sparticle έγραψε:Βασικα μετα και το χτεσινο ντρεπομαι που καποτε κοροιδευα το halo
Τι να πει κι ο Λουης? Που εκανε τον αντρα κι ελεγε "Δε μου αρεσει καθολου. Αλλωστε ο κινδυνος ειναι μερος της δουλειας μας¨
Ολο το συστημα του Τοτου πολεμαει οπως βλεπεις τον Μαξ αλλα με νυχια και δοντια ειναι μπροστα. (οχι για πολυ βεβαια μιας και το 8ο ΠΡΕΠΕΙ να κατακτηθει με οποιο κοστος)
Ειπαμε πανε οι εποχες του Μποτας και του Φεττελ. Τωρα εχει πραγματικο αντιπαλο.
Geo f1 έγραψε:Σφιξαν οι κωλοι Εντι μου.
Ολο το συστημα του Τοτου πολεμαει οπως βλεπεις τον Μαξ αλλα με νυχια και δοντια ειναι μπροστα. (οχι για πολυ βεβαια μιας και το 8ο ΠΡΕΠΕΙ να κατακτηθει με οποιο κοστος)
Ειπαμε πανε οι εποχες του Μποτας και του Φεττελ. Τωρα εχει πραγματικο αντιπαλο.
Ανιωθος εντελως ομως ε;
Εδω ανθρωποι που εβριζαν τον Χαμιλτον τον υπερασπιζονται απεναντι στον κωλοπαιδισμο του Μαξ. Που δεν ειχε κανει και λιγα στην νεοτητα του. Σκεψου.
Αυτο που εκανε χθες, να ειναι πιο πισω και αντι να κοψει το σικειν συνεχισε να στριβει, ηταν χοντρο. Και μπορει να μην ηθελε να γινει αυτο που εγινε αλλα εχουμε δει και ξερει κι αυτος τι γινεται, οταν ακουμπανε οι ροδες με διαφορετικες ταχυτητες.
Αλλα στα @@ του. Στο χειροτερο σεναριο που εγκαταλειπουν και οι δυο συνεχιζει να προηγειται στην βαθμολογια.
Fiat Panda 7,6l/100km
Και οταν γινεται κατι που δεν φταιει ο Μαξ και μετα διαβαζεις Παρτα κωλοπαιδο καλα να παθεις, ε τοτε μην ζητατε και τα ρεστα
Geo f1 έγραψε:Σε αυτο το φορουμ οταν γινεται κατι που φταιει ο Μαξ διαβαζεις σχολια του στυλ Παρε την αδεια στην αδελφη, διωξτον τον δολοφονο κλπ αλλα ωραια, (που δεν εφταιγε στην προκειμενη) αλλα πιο γενικο το σχολιο
Και οταν γινεται κατι που δεν φταιει ο Μαξ και μετα διαβαζεις Παρτα κωλοπαιδο καλα να παθεις, ε τοτε μην ζητατε και τα ρεστα
Αν πας πισω στον χρονο, πριν 5-6 χρονια τα ιδια ακριβως γραφονταν και για τον Χαμιλτον. Κι αυτος στα νιατα του τα ιδια εκανε και τα ιδια ακουγε. η ηλικια και η διψα μπορουν να δικαιολογησουν καποι πργματα για αυτους που τα κανουν, οχι ομως για αυτους που τα βλεπουν.
Μου επιτρεπεις μια ερωτηση;
Απο οσο σε θυμαμαι εισαι ενας ηρεμος , πραος τυπος και γενικα το στυλ γραφης σου τετοιο δειχνει. Εκτος απο τα τοπικα της F1.
Εκει εισαι αλλος τυπος. Γιατι;
Fiat Panda 7,6l/100km
Το 2011 θυμαμαι πολλες προστριβες ή δηλωσεις του στυλ Δεν θελουν να κερδισω γιατι ειμαι μαυρος.
Αυτος ειναι ο χαρακτηρας του πιστευω. Απλα το μονοθεσιο, οι νικες και οι τιτλοι δεν εβγαζαν αυτον τον χαρακτηρα στην επιφανεια. Γιατι οταν ειναι ολα καλα, δεν υπαρχει λογος για γκρινιες.
Πιστευεις αν ο Αλονσο εβρισκε μονοθεσιαρα το 2015 θα εκραζε την χοντα gp2 engine και τα διαφορα αλλα ωραια που ειπε και εγινε αντιπαθητικος στον κοσμο? Οχι βεβαια.
Εδω μου βγαινει λιγο πιο Ισπανικο ταπεραμεντο σε κοσμια πλαισια παντα
. Δε θα βρισω οπως κανουν καποιοι αλλοι.Και οσο to the point μπορω φυσικα.
Αλλα πρεπει να το παραδεχτουν ολοι καποια στιγμη. Οτι τον Μαξ τον εχουν αχτι απο παλια και οτι γινεται το τοσο το κανουν ΤΟΟΟΟΣΟ .
Νίκος Παππάς έγραψε:Μου επιτρεπεις μια ερωτηση;
Απο οσο σε θυμαμαι εισαι ενας ηρεμος , πραος τυπος και γενικα το στυλ γραφης σου τετοιο δειχνει. Εκτος απο τα τοπικα της F1.
Εκει εισαι αλλος τυπος. Γιατι;
Αυτος που περιεγραψες, ειμαι εγω. Ενας χρηστης που σε ολα τα τοπικα λεω την αποψη μου ηρεμα και στα της Φ1 ξεφευγω οταν διαβαζω τρολλιες, οφφ τοπικ και προσωπικες επιθεσεις.
Ο Γιωργος παραμενει ηρεμος κι ευγενικος ακομα κι οταν του λεει ο Τζι "το μυαλο σου ειναι σα 4 χρονων παιδακι"... οταν γραφει 8777 φορες (στο ιδιο τοπικο, οχι συνολικα σε ολους τους αγωνες) "δωστε απο τωρα τον τιτλο στο Μαξ"... ακομα κι οταν πεταει καμια 30αρια οφφ τοπικ βιντεακια απο το γιουτιουμπι σε καθε αγωνα.
Το περιεργο για μενα ειναι που σου κανει κακη εντυπωση η σταση του Γιωργου που δεν καταπατα τον κανονισμο κι ολα ποπα με τον Τζι που εχει γραμμενο τον κανονισμο του φορουμ εκει που δεν πιανει μελανι
Ριπορτ δεν θα κάνω όμως,δεν είμαι Θυμιουλα.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Geo f1 έγραψε:Τοσο αχτι δεν νομιζω να ειχαν τον Χαμιλτον οι οπαδοι ανα τον κοσμο.Οπως ειχαν και τον Χαμιλτον τα πρωτα χρονια. Αλλα θες οι νικες, θες οτι επηξε το μυαλο του, δεν τα κανει συχνα, ουτε κανει δηλωσεις σαν τις χθεσινες του Μαξ.
Το 2011 θυμαμαι πολλες προστριβες ή δηλωσεις του στυλ Δεν θελουν να κερδισω γιατι ειμαι μαυρος.
Αυτος ειναι ο χαρακτηρας του πιστευω. Απλα το μονοθεσιο, οι νικες και οι τιτλοι δεν εβγαζαν αυτον τον χαρακτηρα στην επιφανεια. Γιατι οταν ειναι ολα καλα, δεν υπαρχει λογος για γκρινιες.
Πιστευεις αν ο Αλονσο εβρισκε μονοθεσιαρα το 2015 θα εκραζε την χοντα gp2 engine και τα διαφορα αλλα ωραια που ειπε και εγινε αντιπαθητικος στον κοσμο? Οχι βεβαια.
Εδω μου βγαινει λιγο πιο Ισπανικο ταπεραμεντο σε κοσμια πλαισια παντα. Δε θα βρισω οπως κανουν καποιοι αλλοι.
Και οσο to the point μπορω φυσικα.
Αλλα πρεπει να το παραδεχτουν ολοι καποια στιγμη. Οτι τον Μαξ τον εχουν αχτι απο παλια και οτι γινεται το τοσο το κανουν ΤΟΟΟΟΣΟ .
Περα και πανω απο ολα ειναι η ασφαλεια των αγωνιζομενων. Οσο αχτι και να εχεις τον αντιπαλο, οσο πολυ και να θες την νικη, το πρωταθλημα. Την στιγμη που βλεπεις τον αλλο ψιλοεγκλωβισμενο με τον τροχο σου διπλα στο κεφαλι του και ξεροντας οτι τον ακουμπησες ( αυτοι οι τυποι ξερουν που ειναι οι τροχοι τους με ακριβεια εκατοτοστου ), δεν μπορει να βγαινεις απο το κοκπιτ και να μην κοιτας πισω.
Εισαι γαιδουρι για να το πω ελαφρα.
Fiat Panda 7,6l/100km
George_Prix έγραψε:g8777 έγραψε:Οι νορμαλ χρηστες του φορουμ ξερασαν την 12η φορα που διαβασαν για τον αχρηστο Φεττελ και τα 40 χρονια μελετης. Οχι την 458η (and counting).
Οσοι χρηστες δεν καταλαβαν ποσο αχρηστος ειναι ο Φεττελακος...
Μετα τη σφαλιαρα απο το Ρικ...
Μετα τη σφαλιαρα απο το Λεκλερκ...
Μετα τις απειρες φορες που τρακαρε αντιπαλους...
Μετα τα απειρα λαθη που εκανε τα τελευταια χρονια...
Κι ακομα μας λενε "δεν του εκατσε το μονοθεσιο τις συγκεκριμενες χρονιες"...
Πολυ φοβαμαι οτι δεν ειναι νορμαλ Τζι μου. Ειναι χρηστες που μετρανε κατσαρολικα για τη διεξαγωγη συμπερασματων κι εκει που νομιζουν οτι εμαθαν μπαλιτσα, ερχεται σε καποια φαση ενας Γεωργιος (ειτε Ρασσελ, ειτε Πριξ) και...
ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ
Ειλικρινά, έχεις ΚΟΥΡΑΣΕΙ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ πως δεν γουστάρεις τον Vettel, αρκετά. Γι'αυτό σε τρολάρει ο g8777 και έχει δίκιο. Σε κάθε με κάθε ευκαιρία, θα λες ξανά και ξανά τα ίδια.
Έχουμε διαβάσει ΑΠΕΙΡΕΣ φορές ήδη πόσο άχρηστο θεωρείς τον Vettel και πόσο γαμάτο θεωρείς τον Alonso, τον Verstappen και σύντομα και τον Russell. ΔΕΝ γίνεται σε κάθε ευκαιρία να το επαναλαμβάνεις, γιατί ΚΑΝΕΙΣ δεν θέλει να το ξαναδιαβάσει. Το κατάλαβαν όλοι. Θα στο ξαναπώ, έχεις στρεβλή άποψη για το σπορ. Τόσο απλό είναι. Δεν είναι η F1 δεξιοτεχνία, ούτε ενιαίο. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα πατήσει τον ομόσταυλο μόνον. Αποδέξου το και πήγαινε παρακάτω. Ο χαμένος θα είσαι τόσο εσύ όσο και το τοπικό της Formula 1: γιατί εσύ θα συνομιλείς μόνον με τον άλλο Γιώργο, αφού κανείς άλλος δεν θα έχει όρεξη και το χειρότερο, θα έχετε floodάρει οι ίδιοι (ήδη το κάνετε) όλα τα τοπικά με αυτό το πράγμα και κανείς δεν θα έχει όρεξη να ασχοληθει.
Σαν τελευταία λύση, αν επαναληφθεί αυτή η συμπεριφορά, θα φτιαχτεί νέο τοπικό με ένα εύλογο όνομα πχ "Το τοπικό για το ξεζούμισμα" και θα στέλνονται εκεί όλα τα άσχετα ποστ και όποιος θέλει να μιλήσει με αυτούς τους όρους να το κάνει, χωρίς να γίνεται αυτό το πράγμα ΚΑΘΕ φορά. Είναι απλά αφόρητο και δεν επιτρέπει να γίνει κουβέντα.
Και εγω αυτο θα εκανα αν ο Χορνερακος με λιβανιζε νυχθημερον πιο πολυ και απο οσο λιβανιζει ο Νικοπαππας τον Ροσσι.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY