- 13 Σεπ 2021, 14:17
Anonymous Founder έγραψε:George_Prix έγραψε:Οσο για την προταση σου να φευγουν τα ποστακια μου σε αλλο τοπικο με ξεζουμισματα, δεν εχω προβλημα. Για την ακριβεια αν θελεις μπορω να ανοιξω ενα τετοιο τοπικο και να ποσταρω ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ, αφου ετσι κι αλλιως μονο αυτο με νοιαζει απο την Φ1. Ποιος το ξεζουμισε περισσοτερο κι οχι ποιο μονοθεσιο ειναι το ταχυτερο ή αν ηταν δικαιη η αποφαση των κριτων. Αλλα σου παω στοιχημα οτι οι ιδιοι γνωστοι αγνωστοι θα εμφανιστουνε στο τοπικο. Γιατι το σκεπτικο τους δεν ειναι "αγνοω τον ασχετο τον ΤζιΠι". Εχουν μια αρρωστημενη αναγκη να επιτεθουν σε οποιον διαφωνουν.
Κάνε το τοπικό λοιπόν και να δούμε ποιος έχει δίκιο. Από την πλευρά μου σου υπόσχομαι, πως αν σε ενοχλήσει εκεί κάποιος, κάνεις αναφορά και θα φεύγει κατευθείαν με ban. Υπόσχεση.
Και μονο που δειχνεις οτι εχεις διαθεση να λυθει το προβλημα, ειναι θετικο.
Επειδη ομως ουτε σαν τον τρελο θελω να τα λεω μονος μου, ουτε ειναι δικαιο/δημοκρατικο γενικοτερα κατα την αποψη μου να μη μπορει να απαντησει καποιος αλλος "νορμαλ" χρηστης, παραμενουν ως εχουν τα πραγματα. Απλα θα προσπαθησω να συγκρατηθω και να μην ποσταρω στα τοπικα της Φ1, γιατι οσο ευγενικα και να πω την αποψη μου, η επομενη απαντηση θα ειναι βιντεακι ή μεμε ή κατι αλλο οφφ τοπικ απο κανεναν εμμονικο χρηστη, που θα με εκνευρισει και δυστυχως θα ξεφυγω (με τα γνωστα αποτελεσματα).
Οσο για τους Μοντς κι οι υπαρχοντες αν θελουνε να τηρηθει ο κανονισμος, ειναι ικανοι να το κανουν κι εχουν την εμπειρια να χειριστουν τους παραβατες. Και φυσικα οπως σε καθε φορουμ, τη μεγαλυτερη ευθυνη την εχει το "αφεντικο", εσυ. Αν θελεις εσυ να ορισεις τις κοκκινες γραμμες του φορουμ ΣΟΥ, οι Μοντς ειμαι σιγουρος οτι θα το σεβαστουνε και θα πραξουν τα πρεποντα.
Καλη συνεχεια σε ολους και σορρυ σε οσους κουρασα