Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
22%
1
11%
0
N/A
0
N/A
2
22%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
11%
0
N/A
3
33%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Corto Maltese έγραψε:Η ποινή είναι στη Ρωσία που είναι η μοναδική πίστα που θεωρείται η pole χάντικαπ; :hmmm:

Ναι.
Μποτοπιστα.
Θα παρει την πολ. 2ος ο Λουης. Tow και αντε γεια. Ο Μαξαρος λογικα τελευταιος αφου θα πρεπει να παρει νεο μοτερ.
Άβαταρ μέλους
By g8777

vs

Σε μια ευρυθμη κοινωνια οταν αντιπαραβαλλεται η ηθικη με την ανηθικοτητα, το δικιο με το αδικο, οι δομες της διασφαλιζουν την επικρατηση των πρωτων.

Οχι ομως στην εποχη μας, οχι σε μια κοινωνια μαυραγοριτων , δοσιλογων , ρεβιζιονιστων. :roll:

Μαζι με τον Γιαννη Ματζουρακη σβηνει και η εποχη του Λουη Χαμιλτον. :(

Ηρθε η εποχη του Ανθρωπου, οι Παλιοι Θεοι θα σκεπαστουν στην αχλη του Μυθου. :ninja:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
Geo f1 έγραψε:
panos2171 έγραψε:Οι ροδες που γυρνουσαν στον αερα πανω απο το κεφαλι του Χαμιλτον; :hmmm:

Τι ηθελες? Να το αφηνε πανω στο κρανος του και να κατεβαινε κυριος? :slap:

Το παιζει πολυ ωραια το θυμα παντως ο Χαμιλτον. Ρεσιταλ

Τι εννοεις; Οτι πατησε γκαζι για να το παει λιγο μπροστα και να μην ειναι η ροδα πανω απο το κεφαλι του;
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#725555 Πάντως ήταν λίγο ξενέρωτο στο τέλος το θέαμα χωρίς την λαοθάλασσα κάτω από το πόντιουμ... :(
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#725557 Σήμερα έχω συγκλονιστεί με αυτό που έγινε. 2-3 δημοσιεύσεις που έκανα, ήταν κόσμιες.
Σταμάτησα να βλέπω 10-15 γύρους πριν τελειώσει το πανηγυράκι της FIA.

Από την αρχή της χρονιάς 2-3 άνθρωποι έχουμε μυριστεί αυτό που είδαμε σήμερα. Και μάλιστα ακόμη και σήμερα, στο πρώτο σκηνικό πήραμε ένα προμήνυμα, και κυρίως ο ίδιος ο Χάμιλτον.

Αν μέχρι τώρα έβγαζα στον Χάμιλτον το καπέλο για τα κατορθώματά του εντός (αγωνιστικά) αλλά και εκτός πίστας (σαν lifestyle περσόνα), σήμερα στα μάτια μου τον τοποθέτησα στο ανώτερο ταβάνι των αθλητών με ήθος. Ο σερ Λούης Χάμιλτον κάνει από σήμερα παρέα με τον Μοχάμεντ Άλι και τον Michael Jordan.
Ο τύπος έβαλε σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή του, έχοντας πάρει το προμήνυμα που σας ανέφερα και όλοι είδαμε, για να σώσει όλους τους υπόλοιπους πιλότους, τόσο του υπάρχοντος grid, αλλά και τους μελλοντικούς που θα έχουν την ατυχία να υπάρξουν αντίπαλοι με αυτό το τσογλάνι, κάτω από αυτές τις συνθήκες.
Καταλαβαίνετε τι σας λέω; τι εννοώ; Σήμερα ο Χάμιλτον, μπροστά σε εκατομμύρια θεατών & τηλεθεατών, έσωσε συναθλητές με την αυτοθυσία του.
Αλήθεια τι του λείπει του Χάμιλτον ρε μάγκες;
Λεφτά; τα έχει
Δόξα; την έχει
Τίτλους; 7 έχει και έχει σπάσει σχεδόν όλα τα ρεκόρ που είχα ιερά τέρατα του χώρου όπως ο Αύρτον και ο Μιχάλης.

Τι του λείπει; γιατί να κάνει αυτό που έκανε σήμερα;

Γιατί; Για να τον γράψει η ΙΣΤΟΡΙΑ με χρυσά γράμματα ως ο άνθρωπος που έσωσε 20-30-100 ποιος ξέρεις πιλότους από αυτόν τον Ολλανδό χασάπη, τον υπό άσυλο εγκληματία που του έδωσαν τιμόνι.
Το HALO έσωσε τον Χάμιλτον και ο ίδιος με την αυτοθυσία του έσωσε την ξεπουλημένη FIA. Και προσέξτε λέω αυτά που λέω για ένα βρετανοκρατούμενο σπορ (υποτίθεται).

Sir LEWIS HAMILTON είσαι στο Πάνθεον των πολύ μεγάλων :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#725561 Παιδες κουρασατε. Και για να το λεω εγω που ειμαι ο πλεον κουραστικος τυπος, φανταστειτε τι σκεφτονται οι νορμαλ χρηστες του φορουμ :s_wink
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#725562 Νταξει, εγωισμος και νευρα και κωλοπαιδισμος μια ζωη. Ξαναλεω βγαινεις απο το αυτοκινητο σου πρωτος και βλεπεις εναν ανθρωπο με ενα αυτοκινητο στο κεφαλι του!!! Ημαρτον, σταματας και κοιτας εστω!

Δειτε ενα αλλο υποτιθεμενο κωλοπαιδο πώς αντεδρασε με το που βγηκε απο το μονοθεσιο:
https://youtu.be/Dtb-4R1O6qo
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#725565 Ο Αλονσο παρα το χαρακτηρα που εβγαζε στις δηλωσεις του, μεσα στην πιστα ηταν δικαιότατος σε ολους τους τομεις. Ας ειναι, μπορει ο geo και ο καθε geo να δικαιολογούνε τετοιες γαιδουρινες συμπεριφορες βαζοντας πανω απο ολα τον φανμποισμο αλλα πρωτοι απο ολους οι συναθλητες του ειδαν με τι εχουν να κανουν.
Επειδη το κραξιμο θα συνεχισει δε θα εκπλαγω αν βγουνε και ζητανε συγνωμη οι ρεντ μπουλιδες για τα καμωματα του πουλεν τους.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#725567 Οι νορμαλ χρηστες του φορουμ ξερασαν την 12η φορα που διαβασαν για τον αχρηστο Φεττελ και τα 40 χρονια μελετης. Οχι την 458η (and counting).

Οσο γι αυτο που λει ο απο πανω, τουλαχιστον σε αυτο το κομματι δεν μπορεις να του πει κανεις τιποτα του Ισπανου. Ειπαμε, πρεπει να εισαι αληταμπουρας για να διαβεις το κατωφλι των πρωταθλητων. Σημερα ειδαμε ποσο πισω του εχει αφησει την διαχωριστικη γραμμη αλητειας / κρετινισμου ο Μαξαρος. :s_cool

Κατα τα αλλα. :shifty:

Διακο τι χαμπαρια μαστορα; :s_bye Με τζαμπα πιτ στοπ ο Λεκλερκ και τελικα; Κολοκυθια με ριγανη. Εκπληκτικη η στασιμοτητα στην εξελιξη του μονοθεσιου μεσα στη σαιζον. :roll:

Καλα κρασά Διακο. :s_bye :s_coffee
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#725568 Ωστοσο, μην γινουμε και Χορνερ, ο Μαξ δεν εκανε κατι επιτηδες ουτε μπορουσε να προβλεψει αυτο το τρελο.

Για το συμβαν παντως εχω να πω οτι κατι τετοια τα βλεπαμε με κατι Μαλντοναντους και θα τα περιμεναμε σε κανα Mazepin-Schumacher, οχι στους δυο διεκδικητες του πρωταθληματος και στους κατα γενικη ομολογια κορυφαιους αυτη τη στιγμη οδηγους. Πραγματικα πιστευω οτι θα επρεπε να ντρεπονται για τετοιες κοκορομαχιες. Δεν ηταν σκληρη μαχη, μια βλακεια και μιση ηταν.

Εγω παντως μαλλον διαφωνω με την ποινη Verstappen. Οπως διαφωνουσα και με την ποινη Hamilton στην Αγγλια. Οπως λεει και ο ripper πλεον δεν βγαζεις ακρη με τις ποινες. Η κατασταση ειναι αστεια. Η αιτιολογια που δωσανε στο επισημο εγγραφο θυμιζει αντιπροεδρο εδεσσαικου. Και φυσικα ολα αυτα δημιουργουν ακομα χειροτερα προηγουμενα για το μελλον.

Ειναι συνηθες σε τετοια σικειν ο εχων την εσωτερικη στην πρωτη στροφη να κλεινει τη γραμμη του στην εισοδο της δευτερης στροφης, ειδικα αν ειναι μπροστα και να μη δινει πολυ χωρο σε αυτον που επιτιθεται, αναγκαζοντας τον να κοψει το σικειν. Αν το εκανε αυτο ο Verstappen και περνουσε, μπορει μεν να μην ειχαμε ατυχημα, αλλα θα του λεγανε εκοψες το σικειν δωσε πισω τη θεση.

Ο Hamilton αυτο κανει μετα την εκκινηση στην 4, απλως εκει κοβοντας το σικειν χανεις πολυ χρονο.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#725570 Το χειρότερο είναι ότι έχουν νομιμοποιήσει ουσιαστικά το πέταγμα του διπλανού εκτός πίστας. Όποιος έχει την εσωτερική πάει μέχρι το κερμπ πετάει τον άλλον έξω και όλα κομπλέ.
Αυτό που είπες και με τον Norris στο προηγούμενο. Αυτό τους "μαθαίνουν".
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
g8777 έγραψε:Διακο τι χαμπαρια μαστορα; :s_bye Με τζαμπα πιτ στοπ ο Λεκλερκ και τελικα; Κολοκυθια με ριγανη. Εκπληκτικη η στασιμοτητα στην εξελιξη του μονοθεσιου μεσα στη σαιζον.

Τζι, βλέπεις ότι είμαι κόσμιος. Τι θες τώρα Τζι; Να βγάλω τα άρματα Τζι; Δεν το έχω σε τίποτα Τζι (αυτό ήταν κάπου το 2005, όταν γύρισα την ΙΜΑ μου από ΤΑΜΣ, άπειρη φασίνα μετά Τζι μου για να φύγει η λάσπη)... :whistlink:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:Οι νορμαλ χρηστες του φορουμ ξερασαν την 12η φορα που διαβασαν για τον αχρηστο Φεττελ και τα 40 χρονια μελετης. Οχι την 458η (and counting).

Οσοι χρηστες δεν καταλαβαν ποσο αχρηστος ειναι ο Φεττελακος...
Μετα τη σφαλιαρα απο το Ρικ...
Μετα τη σφαλιαρα απο το Λεκλερκ...
Μετα τις απειρες φορες που τρακαρε αντιπαλους...
Μετα τα απειρα λαθη που εκανε τα τελευταια χρονια...
Κι ακομα μας λενε "δεν του εκατσε το μονοθεσιο τις συγκεκριμενες χρονιες"...

Πολυ φοβαμαι οτι δεν ειναι νορμαλ Τζι μου. Ειναι χρηστες που μετρανε κατσαρολικα για τη διεξαγωγη συμπερασματων κι εκει που νομιζουν οτι εμαθαν μπαλιτσα, ερχεται σε καποια φαση ενας Γεωργιος (ειτε Ρασσελ, ειτε Πριξ) και...

ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ :s_empathy