Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
22%
1
11%
0
N/A
0
N/A
2
22%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
11%
0
N/A
3
33%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By g8777
#725135 Αεροδυναμικη για Dummies; :hmmm:

https://www.reddit.com/r/formula1/comments/e4gxg2/martin_brundle_visits_red_bulls_adrian_newey_at/

1:05

In the end [the car] was actually built for Nigel, as it turned out.

Εικόνα

:(

Οχια θα σου δωσω τρεισημισι εκατομμυρια ευρω αν μου στειλεις πμ. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#725140 Ο Νιουι πάντως, όπως έχω διαβάσει Πολάκης σε άρθρα κυρίως στον Βρετανικό τύπο, έχει τη φήμη ότι σχεδιάζει-ράβει μονοθέσια κοστούμια.
Τώρα τι πραγματικά ισχύει ο θεός και η ψυχή του.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:1:05

In the end [the car] was actually built for Nigel, as it turned out.

1:06
because it had a lot of downforce

Τσουλα το 1" το βιντεο Τζι μου. Μη ντρεπεσαι λεβεντη μου :s_empathy

Γουαου τελικα αυτο το στυλ μονοθεσιου που προτιμουσε ο Μανσελ ηταν μοναδικο. Του αρεσε να εχει πολυ καθετη δυναμη ωστε να κραταει καλα, οχι σαν τους αλλους οδηγους που τους αρεσει η γλυστρα. Κι ο ραφτης ο Νιουι το εραψε στα μετρα του. Καταφερε δηλαδη αυτο που ειπα στο προηγουμενο μου ποστακι. Οι αριθμουληδες βαρεσαν ταβανι. Πολυ το κρατημα και γαματο το μονοθεσιο. Δε μπιγκερ δε μπεττερ.

Κι αυτο το "as it turned out" σημαινει οτι κατοπιν εορτης βγηκε το συμπερασμα (το οποιο ειναι του κωλου βασικα) κι οχι οτι ο Νιουι του πηρε τα μετρα και του το εραψε τοσο καλα.

Νιαου το gατακι :s_empathy

Κατα τα αλλα ο Τζι που ερωτευτηκα επεστρεψε. Τη μπαλα στην εξεδρα, μια "εξυπνη" φωτο και μεγαλωσε η... αυτοπεποιθηση του. Ερωτευτηκα κι αλλους αντρες στο παρελθον. Που δεν ηταν λειψοι σε μηχανολογικες γνωσεις, που δεν ηταν λειψοι σε... αλλα πραγματα, αλλα εμενα δε με νοιαζουν αυτοι. Εμενα με γοητευει το μυαλο ενος αντρα :inlove:

Πυνω για την παρτη σου ρε αντρακλα Τζι :inlove:

Άβαταρ μέλους
By g8777
Bayern7 έγραψε:Ο Νιουι πάντως, όπως έχω διαβάσει Πολάκης σε άρθρα κυρίως στον Βρετανικό τύπο, έχει τη φήμη ότι σχεδιάζει-ράβει μονοθέσια κοστούμια.

https://www.youtube.com/watch?v=kmb02SBmE1I#t=8m58s

Εικόνα

Δεν τα βλεπω καλα τα Χρυσα Κοριτσια. :(
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#725143 Που μας πήγε πίσω ο g?Στο 1992?

Ας ελπίσουμε σε έναν ήρεμο Μποτας. Τον φοβάμαι πολυΕικόνα

.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
g8777 έγραψε:
Bayern7 έγραψε:Ο Νιουι πάντως, όπως έχω διαβάσει Πολάκης σε άρθρα κυρίως στον Βρετανικό τύπο, έχει τη φήμη ότι σχεδιάζει-ράβει μονοθέσια κοστούμια.

https://www.youtube.com/watch?v=kmb02SBmE1I#t=8m58s

Ωραίο το απόσπασμα και πολύ διαφωτιστικό.
To κάνει εντελώς ξεκάθαρο και στα μάτια του πιο αδαούς ότι ανάλογα το οδηγικό στυλ του κάθε οδηγού μπορεί να έχουμε μεγάλες διαφορές στην απόδοση του ίδιου μονοθέσιου. Και φυσικά ότι ακόμα και ο αρχικός σχεδιασμός αλλά και οι βελτιώσεις που έρχονται μέσα στη χρονιά, παίρνουν την ανάλογη κατεύθυνση.
Νομίζω έκλεισε το θέμα με τα λόγια του πιο αρμόδιου. Τέλος.

Thanx. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By ripper
#725145 Προφανώς και ακούνε τους οδηγούς πολύ περισσότερο από ότι περιγράφεις @GeorgePrix.
Στο παράδειγμα με την αεροτομή, αν αυτή δίνει 1 δέκατο στα νούμερα άλλα ο οδηγός γυρνάει μισό δέκατο αργότερα επειδή δεν τον βολεύει δεν θα την βάλουν.
Να στο κάνω και πιο ταληράκια; Αν ο Max γυρνάει μισό δέκατο κάτω και ο Perez 1 πάνω (από το αντίστοιχο δικό τους) δεν θα την βάλουν (και καλά θα κάνουν, ο Max πάει για πρωτάθλημα). Για αυτό δοκιμάζουν τόσα parts τις Παρασκευές. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που ο ένας οδηγός προτίμησε να τρέξει με το παλιό specification και ο άλλος με το καινούργιο (δεν μιλάω για έλλειψη parts όπου εκεί ο Λούης/Max φυσικά παίρνει ότι θέλει).

Όσον αφορά το στήσιμο, εκεί και αν ακούνε τους οδηγούς. Αν καμία σπάνια φορά δεν τους ακούσουν (ακολουθεί τυχαίο παράδειγμα) τότε ο Lewis σέρνεται στο Μονακό, ο Τοτός ζητάει συγγνώμη, ο Geo λέει τον Hamilton μίρλα και ο Γιώργος συμπεραίνει ότι ο Max είναι καλύτερος από τον Λούη.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#725150 Να φανταστω οτι και του Αλονσο του τα ραβουν οπως και του Μαξ και για αυτο δειχνει ηρωας σε σχεση με τους ομοσταβλους.
Δηλαδη δεν ειναι μονο ο Νιουι ο καλος ο ραφτης. Ειναι και ποσοι νοματαιοι σχεδιασαν μονοθεσια για το Ναντο. Μονο ο φουκαρας ο Λουης δεν καταφερε τοσα χρονια να του ραψουν ενα μονοθεσιο στα μετρα του και τους κερδιζει ολους τσιμα τσιμα :s_sad
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#725153 Μα και το 2014 ο Νιουι έραβε του Φεττελ...αλλα τελικά τον πετσοκοψε ο Ντάνιελ. Κάτι θα χαλασε στο ραψιμο

.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
George_Prix έγραψε:Μονο ο φουκαρας ο Λουης δεν καταφερε τοσα χρονια να του ραψουν ενα μονοθεσιο στα μετρα του και τους κερδιζει ολους τσιμα τσιμα :s_sad

Αυτο φυσικα ειναι μια δικια σου ευφάνταστη θεωρια.Δε νομιζω κανεις να αρνηθηκε οτι τοσα χρονια οδηγουσε διαστημοπλοιο, εκτος αν το πιστευεις εσυ. Ανετρεξε στον αγωνα που τον αντικαταστησε ο Ρασελ να δεις τι λεγοταν. Σαφως και το μονοθεσιο ειναι ραμενο στα μετρα του Χαμ. Οπως ισχυει και για την περιπτωση του Μαξ και οπως θα ισχυει παντα για τα Νο1 που κυνηγανε πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#725180 Κοιμάται όρθιος ο Λούης.

https://youtu.be/nNYgYhhUC3U

πρέπει να χάσουμε την αστική μας ευγένεια δηλαδή κύριε Λουη Χάμιλτον και να μιλάμε έτσι ; :x

Γιατί μας αναγκάζεις να πέφτουμε στο επίπεδο ενός Κρίστιαν Χόρνερ; :sorry:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#725182 Μπαρμπούνια με τον κώλο πιάνει ο Μαξ, τι να λέμε.
Και τα 2 βαθμουλάκια, και την πόλ και φυσικά σήμερα έγραψε και τον ταχύτερο γύρο έτσι γιατί άρχισαν να νιαουρίζουν κάτι πορτοκαλί γατάκια. Και τους την έριξε τη φάπα ο δικός τους. Με το κυρίαρχο φετινό του μονοθέσιο.

Φάνηκε και σήμερα πόση από τη δυναμική της χάνει η Μερκ όταν αναγκάζεται να ακολουθεί. Ούτε με λάσο δεν μπορούσαν να πιάσουν τον Νόρις.
Κόντρα σε θεούς και δαίμονες πάλευε ο Λούης (που βέβαια βρέθηκε εκεί από δικό του λάθος, τα λέμε όλα γιατί είμαστε αντικειμενικοί). Ήρωας που ακόμα παλεύει για το πρωτάθλημα.