Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
22%
1
11%
0
N/A
0
N/A
2
22%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
11%
0
N/A
3
33%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#725289 Τυχερος ο Λουης αλλη μια φορα. Εσκασε ο Πιερ στα λαστιχα γιατι ουτε εκεινον θα περνουσε. Εχει και ποινη ο μποτας οποτε μανι μανι απο 6ος θα ξεκινησει 4ος.

Εμεις δεν μπορουμε να χαρουμε και πολυ. Ο αγωνας ειναι αυριο. Ο Μαξ ξεκιναει απο την pole με ενα μονοθεσιο που δεν ηταν απλα για pole.

Ευχομαι μια καλη εκκινηση αυριο και οχι πολλα ρισκα. Βαθρο θα ειναι μεγαλη επιτυχια.
Μακλαρεν μποις χαλαρωστε. Αντιπαλος σας ειναι η Φερραρι...εκει επικεντρωθειτε. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#725294 Α ο Λουις ειναι τυχερος που αντι για 6ος θα ξεκινησει 4ος. Ο αλλος που θα ξεκινησει 1ος και οχι 2ος σε μια απο τις πιο δυσκολες πρωτες στροφες χωρις να χει παρει pole δεν ειναι. Μαλιστα
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#725295 Ο Μαξ φταίει που αλλαξε μοτερ ο μποτας?
Ο μαξαρος με την εκκίνηση του από 3ος πηγε 2ος. Καμία τύχη. Ας μην άλλαζαν κινητήρα.

.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Geo f1 έγραψε:Ευχομαι μια καλη εκκινηση αυριο και οχι πολλα ρισκα. Βαθρο θα ειναι μεγαλη επιτυχια.

geako μη χαμηλώνεις τις προσδοκίες για να παρουσιάσεις αύριο την εύκολη νίκη σαν επίτευγμα.
άλλωστε οι προβλέψεις σου το δείχνουν ότι δεν υπήρχε άλλος μετά τις Μερκ

Geo f1 έγραψε:Top 6
1)Hamilton
2)Bottas
3)Verstappen
4)Perez
5)Norris
6)Leclerc

Τώρα που η μία είναι εκτός ανταγωνισμού και η άλλη είναι 4η, θα είναι κατόρθωμα το βάθρο; :tomato:
Όλα πήγαν πρίμα για τον Μαξ, ξεκινάει πρώτος από την καθαρή μεριά και έχει 2 μονοθέσια με υψηλή τελική ανάμεσα σε αυτόν και τον αντίπαλο του.
Η χειρότερη θέση που μπορεί να πάρει (υπό φυσιολογικές συνθήκες και χωρίς απρόοπτα) είναι 2ος.
Αντίθετα ο Χάμιλτον ξεκινάει 4ος στην ακάθαρτη πλευρά που μπορεί να του στοιχίσει και άλλη καμία θέση στην εκκίνηση.
Μετά πρέπει να περάσει τις 2 μακλάρεν, που όπως φάνηκε σήμερα μόνο εύκολο δεν είναι.
Φυσιολογικά ο Μαξ θα εξαφανιστεί μπροστά κερδίζοντας πάνω από 0,6secs στον γύρο. Σε 10 γύρους η διαφορά από τον 2ο θα είναι 6+ δευτερόλεπτα.
Αν μέσα σε αυτούς τους 10 γύρους δεν καταφέρει να περάσει τις Μακλάρενς ο Χάμιλτον, η διαφορά απλά δεν θα μαζεύεται. :s_bye

Πάνε βάλε το σπίτι σου στη νίκη του Μαξ σου λέω. Όσο προλαβαίνεις. Το χει ρίξει για θάνατο ο ασιάτης. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#725297 Ο Λουις φταιει που ο αλλος κοπανησε;
Ο Λουις φταιει

Geo f1 έγραψε: που αλλαξε μοτερ ο μποτας?

:dizzy:
Άβαταρ μέλους
By kubiak
George_Prix έγραψε:
BARHonda έγραψε:Δεν νομίζω να το σχολίασε κανείς, τι καραγκιοζιλίκι ήταν αυτό με τον ολυμπιονίκη των 100μ πριν το formation lap? Ποιος μλκς τα σκέφτεται αυτά?

Περνουσε η ωρα κι ελεγα "τωρα θα φυγει"... και λιγο ακομα και λιγο ακομα, στο τελος ψαρωσα κι εγω ο χαζος. Νομιζα οτι εχουν κανονισει καμια μπουρδα να στεκεται εκει και να περνανε δεξια-αριστερα τα μονοθεσια καπως προσεκτικα αλλα και παλι με αγχωνε το σκηνικο :lipsealed:

Οταν ξεκουμπιστηκε ηρεμησε η ψυχουλα μου :lol:
Μήπως γύριζαν κανένα διαφημιστικό; (για την f1 ή κάτι άλλο;)
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Bayern7 έγραψε:geako μη χαμηλώνεις τις προσδοκίες για να παρουσιάσεις αύριο την εύκολη νίκη σαν επίτευγμα.

Ιδιον με τα μουτρα σας (Μπαγιερν, Τζι, Λουης) τον κανατε το Γκεακο :s_tongue

Hamilton expecting "easy win" for Verstappen in Italian GP
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
kubiak έγραψε:
George_Prix έγραψε:
BARHonda έγραψε:Δεν νομίζω να το σχολίασε κανείς, τι καραγκιοζιλίκι ήταν αυτό με τον ολυμπιονίκη των 100μ πριν το formation lap? Ποιος μλκς τα σκέφτεται αυτά?

Περνουσε η ωρα κι ελεγα "τωρα θα φυγει"... και λιγο ακομα και λιγο ακομα, στο τελος ψαρωσα κι εγω ο χαζος. Νομιζα οτι εχουν κανονισει καμια μπουρδα να στεκεται εκει και να περνανε δεξια-αριστερα τα μονοθεσια καπως προσεκτικα αλλα και παλι με αγχωνε το σκηνικο :lipsealed:

Οταν ξεκουμπιστηκε ηρεμησε η ψυχουλα μου :lol:
Μήπως γύριζαν κανένα διαφημιστικό; (για την f1 ή κάτι άλλο;)

Μια τετοια τριχα κανανε. Αλλα το παρακανανε με την καθυστερηση της εκτελεσης του προτζεκτ...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#725316 Μπαιδεγουι διπλη γελοιοτητα με την ποουλ αυτη τη φορα. Εκτος απο την κλασικη πατατα οτι ποουλμαν θεωρειται ο νικητης του σπριντ, εχθες χρεωσανε την ποουλ στο Μαξ που τερματισε 2ος, επειδη θα ξεκινησει αυριο πρωτος λογω ποινης του Μποττας :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By ripper
#725320 Κι αν πιάναν τα βουντού θα την είχε ο Ricciardo. :)
Θα προσπαθήσω πιο σκληρά στον αγώνα :lol:

Εμενα περίεργο μου φαίνεται που διατηρεί τους 3 πόντους ο Bottas.
Αφού το sprint θεωρείται το qualy και η ποινή εφαρμόζεται σε αυτό, λογικά θα έπρεπε να χάνει και τους πόντους.
Τώρα πχ έτρεχε με καινούργιο κινητήρα (4ο) άρα με άδικο πλεονέκτημα απέναντι στους υπόλοιπους.
Κάποιος άλλος θα μπορούσε να τρέχει με λιγότερα καύσιμα πχ.

Δεν ξέρω τι γίνεται στην F2. Αν τιμωρηθεί ο poleman ποιος παίρνει τους 2 πόντους;
Άβαταρ μέλους
By edmond
#725322 Τελικά έκαναν καλά οι κατρουλιάρηδες που τους αρκούσε να μείνει ο μαξ μπροστά από τις μακλάρεν εις βάρος του πέρεζ ή όχι?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Bayern7 έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Ευχομαι μια καλη εκκινηση αυριο και οχι πολλα ρισκα. Βαθρο θα ειναι μεγαλη επιτυχια.

geako μη χαμηλώνεις τις προσδοκίες για να παρουσιάσεις αύριο την εύκολη νίκη σαν επίτευγμα.
άλλωστε οι προβλέψεις σου το δείχνουν ότι δεν υπήρχε άλλος μετά τις Μερκ

Geo f1 έγραψε:Top 6
1)Hamilton
2)Bottas
3)Verstappen
4)Perez
5)Norris
6)Leclerc

Τώρα που η μία είναι εκτός ανταγωνισμού και η άλλη είναι 4η, θα είναι κατόρθωμα το βάθρο; :tomato:
Όλα πήγαν πρίμα για τον Μαξ, ξεκινάει πρώτος από την καθαρή μεριά και έχει 2 μονοθέσια με υψηλή τελική ανάμεσα σε αυτόν και τον αντίπαλο του.
Η χειρότερη θέση που μπορεί να πάρει (υπό φυσιολογικές συνθήκες και χωρίς απρόοπτα) είναι 2ος.
Αντίθετα ο Χάμιλτον ξεκινάει 4ος στην ακάθαρτη πλευρά που μπορεί να του στοιχίσει και άλλη καμία θέση στην εκκίνηση.
Μετά πρέπει να περάσει τις 2 μακλάρεν, που όπως φάνηκε σήμερα μόνο εύκολο δεν είναι.
Φυσιολογικά ο Μαξ θα εξαφανιστεί μπροστά κερδίζοντας πάνω από 0,6secs στον γύρο. Σε 10 γύρους η διαφορά από τον 2ο θα είναι 6+ δευτερόλεπτα.
Αν μέσα σε αυτούς τους 10 γύρους δεν καταφέρει να περάσει τις Μακλάρενς ο Χάμιλτον, η διαφορά απλά δεν θα μαζεύεται. :s_bye

Πάνε βάλε το σπίτι σου στη νίκη του Μαξ σου λέω. Όσο προλαβαίνεις. Το χει ρίξει για θάνατο ο ασιάτης. :lipsealed:

Αγαπητε μου ΜπαγιερΝ.
Το βλεπω λιγο πιο σφαιρικα το θεμα Μοντσα σημερα.
Καταρχας οι προβλεψεις που παρεθεσες στους σπριντ αγωνες ειναι πιο πολυ Λοττο. Στους κανονικους αγωνες, παιρνεις μια αισθηση απο FP1-2-3 και μετα ποσταρεις.
Τεσπα.
Σημερα ειναι η μεγαλη ευκαιρια της Μακλαρεν που εχουν να κερδισουν σχεδον 10 χρονια (σορρυ ριππερ και ο Αλονσο απο το 13 εχει να κερδισει :sorry: )
Ποιος εχει να χασει τα παντα σημερα? Ο Μαξ. Ποιοι δεν εχουν να χασουν τπτ? Τα παιδια της Μακλαρεν.
Ειμαι σιγουρος οτι στην εκκινηση θα τα παιξουν ολα για ολα για να βρεθει εστω ενα μονοθεσιο μπροστα απο τον Μαξ.
Μεγαλο ρολο θα παιξουν και τα ελαστικα στην εκκινηση. Ο Μαξ που κοιταει το δασος λογικα θα ξεκινησει με τα κιτρινα. Ο Ντανιελ λογικα που κοιταει το δεντρο θα παει με τα κοκκινα για καλυτερο γκριπ στο μπαμ της εκκινησης

Και μην ξεχναμε και απο πισω τον Λουης που θα παρακολουθει ετοιμος να αρπαξει οποια ευκαιρια δοθει.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#725329 Σκεψου με τοσες αναποδιες ( και τοσο πολεμο απο θεους και δαιμονες ) να σηκωσει κουπα ο MV φετος. Ευλογημενοι αν θα ζησουμε τετοια καταληξη.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#725333 Μακαρι. Αλλα ειναι δυσκολο. Η Μερκ σαν ομαδα ειναι ανωτερη.
Εγω ξυπνησα με μια ανησυχια σημερα.
Ιταλια και Μαξ δεν παει γενικα καλα.
Λετε να εχουμε κανενα μπαμ στον Χοντα?
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Geo f1 έγραψε:Μακαρι. Αλλα ειναι δυσκολο. Η Μερκ σαν ομαδα ειναι ανωτερη.
Εγω ξυπνησα με μια ανησυχια σημερα.
Ιταλια και Μαξ δεν παει γενικα καλα.
Λετε να εχουμε κανενα μπαμ στον Χοντα?

Εδω θα συμφωνησω με τον οχτρο :lol:

g8777 έγραψε:Εχει φαει τρεις σειρες νυχια ο Γκεο , μην τυχον και παθει τιποτα ο Μαξμαξμαξ. :lol:

Χαλαρα ρε Γιωργο. Και να γινει καμια στραβη εγινε. Το θεμα ειναι να γουσταρεις τον οδηγο σου οσο τρεχει. Και δοξα το μεγαλοδυναμο, ο Μαξ μας φτιαχνει πολυ απο ταχυτητα κι αλλο τοσο απο τα μηδενικα του λαθη. Ειπαμε τα κατσαρολικα θελουν και λιγη τυχη, οχι να σου σκανε τα λαστιχα και να σε στελνουν στις μπαριερες χωρις να ευθυνεσαι...

Το ιδιο ηθελα να σου πω κι οταν εκανες πιθανα σεναρια για το κακο που μπορει να κανει το σπριντ. Εγω ξερω οτι θα εχω 3 μερες να γουσταρω αντι για 2 κι επισης θα εχω 100 παραπανισια χιλιομετρα του σπριντ που οι οδηγοι τα δινουν ολα. Κερδισμενος ειμαι. Αν θα κατσει καμια στραβη στο Μαξ ή στο Λουη και χασουν ποντους, στα @@ μου εμενα.