γίνει τόσο το grid όσο και το blame game.

...προφανως για τον ιδιο λογο που στο silverstone ο lewis ηταν ..predominantly at fault και εφαγε μονο αυτος την ποινη...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#725665 Για mod ενδιαφέρομαι . Μόνο αν έχω απόλυτη ανεξαρτησία και ελευθερία κινήσεων όμως.

Για υποmod θα ήθελα τον Μικερφουλη (ξυπνάει που ξυπνάει 2 το μεσημέρι, ας κάνει και κάτι χρήσιμο).
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Anonymous Founder έγραψε:
George_Prix έγραψε:Οσο για την προταση σου να φευγουν τα ποστακια μου σε αλλο τοπικο με ξεζουμισματα, δεν εχω προβλημα. Για την ακριβεια αν θελεις μπορω να ανοιξω ενα τετοιο τοπικο και να ποσταρω ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ, αφου ετσι κι αλλιως μονο αυτο με νοιαζει απο την Φ1. Ποιος το ξεζουμισε περισσοτερο κι οχι ποιο μονοθεσιο ειναι το ταχυτερο ή αν ηταν δικαιη η αποφαση των κριτων. Αλλα σου παω στοιχημα οτι οι ιδιοι γνωστοι αγνωστοι θα εμφανιστουνε στο τοπικο. Γιατι το σκεπτικο τους δεν ειναι "αγνοω τον ασχετο τον ΤζιΠι". Εχουν μια αρρωστημενη αναγκη να επιτεθουν σε οποιον διαφωνουν.

Κάνε το τοπικό λοιπόν και να δούμε ποιος έχει δίκιο. Από την πλευρά μου σου υπόσχομαι, πως αν σε ενοχλήσει εκεί κάποιος, κάνεις αναφορά και θα φεύγει κατευθείαν με ban. Υπόσχεση.

Και μονο που δειχνεις οτι εχεις διαθεση να λυθει το προβλημα, ειναι θετικο.

Επειδη ομως ουτε σαν τον τρελο θελω να τα λεω μονος μου, ουτε ειναι δικαιο/δημοκρατικο γενικοτερα κατα την αποψη μου να μη μπορει να απαντησει καποιος αλλος "νορμαλ" χρηστης, παραμενουν ως εχουν τα πραγματα. Απλα θα προσπαθησω να συγκρατηθω και να μην ποσταρω στα τοπικα της Φ1, γιατι οσο ευγενικα και να πω την αποψη μου, η επομενη απαντηση θα ειναι βιντεακι ή μεμε ή κατι αλλο οφφ τοπικ απο κανεναν εμμονικο χρηστη, που θα με εκνευρισει και δυστυχως θα ξεφυγω (με τα γνωστα αποτελεσματα).

Οσο για τους Μοντς κι οι υπαρχοντες αν θελουνε να τηρηθει ο κανονισμος, ειναι ικανοι να το κανουν κι εχουν την εμπειρια να χειριστουν τους παραβατες. Και φυσικα οπως σε καθε φορουμ, τη μεγαλυτερη ευθυνη την εχει το "αφεντικο", εσυ. Αν θελεις εσυ να ορισεις τις κοκκινες γραμμες του φορουμ ΣΟΥ, οι Μοντς ειμαι σιγουρος οτι θα το σεβαστουνε και θα πραξουν τα πρεποντα.

Καλη συνεχεια σε ολους και σορρυ σε οσους κουρασα :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#725675 Τελικα η στρατηγικη της Mercedes ποια ηταν; Βγαζουμε πασει θυσια τον Lewis οριακα μπροστα απο τον Max κι ας ειναι πισω απο τις δυο McLaren ή τη μια McLaren? Και μαλιστα με κιτρινα για μισο και βαλε αγωνα; Τα εχουν μπερδεψει λιγο εκει φετος νομιζω.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#725679 Η στρατηγική τους ήταν να πάνε μακριά στο πρώτο στιντ ώστε στο τέλος με φρέσκα κίτρινα να προσπαθήσουν να περάσουν τους 3 μπροστά.
Ωστόσο με το κακό πιτ στοπ του Max και το προσπέρασμα στον Norris αποφάσισαν να μπουν νωρίτερα ώστε να βγουν 2οι και κυρίως μπροστά από τον κύριο ανταγωνιστή τους.
Έκαναν και αυτοί όμως κακό πιτ στοπ και αντί για λίγο μπροστά από τον Norris βγήκαν λίγο μπροστά από τον Verstappen.
Και ΜΠΑΜ.
Τον Ricciardo όπως και να έχει δεν τον είχαν.
Τελευταία επεξεργασία από ripper και 13 Σεπ 2021, 15:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#725680 Εγώ πάντως Γιώργο θέλω να γράφεις. Μου λείπει κάτι όταν δεν διαβάζω τα γνωστά. Απλά πριν γράψεις με ύφος ειδήμονα ξανά, θα ήθελα μία λογική εξήγηση στο ερώτημα που σου έχω θέσει πάνω από δέκα φορές και δεν κολλάει στο συλλογισμό σου.
Άβαταρ μέλους
By sparticle
ripper έγραψε:Η στρατηγική τους ήταν να πάνε μακριά στο πρώτο στιντ ώστε στο τέλος με φρέσκα κίτρινα να προσπαθήσουν να περάσουν τους 3 μπροστά.
Ωστόσο με το κακό πιτ στοπ του Max και το προσπέρασμα στον Norris αποφάσισαν να μπουν νωρίτερα ώστε να βγουν 2οι και κυρίως μπροστά από τον κύριο ανταγωνιστή τους.
Έκαναν και αυτοί όμως κακό πιτ στοπ και αντί για λίγο μπροστά από τον Norris βγήκαν λίγο μπροστά από τον Verstappen.
Και ΜΠΑΜ.
Τον Ricciardo όπως και να έχει δεν τον είχαν.

Παντως με δεδομενο οτι τα pit stop πλεον καθυστερουν και λιγο παραπανω, νομιζω οτι ηταν πολυ οριακο και με καλο χρονο να βρεθει μπροστα απο τον Norris. Δεν ξερω ποιος ηταν ο ρυθμος του με τα σκληρα αλλα για να πηγαινει για το overcut στον Norris ισως μπορουσε να περιμενει εναν γυρο ακομα να το σιγουρεψει.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#725683 Και εγώ θέλω να γράφεις Georgeprix αλλά ρε φίλε άσε συνέχεια το στυλ , είμαι αναλυτής, κάνω προβλέψεις και δικαιώνομαι, εσείς είστε κότες δεν τολμάτε, φέτελ, ρασελ φαπα σε Λουη, κούπες, ξεζουμισματα.
20 σελίδες γράψαμε για την Μόντσα και ακόμα δεν διαβάσαμε την άποψη σου για το περιστατικό στον 1ο γύρο στο πίσω σικέιν και για την σύγκρουση μετέπειτα στο πρώτο Sάκι. Αντίθετα διαβάσαμε πάλι για τον φέτελ που δικαιώθηκες, για τον Ράσελ που θα ρίξει φάπα στον Λουη, για τους τίτλους που δε λένε τίποτα, για τα memes κλπ κλπ. Τα ίδια και τα ίδια.
Εγώ ειλικρινά στο λέω, και τελείως φιλικά εννοείται, ότι με ενδιαφέρει η άποψη σου για τα συμβάντα στη Μόντσα που προανέφερα, αλλά και γενικότερα.