Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
22%
1
11%
0
N/A
0
N/A
2
22%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
11%
0
N/A
3
33%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:
George_Prix έγραψε:Επειδη εχω ηθικο χρεος απεναντι στους νεους να βαζω τα πραγματα στη θεση τους και να διδασκω μπαλιτσα, να αναφερω οτι ΚΑΙ ο Λουης ειχε τοου απο το Μποττας σημερα.

Αλλα τι να πει η Λουιτσα ο Τοττος? Οτι ο αχρηστος ο Λουης με τοου ηταν αργοτερος απο το Μποττακο? Εδω στο Μονακο που εκανε το λαθος ο Μποττακος να τον πατησει κατω, βγηκε η Λουιτσα ο Τοττος και ζητησε συγνωμη στο Λουη που του εδωσαν τοσο κακο μονοθεσιο να οδηγει (το οποιο φανταζομαι ηταν χειροτερο απο του Μποττας) :s_rofl

Θελω να ζητησω συγνωμη απο τους χρηστες που θελουν πραγματι να συζητησουν για Φ1, αλλα καταλαβα οτι δεν ειναι αυτο το ζητουμενο του φορουμ, οποτε στο εξης θα λεω τη γνωμη μου και δε θα απανταω/συζηταω με κανεναν.
Το γουστο ειναι να διαβαζουμε ολοι μαζι αυτα τα πνευματωδη οφφ τοπικ του Τζι (ακα πεταγμα της μπαλας στη στρατοσφαιρα). Γιατι να γεμιζουμε τα τοπικα με 100 αχρηστα ποστς και να χανεται η ουσια (τα ωραια-εξυπνα βιντεακια του Τζι :inlove:) αναμεσα στα αχρηστα ποστακια μας περι Φ1? Οποτε στο εξης θα λεω την αποψη μου και θα περιμενω απο τον Τζι να απαντησει με κανενα βιντεακι απ' το γιουτιουμπ να τον καμαρωσουμε ολοι μαζι :inlove:

Γιώργο πρηξ μήπως είσαι ερωτευμένος μαζί μου; Δέχομαι και πμ αλλά πιστεύω ότι είμαστε ανοιχτομυαλο φόρουμ.

Εκτός αν πάσχεις από το σύνδρομο της Στοκχόλμης. :hmmm:

Τιναφτα τα ντεκαβλε ποστς ρε Τζι. Αλλα περιμενω απο σενα για να φουντωσει ο ερωτας μου. :inlove:

Κανενα βιντεακι απο το γιουτιουμπι, κανενα ωραιο μεμε, κανενα αποφθεγμα του Αινσταιν, εστω και κανενα βιντεακι του Χατζηπαναγη να γουσταρει κι ο φιλος μου ο Κορτο. Μην κανεις το λαθος κι αρχισεις να μιλας για Φ1 σαν τους υπολοιπους κοινους χρηστες :s_sad
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
George_Prix έγραψε:
JasonLouk έγραψε:
Μπορούμε σίγουρα να βάλουμε αλκοτέστ στο login του forum

Οσο για το αλκοτεστ ηταν το πιο εξυπνο πραγμα που σε εχω δει να γραφεις εδω μεσα. Ειλικρινα δε μπορουσα να καταλαβω πως ενας Μοντ παει να σβησει ενα ποστ και σβηνει 50 μαζι ή ακομα χειροτερα σβηνει ολοκληρο τοπικο κατα λαθος. Την επομενη φορα μπορει να σβησεις ολο το φορουμ. Ενα αλκοτεστ θα μας σωσει εδω μεσα

Ωωωωωωωω! Αυτό ήταν δυνατό come back, στο δίνω.
Για να δούμε αν θα επιστρέψει ο Jason..
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Bayern7 έγραψε:
George_Prix έγραψε:
JasonLouk έγραψε:

Οσο για το αλκοτεστ ηταν το πιο εξυπνο πραγμα που σε εχω δει να γραφεις εδω μεσα. Ειλικρινα δε μπορουσα να καταλαβω πως ενας Μοντ παει να σβησει ενα ποστ και σβηνει 50 μαζι ή ακομα χειροτερα σβηνει ολοκληρο τοπικο κατα λαθος. Την επομενη φορα μπορει να σβησεις ολο το φορουμ. Ενα αλκοτεστ θα μας σωσει εδω μεσα

Σατανα, ξεκατινιασματα γουσταρεις :s_devil

Εγω απο τη μερια μου παρακαλω να σταματησει τις επιθεσεις απεναντι μου ο Τζεισον (οπως σε ΟΛΑ τα ποστακια του στα τοπικα της Φ1) και να μιλησουμε για το αγαπημενο μας σπορ. :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
George_Prix έγραψε:
Bayern7 έγραψε:
George_Prix έγραψε:
JasonLouk έγραψε:

Σατανα, ξεκατινιασματα γουσταρεις :s_devil

Εγω απο τη μερια μου παρακαλω να σταματησει τις επιθεσεις απεναντι μου ο Τζεισον (οπως σε ΟΛΑ τα ποστακια του στα τοπικα της Φ1) και να μιλησουμε για το αγαπημενο μας σπορ. :s_whiteflag
Καμία επίθεση και κανένα ξεκατινιασμα. Οταν κανεις βαρυγδουπo flood posting σε κάθε topic, πάλι καλά να λες που απαντάει κόσμος. Same old same old.

Περί διαγραφων (εκπληκτικά basic ad hominem εντωμεταξύ) παραδέχτηκα *απευθείας* το λάθος μου δημόσια και τα logs είναι διαθέσιμα. Οποιοδήποτε άλλο παράπονο στον αγαπητό forum admin.

Κάτι ωραίο που νομίζω δεν έχει ποσταριστει
https://www.formula1.com/en/latest/vide ... 26027.html

< >
Άβαταρ μέλους
By sparticle
Νίκος Παππάς έγραψε:Καπου ωπα δηλαδη. Απο τοτε που εφυγε ο Ρικ το μονοθεσιο χτιστηκε πανω στον Μαξ. Οποιος μπηκε στο 2ο μονοθεσιο χαθηκε. Τα ιδια παθαινει και ο Τσεκο σε μικροτερο βαθμο απο τους αλλους. Αλλα τον Τσεκο τον ξερουμε οτι εχει χερια, δεν ειναι νεος στο αθλημα.

Οπότε καταλαβαίνουμε και τους λόγους που πέρσι ζορίστηκαν να πάρουν τον Perez παρόλο που ήταν προφανέστατη επιλογή. Γιατί πολύ απλά θέλουν να τρέχουν με ένα αυτοκίνητο. Ειδικά στην Ολλανδία θαρρείς και τους ήταν βάρος ο Μεξικανός! Τον βάλανε να ξεκινήσει και τελευταίος για να μην έχουν να ασχολούνται :lol:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#725097 Ντροπη να γραφουμε σε εξειδικευμενο φορουμ πραγματα που προφανως δεν ισχυουν. Και δε μιλαμε οτι ειμαι εγω γνωστης και ξερω την αληθεια. Μιλαμε για πραγματα που γνωριζουν οσοι ασχολουνται σοβαρα με το μηχανοκινητο αθλητισμο. Μιλαμε για πραγματα που γραφονται μονο σε αυτο το φορουμ κι ειλικρινα δεν εχω διαβασει πουθενα αλλου στη ζωη μου.

ΚΑΜΙΑ ομαδα δε θελει τετοια διαφορα αναμεσα στους οδηγους της. Μονο ποντους χανει με αυτον τον τροπο. Το ονειρο της καθε ομαδας ειναι αυτο που εχει η Μερσεντες εδω και χρονια. 1-2 δεκατα διαφορα αναμεσα στους οδηγους της (ωστε να μην παιζουν συγκρουομενα μεταξυ τους) και 1-2 θεσουλες διαφορα στον αγωνα (ωστε να μαζευουν τους μεγιστους δυνατους ποντους και να μπορουν επισης να κοροιδευουν τους αντιπαλους με τις στρατηγικες).

ΚΑΝΕΝΑΣ δε μπορει να ραψει μονοθεσιο στα μετρα ενος οδηγου και οποιοι αλλοι το οδηγουν να χανουν 1" επειδη δεν τους βολευει. Ειδικα σε χρονιες σαν τη φετινη με τοσες αλλαγες που γινανε (και πριν μπουνε στην πιστα ουτε ο σχεδιαστης ο ιδιος δεν ξερει τι ψαρια επιασε), φανταζει ακομα πιο αστειο το "ραψιμο" του μονοθεσιου. Καθε φορα που ενα μονοθεσιο εχει κουσουρι (ειτε ντραγκ, ειτε ασταθεια στον ανεμο, ειτε προβλημα σε συγκεκρινεμο τυπο στροφων, ειτε στα φρενα) και οι 2 οδηγοι αναφερουν το ιδιο προβλημα. Απο εκει και περα το φαιν τιουνινγκ που θα κανει ο καθε οδηγος με το μηχανικο του το οποιο το φερνει πραγματι στα μετρα του, πιστωνεται στον οδηγο (και το μηχανικο φυσικα) κι οχι στο καλοραμμενο κοστουμι. Ακουσατε τον Περεζ να λεει κουβεντα για το μονοθεσιο? Ακουσατε το Ρικ να λεει κουβεντα για το μονοθεσιο? Το μονο που λενε κι οι 2 ειναι "αφου εχει τους χρονους το μονοθεσιο, πρεπει να αλλαξω την προσεγγιση μου και να βρω που χανω". Ακομα κι ο Ναντο που ξεκινησε χαλια, στον εαυτο του τα εριχνε οτι δεν το εχει βρει ακομα. Αυτος το βρηκε τελικα, οι αλλοι ακομα ψαχνονται...
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#725100 Ο Ρικαρντο πριν φυγει ειχε δηλωσει οτι δεν του εδιναν το ιδιο μονοθεσιο με του Μαξ! :shifty:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#725101 Οκ απλά τα κουσουρια είναι στην πραγματικότητα trade studies και φαίνεται να αγνοείς την ύπαρξη, χρησιμότητα και timing των simulations.

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Y.V έγραψε:Ο Ρικαρντο πριν φυγει ειχε δηλωσει οτι δεν του εδιναν το ιδιο μονοθεσιο με του Μαξ! :shifty:
Link?

.
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#725104 Δεν ειμαι καλος στο ψαξιμο βρε Γιωργο... :(
Ομως ειμαι βεβαιος οτι καποιος που ξερει να ψαχνει θα το βρει γιατι το ειχα διαβασει και δεν το βγαλα απ το μυαλο μου. :rtfm:
Μαλιστα θυμαμαι οτι το ειπε ενω ηταν ακομα οδηγος της RBull.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#725106 Το fanboyλικι έχει χτυπήσει κόκκινο.
Ο Perez έτρεχε μόνο για τον Verstappen χθες, στο προηγούμενο δεν του άφησαν χρόνο να κάνει γύρο, πότε θα βοηθήσεις Checo γράφει ο άλλος :help:

Το tow είναι απλά on/off και το παίρνει όποιος βολεύει το αφήγημα. Επίσης το παίρνει με την μαγκιά του!

-1 sec διαφορά η Merc χωρίς το tow
-Ο Hamilton πήρε tow άρα 0.6 sec ταχύτερος ο Verstappen
-Ο Bottas δεν πήρε tow άρα 0.7 sec ταχύτερος του Λούη
-Αφού ο Perez έχανε 0.5 sec για να δίνει tow στον Verstappen άρα τόσο έχανε και ο Bottas οπότε 1.2 sec ταχύτερος! :yahoo:
-1 διακόσια είναι να το αφήσω;

Επίσης δεν υπάρχουν μονοθέσια που ταιριάζουν περισσότερο στο στυλ του ενός οδηγού, είναι εφεύρεση αυτού του forum μόνο :metalo:
Δεν παίζει ρόλο αν κάποιος είναι καινούργιος στην ομάδα.
Πχ ο Ric χάνει απλά επειδή είναι κουλός. O Norris είναι ημίθεος.

Μιλάμε για γνώση που προσφέρετε τζάμπα.
Και βγαίνει μόνο από τα δοκιμαστικά. Ο αγώνας γίνεται για να μην βαριόμαστε τις Κυριακές.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#725109 Θα είχε ενδιαφέρον να διαβάσουμε τί γράφεται στα άλλα φόρα.
Γκεακο έχεις κάνα λινκ πρόχειρο να ξεστραβωθουμε;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#725112 Παλι μπαμ ο Σαινθ. Red flag. George +1 σε όλα. Έτσι είναι. Η αλήθεια δεν αντεχεται

.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#725118 Εντωμεταξύ είναι μπροστά η rbr αααα έχουν το καλύτερο μονοθεσιο.
Τωρα που κάνει πάρτι η μερκ έχουμε ειρωνείες και τρολλιες..
Μια χαρα

.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
ripper έγραψε:Επίσης δεν υπάρχουν μονοθέσια που ταιριάζουν περισσότερο στο στυλ του ενός οδηγού, είναι εφεύρεση αυτού του forum μόνο :metalo:

Ακου πως τα ξερω εγω τα πραγματα... Κι αν ειναι κανενας εδω μεσα σιγουρος οτι κανω λαθος, με χαρα να διαβασω την αποψη του.

Ο σχεδιαστης εχει ενα πλανο στο μυαλο του. Ξερει καλα τι οφελος/ζημια εχει το ταδε μεταξονιο, το ταδε μετατροχιο και το ταδε ρεικ. Αλλο δινει μηχανικο κρατημα, αλλο βοηθαει στις γρηγορες στροφες, αλλο στις αργες κι αλλο στις γρηγορες πιστες. Με αυτα τα δεδομενα υπολογιζει τα χαρακτηριστηκα που θα εχουν το μεγιστο οφελος σε χρονο και συγκομιδη βαθμων και προχωραει στο σχεδιασμο. Στη συνεχεια τα μονα που τον ενδιαφερουν ειναι πως θα βγαλει περισσοτερη αεροδυναμικη πιεση του αυτοκινητου προς το εδαφος και την επιθυμητη ισορροπια αναμεσα στους αξονες. Αριθμοι ειναι για το σχεδιαστη. Δε μπιγκερ δε μπεττερ.
Οταν πιασει στα χερια του το μονοθεσιο ο οδηγος, κοιταει να το φερει στα μετρα του μεσα απο τις δεκαδες ρυθμισεις που εχει τη δυνατοτητα να κανει με το μηχανικο του. Το καθε μονοθεσιο εχει το 100% που λεγαμε. Αυτο που οριζουν οι νομοι της φυσικης αναλογα με το σχεδιασμο, την κατασταση του οδοστρωματος και τα λαστιχα που φοραει. Το ποσο απο αυτο το 100% θα εκμεταλευτει ο καθε οδηγος, εξαρταται κυριως απο το ταλεντο του και φυσικα απο το στησιμο του μονοθεσιου. Αλλα ακομα και στο στησιμο, πολλες φορες τους γραφουν τους οδηγους και τις προτιμησεις τους. Αν βαλουν μια καινουργια αεροτομη και πει ο οδηγος "δε με βολευει και πολυ" αλλα γραφει καλυτερο χρονο, θα παραμεινει και θα φροντισει ο οδηγος να βολευτει οπως μπορει. Εν κατακλειδι, καποιο βολεμα και προτιμησεις του καθε οδηγου υπαρχουν (ασε που ο καλος οδηγος προσαρμοζεται σε οτι χρεπι και να πιασει στα χερια του). "Ραψιμο στα μετρα του ταδε" δεν υπαρχει. Αυτο ειναι η παγκοσμια αποκλειστικοτητα του φορουμ. Ισα ισα επειδη βολευει στο αφηγημα εναντια στο Μαξ.

Οσο για τις κατατακτηριες ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι συζηταμε... Οτι ο Τσεκο βοηθησε για μια φορα στη ζωη του το Μαξ (κατι που εχει κανει δεκαδες φορες ο Μποττας)? Το ενδιαφερον απο τις κατατακτηριες ειναι αλλο κυριοι. Οτι ο Μποττας ανοιγε μια τρυπα στον αερα για χαρη του Λουη που ακολουθουσε κι ο Λουης καταφερε να κανει μια τρυπα στο νερο και πηγε πιο αργα απο το Φινλανδο. Αλλα για το συγκεκριμενο γαργαρα (οπως και για τα λαθη που εκανε ο Λουης σε αλλους αγωνες).