Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
Anonymous Founder έγραψε:
KiloMeater έγραψε:Και τα σχόλια από κάτω συνεισφέρουν στον γνωσιακό πλούτο

Φυσικά και συνεισφέρουν.
:ninja:
Εικόνα
Για να καταλάβετε κάποιοι πόσο προβληματικός κόσμος υπάρχει. :s_laughat

Διαλλειμα απ τις διακοπές, για να πω ότι το φόρουμ εχει προσφέρει ανείπωτο πονο σε όλα αυτά τα παρταλια.
Με ο,τι κι αν διαφωνείς με τον ΗΦ, αυτο πρεπει να του το πιστώσεις ως επιτυχια :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#718554 Ήταν 23 Ιουλίου 2018 - Μάτι 102 νεκροί. Βρέφος, 11 παιδιά, οικογένειες αγκαλιασμένες, πόνος, καταστροφή

https://www.madata.gr/epikairotita/soci ... yches.html
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#724472 Ήταν η στιγμή που όλοι θυμούνται τι έκαναν και που βρίσκονταν...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#724478 Εχω μια ιστορια που εζησα απο μακρια και δε θα την ξεχασω ποτε. Εγω Θεσσαλονικη, μιλουσα με τη μανα μου στο τηλεφωνο και σε καποια φαση μου λεει χαλαρα "γινεται σεισμος τωρα". Σε 4-5" λιγο πιο εντονα "ειναι δυνατος" σε αλλα 4-5" ουρλιαζει πανικοβλημενη "ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΟΟΟΟΟΣ" και κραπ, πεφτει η γραμμη. Την ξαναπαιρνω στο καπακι και δε χτυπουσε καν (ειχαν κλαταρει ολα τα τηλεφωνα με τη μια). Το πρωτο που σκεφτηκα ηταν οτι κατι πολυ κακο εγινε. Ανοιγω ΤιΒι κι ειχαν αρχισει ηδη τα εκτακτα δελτια κι ακουσα ποσο δυνατος ηταν ο σεισμος. Μεχρι να αποκατασταθει η τηλεφωνια περασα εφιαλτικες ωρες. Οσο και να προσπαθουσα να ηρεμησω, σκεφτομουνα συνεχεια τους δικους μου κατω απο τιποτα συντριμμια. Τελικα οι δικοι μου τη γλυτωσαν, αλλα δυστυχως πολυς κοσμος δεν τα καταφερε.

Εγω δεν εχω ζησει σαν ενηλικας μεγαλο σεισμο που να θυμαμαι. Ειμαι και νευρικος κι ολο χτυπιεμαι απο μονος μου και κατι μικρους σεισμους δεν τους καταλαβαινω σχεδον ποτε. Αλλα οσες φορες καταλαβα εστω και μικρο σεισμο, αισθανθηκα μεγαλη ταραχη. Οχι με το κουνημα (που δεν ηταν καν μεγαλο), αλλα με την "επιδειξη δυναμης" απο τη φυση. Εκεινα τα δευτερολεπτα αισθανομαι τοσο μικρος... τοσο ανημπορος... και κανω ωρα να συνελθω απο την ταραχη.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#724490 Εκείνο το πρώτο βουητό είναι η υπερδιέγερση των αισθήσεων. Και το μόνο πράγμα που με πιάνει το old Hag
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#725057 9/11

20 χρόνια ...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
REALZEUS έγραψε:Ρε συ Μπούσε έγινες δικός μας τελευταία; :lol:

Σύντροφε Δία πάρε καρέκλα και κάτσε να στα πω.

Αν με το "δικός μας" εννοείς αριστερός/δεξιός ή αστός/εργάτης, θα σου πω ότι αυτά είναι πλέον παρωχημένα σχήματα. Εδώ και 1μιση περίπου χρόνο, τη θέση τους έχει πάρει το νέο δίπολο "προσεκτικός/αμελής".
Οι μισοί πολίτες κοιτάνε καχύποπτα τους άλλους μισούς. Φοράνε σωστά τη μάσκα; Έκαναν εμβόλιο; Κάνουν καραντίνα; Πίνουν τα ποτάκια τους συνωστισμένοι;
Η Κορονοϋστερία αποτελεί πλέον ορατό κίνδυνο τόσο για τις δημοκρατικές ελευθερίες, όσο και τη σύλλογη δράση του προλεταριάτου. Ποιος ευθύνεται για αυτό;

Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Η ακροδεξιά του Μητσοτάκη χτίζει κάτι βαθύτερο από αυτό που κατάφερε ο πατέρας του.
Δία πάμε στα 2 χρονάκια πια και αλλάζουν οι κοινωνικές μας συνήθειες, αλλάζουν οι παρέες μας. Χάσαμε φίλους γιατί ανήκουμε σε διαφορετικά επίπεδα "αυτοπροστασίας". Νομίζεις ότι θα ξανασμίξουμε όταν και αν λήξουν τα μέτρα, εξαιτίας αλληλοκατηγοριών για ψεκασμένους και καταστροφολόγους;
Η επιτυχία της ΝΔ είναι ότι μετέτρεψε τον εγκλεισμό στο σπίτι σε "επιλογή".
Οι οικογένεις δεν έχουν πλέον θέατρα, σινεμά, ταβέρνες, καφέ, διακοπές που να τους λείπουν από έλλειψη χρημάτων αλλά από επιλογή λόγω πανδημίας.
Το αστικό μπλοκ Δία περνά μια διετία ύφεσης και ανακατανομής κεφαλαίου και εργατικού δυναμικού "για λόγους υγείας" χωρίς να ανοίξει ρουθούνι...

Αφού ζήσαμε μια εποχή καραντίνας, τρομοκρατίας και απαγορεύσεων κυκλοφορίας λοιπόν, αυτή τη στιγμή ζούμε μια εποχή διαχωρισμού εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων. Όλο αυτό φυσικά είναι πλασματικό αφού από την αρχή της καραντίνας το 2020, η προστασία ήταν και είναι ατομική ευθύνη σύμφωνα με την κυβέρνηση και την κυβερνητική επιτροπή λοιμωξιολόγων. Για κάποιους, προστασία είναι να πλένουν τα χέρια τους, για άλλους το να φοράνε διπλή μάσκα και για κάποιους άλλους να μην βγαίνουν καθόλου έξω. Έτσι λοιπόν, αν δεν προστατεύεσαι με βάση τα κριτήρια του καθενός, που είναι διαφορετικά κάθε φορά, είσαι “αρνητής” και αποκλείεσαι κοινωνικά, πλέον και με τον νόμο. Θα πληρώνεις διπλάσιο το εισιτήριο , δεν θα κάθεσαι στα μαγαζιά, θα εκδιώκεσαι από κοινωνικά γεγονότα και τα μέσα μαζικής μεταφοράς και θα έχεις λιγότερα δικαιώματα από όλους τους υπόλοιπους “προστατευμένους”. Σου θυμίζει κάτι όλο αυτό;

Δία στη μέχρι τώρα ζωή μου γνώρισα αρκετό κόσμο. Αριστερούς, δεξιούς, αδιάφορους, βολεμένους και αβόλευτους. Έχω πει ξανά στο παρελθόν ότι είμαι ο πιο αριστερός δεξιός που υπάρχει. Ενδεχομένως αδόκιμος ο τίτλος, αλλά για μένα όχι. Όπως αδόκιμο θα πει κάποιος ότι είναι το να είσαι αριστερός πατριώτης (άλλο ένα εγκληματικό λάθος που χρεώνεται η ελληνική αριστερά).
Η σπίθα μέσα μου πάντα υπήρχε. Ήμουν ανήσυχο πνεύμα, ο εξυπνάκιας από το τελευταίο θρανίο, ο επαναστάτης και ταραξίας. Αυτό που ονόμασαν ως πανδημία, άναψε τη φωτιά μου. Οπότε κατηγοριοποίησε με όπου εσύ θες. Εγώ είμαι με την Ελλάδα, τον Άνθρωπο και την Ελευθερία μας.

Μπορεί να είμαι και Αριανός, όπως θα έλεγε και ένας καλός φίλος...
Άβαταρ μέλους
By Miatakias
#726004 Σαν σήμερα ο χρήστης ΙΚΕ πούλησε το πρώτο τεύχος των 4Τ για 2000 ευρώ (φήμες λένε το αγόρασαν μισό-μισό ο χρήστης εντι147 κι ο ντιλίτιντ γιούζερ 1)
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#726016 Σορρυ κι απο μενα για το οφφτοπικ αλλα απο χθες θα σκασω αν δεν το πω!

Το παλικαρι τον ΙΚΕ δεν τον ξερω και φυσικα δεν εχω ιδεα αν ισχυουν αυτα για τα οποια κατηγορειται.

Ερωτηση προς ΧαιΦαι:
Γιατι παιζεις εδω και τοσα χρονια αυτο το 1 μηνα + 1 μηνα + 1 μηνα μπανιαρισμα?
Ακομα και λαθος να εισαι για καποιον ανθρωπο και να τον θεωρεις κλεφτη (που στην προκειμενη δεν το πιστευω γιατι δειχνεις πολυ σιγουρος) και μονο που τον υποπτευεσαι, τον βαζεις αυτον τον ανθρωπο στο σπιτι σου?
Ειλικρινα δεν εχω ξαναδει σε φορουμ 2η και 3η και 100η ευκαιρια που δινετε εδω σε ολους μας και μου φαινεται απιστευτα δημοκρατικο που μπορει ο καθενας να πει και να ξαναπει τα δικα του. Αλλα στην προκειμενη περιπτωση ειναι πασιφανες οτι δεν τον θελεις μεσα στο σπιτι ΣΟΥ κι επισης οτι το παλικαρι δεν εχει καμια απολυτως διαθεση να χρησιμοποιησει το φορουμ με τον τροπο για τον οποιο προοριζεται.

Μαι 2 σεντς.