Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
22%
1
11%
0
N/A
0
N/A
2
22%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
11%
0
N/A
3
33%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#725035 Μην είστε αχάριστοι πιο ( γιατί τα γ@μωtweet δεν φαίνονται από το tapatalk δεν καταλαβαίνω )

edit mod. Διόρθωσα τα link σου. Βάζεις κενό στην αρχή και στο τέλος και γι αυτό και δεν φαίνονται σωστά. Αφαίρεσα τα κενά. [Admin]
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#725046 Επειδη εχω ηθικο χρεος απεναντι στους νεους να βαζω τα πραγματα στη θεση τους και να διδασκω μπαλιτσα, να αναφερω οτι ΚΑΙ ο Λουης ειχε τοου απο το Μποττας σημερα.

Αλλα τι να πει η Λουιτσα ο Τοττος? Οτι ο αχρηστος ο Λουης με τοου ηταν αργοτερος απο το Μποττακο? Εδω στο Μονακο που εκανε το λαθος ο Μποττακος να τον πατησει κατω, βγηκε η Λουιτσα ο Τοττος και ζητησε συγνωμη στο Λουη που του εδωσαν τοσο κακο μονοθεσιο να οδηγει (το οποιο φανταζομαι ηταν χειροτερο απο του Μποττας) :s_rofl

Θελω να ζητησω συγνωμη απο τους χρηστες που θελουν πραγματι να συζητησουν για Φ1, αλλα καταλαβα οτι δεν ειναι αυτο το ζητουμενο του φορουμ, οποτε στο εξης θα λεω τη γνωμη μου και δε θα απανταω/συζηταω με κανεναν.
Το γουστο ειναι να διαβαζουμε ολοι μαζι αυτα τα πνευματωδη οφφ τοπικ του Τζι (ακα πεταγμα της μπαλας στη στρατοσφαιρα). Γιατι να γεμιζουμε τα τοπικα με 100 αχρηστα ποστς και να χανεται η ουσια (τα ωραια-εξυπνα βιντεακια του Τζι :inlove:) αναμεσα στα αχρηστα ποστακια μας περι Φ1? Οποτε στο εξης θα λεω την αποψη μου και θα περιμενω απο τον Τζι να απαντησει με κανενα βιντεακι απ' το γιουτιουμπ να τον καμαρωσουμε ολοι μαζι :inlove:
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#725048 ΕικόναΕικόνα

Θα στο χαλάσω το αφήγημα αλλά ο Hamilton τόσο μακριά που ήταν από τον Bottas δεν είχε tow (~7s) εν αντιθέσει με τον Verstappen που ήταν στα 4.1s

Εάν απορείς που τα βγάζω τα νούμερα, μπες F1 TV και δες τα onboard/team radio

Αλλά ότι σε βολεύει για να το παίξεις δάσκαλος και γνώστης στους «νέους»

< >
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#725051 :lol: :yahoo: :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#725053 :lol:

Επισης οταν λεγαμε οτι αβανταρουν τον Μαξ καποιοι το διεψευδαν. Καλα κανουν σαφως μιας και βαθμολογικα προηγειται αλλα εξυπναδες τυπου μονος του τα καταφερνει, ειναι γαματος και ξεφτυλιζει τους teamates να λείπουν.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#725054 Το ειπαν στον Σκαι οτι ειχε Τοου ο Λουης κι επισης τους εδειξε να βγαινουν μπρος-πισω για την τελευταια προσπαθεια, ακριβως οπως και οι Μαξ-Τσεκο. Επισης να τονισω πως στην πρωτη προσπαθεια που εκανε ο Μαξ τον ταχυτερο του γυρο, ηταν πολυ πιο πισω απο 4.1" που ειπες. Στη δευτερη προσπαθεια μπορει να ηταν πιο κοντα, αλλα χρονος δε βγηκε (ισως ειχε πλησιασει πολυ κι εχανε κρατημα). Στο φιναλε αφου κι οι 2 (Μαξ-Λουης) βγηκαν απο τα πιτς ακριβως πισω απο τους #2, ηταν στο χερι τους ποιος θα καταφερει να ελεγξει την αποσταση και να παρει το καλυτερο τοου.

Εικόνα

Ο αλλος ξεσκιστηκε στα μωβακια χωρις τοου κι ο "γιγαντας" ο Λουης σερνοτανε απο πισω με τοου. Εκανες γαργαρα την ηττα του Λουη και σου εκανε εντυπωση οτι πηρε ο Μαξ τοου? :dizzy:

Κανονικα δε θα επρεπε να απαντησω, αλλα μιλησες για τη νεολαια και με χτυπησες στο ευαισθητο σημειο μου. Ελπιζω με αυτη μου την απαντηση να μη χασουμε το οφφ τοπικ λινκ απο το γιουτιουμπι :s_sad
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#725058 Δεν σε προβληματίζει οτι βγήκαν με παρόμοιο formation και οι μεν κατάφεραν 1-2 και οι δε 2-9 ε? Τι λέει το αφήγημα?

George_Prix έγραψε:Επειδη εχω ηθικο χρεος απεναντι στους νεους να βαζω τα πραγματα στη θεση τους και να διδασκω μπαλιτσα,

Μπορούμε σίγουρα να βάλουμε αλκοτέστ στο login του forum :lol:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#725059 Επειδή δεν είδα τα quals, και ο ένας λέει άσπρο, ο άλλος μαύρο. :dizzy:
Τελικά ποιος πήρε tow?
Ο Λούης, ο Μαξ, και οι 2 ή κανένας από τους 2; :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
panos2171 έγραψε::lol:

Επισης οταν λεγαμε οτι αβανταρουν τον Μαξ καποιοι το διεψευδαν. Καλα κανουν σαφως μιας και βαθμολογικα προηγειται αλλα εξυπναδες τυπου μονος του τα καταφερνει, ειναι γαματος και ξεφτυλιζει τους teamates να λείπουν.

Πανο αν χρειαστει βοηθεια φυσικα και θα τον αβανταρουν το Μαξ. Αλλα μεχρι τωρα δεν τη χρειαστηκε γιατι ειναι συνεχεια πολυ μπροστα απο τον Τσεκο σε ολα τα σκελη. Αυτο ακριβως ειναι το παραπονο της ομαδας απο ολους τους ομοσταβλους, οτι ειναι τοσο πισω που οσο και να θελει η ομαδα να τους "χρησιμοποιησει" υπερ του Μαξ με τις στρατηγικες, ειναι αδυνατο.

Απο την αλλη μερια το Μποττας τον εχουνε σκισει. Η στρατηγικη του Φινλανδου ειναι παντα συνυφασμενη με το οφελος του Λουη. Οποτε ναι. Οι διαφορες του Μαξ ειναι επειδη ειναι γαματος και τους ριχνει 5-8 δεκατα σε κατατακτηριες/αγωνα. Και μαλιστα σε ολους τους αγωνες. Οχι μονο στη Μονζα που παιζει τοου.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Bayern7 έγραψε:Επειδή δεν είδα τα quals, και ο ένας λέει άσπρο, ο άλλος μαύρο. :dizzy:
Τελικά ποιος πήρε tow?
Ο Λούης, ο Μαξ, και οι 2 ή κανένας από τους 2; :s_dunno

Και οι 2 ειχαν τοου. Ειμαι 90% σιγουρος πως στη γρηγορη προσπαθεια του καθενος (1ος γυρος του Μαξ και 2ος του Λουη) βγηκαν απο τα πιτς μπρος-πισω οι Τσεκο-Μαξ και Μποττας-Λουης. Οποτε ακομα και ο ελεγχος της αποστασης απο τον μπροστινο και το επιτυχημενο τοου πιστωνεται στους οδηγους που ακολουθουσαν δευτεροι, Μαξ και Λουη.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
JasonLouk έγραψε:Δεν σε προβληματίζει οτι βγήκαν με παρόμοιο formation και οι μεν κατάφεραν 1-2 και οι δε 2-9 ε? Τι λέει το αφήγημα?

George_Prix έγραψε:Επειδη εχω ηθικο χρεος απεναντι στους νεους να βαζω τα πραγματα στη θεση τους και να διδασκω μπαλιτσα,

Μπορούμε σίγουρα να βάλουμε αλκοτέστ στο login του forum :lol:

Τι να με προβληματιζει ρε Τζεισον? Σε καθε αγωνα τα ιδια εχουμε. Τους Λουη/Μποττας με 1-2 θεσεις διαφορα και το Μαξ 5-10 θεσεις μπροστα απο τον Τσεκο. Οι Λουιτσες πρεπει να ειναι προβληματισμενες που ο δικος τους ειχε τοου κι εχασε απο το Μποττακο.

Οσο για το αλκοτεστ ηταν το πιο εξυπνο πραγμα που σε εχω δει να γραφεις εδω μεσα. Ειλικρινα δε μπορουσα να καταλαβω πως ενας Μοντ παει να σβησει ενα ποστ και σβηνει 50 μαζι ή ακομα χειροτερα σβηνει ολοκληρο τοπικο κατα λαθος. Την επομενη φορα μπορει να σβησεις ολο το φορουμ. Ενα αλκοτεστ θα μας σωσει εδω μεσα :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#725067 Συμφωνω σε όλα. Ο μποτας έκανε φοβερο γύρο χωρίς tow. Ό Λουης δεν αγχώθηκε. Ξέρει ότι θα πέσουν τιμ ορντερς και θα βγει πρώτος. Η ανωτερότητα της Μερκ είναι εμφανής.Χωρις tow πρέπει να ναι 0.8 με 1 sec μπροστά στη Μοντσα

.
Τελευταία επεξεργασία από Deleted user 3 και 11 Σεπ 2021, 09:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:Αλλα μεχρι τωρα δεν τη χρειαστηκε γιατι ειναι συνεχεια πολυ μπροστα απο τον Τσεκο σε ολα τα σκελη. Αυτο ακριβως ειναι το παραπονο της ομαδας απο ολους τους ομοσταβλους, οτι ειναι τοσο πισω που οσο και να θελει η ομαδα να τους "χρησιμοποιησει" υπερ του Μαξ με τις στρατηγικες, ειναι αδυνατο.

Ας φτιαξει επιτελους η RΒ μονοθεσιο που να το οδηγουν ολοι. Δεν γινεται οποιος κατσει στο δευτερο να χανεται ενω σε αλλα πεταει.

Καπου ωπα δηλαδη. Απο τοτε που εφυγε ο Ρικ το μονοθεσιο χτιστηκε πανω στον Μαξ. Οποιος μπηκε στο 2ο μονοθεσιο χαθηκε. Τα ιδια παθαινει και ο Τσεκο σε μικροτερο βαθμο απο τους αλλους. Αλλα τον Τσεκο τον ξερουμε οτι εχει χερια, δεν ειναι νεος στο αθλημα.
( την ιδια βλακεια που εκανε και η Honda στα MotoGP με τον ΜΜ. Μολις τραυματιστηκε κανεις δεν μπορουσε να φερει την μοτο στην δεκαδα )

Ας το κανουν οπως η Mercedes που οποιος μπει στο 2ο κανει χρονους κοντα στον Χαμιλτον. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By g8777
George_Prix έγραψε:Επειδη εχω ηθικο χρεος απεναντι στους νεους να βαζω τα πραγματα στη θεση τους και να διδασκω μπαλιτσα, να αναφερω οτι ΚΑΙ ο Λουης ειχε τοου απο το Μποττας σημερα.

Αλλα τι να πει η Λουιτσα ο Τοττος? Οτι ο αχρηστος ο Λουης με τοου ηταν αργοτερος απο το Μποττακο? Εδω στο Μονακο που εκανε το λαθος ο Μποττακος να τον πατησει κατω, βγηκε η Λουιτσα ο Τοττος και ζητησε συγνωμη στο Λουη που του εδωσαν τοσο κακο μονοθεσιο να οδηγει (το οποιο φανταζομαι ηταν χειροτερο απο του Μποττας) :s_rofl

Θελω να ζητησω συγνωμη απο τους χρηστες που θελουν πραγματι να συζητησουν για Φ1, αλλα καταλαβα οτι δεν ειναι αυτο το ζητουμενο του φορουμ, οποτε στο εξης θα λεω τη γνωμη μου και δε θα απανταω/συζηταω με κανεναν.
Το γουστο ειναι να διαβαζουμε ολοι μαζι αυτα τα πνευματωδη οφφ τοπικ του Τζι (ακα πεταγμα της μπαλας στη στρατοσφαιρα). Γιατι να γεμιζουμε τα τοπικα με 100 αχρηστα ποστς και να χανεται η ουσια (τα ωραια-εξυπνα βιντεακια του Τζι :inlove:) αναμεσα στα αχρηστα ποστακια μας περι Φ1? Οποτε στο εξης θα λεω την αποψη μου και θα περιμενω απο τον Τζι να απαντησει με κανενα βιντεακι απ' το γιουτιουμπ να τον καμαρωσουμε ολοι μαζι :inlove:

Γιώργο πρηξ μήπως είσαι ερωτευμένος μαζί μου; Δέχομαι και πμ αλλά πιστεύω ότι είμαστε ανοιχτομυαλο φόρουμ.

Εκτός αν πάσχεις από το σύνδρομο της Στοκχόλμης. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Ove20
Νίκος Παππάς έγραψε:
George_Prix έγραψε:Αλλα μεχρι τωρα δεν τη χρειαστηκε γιατι ειναι συνεχεια πολυ μπροστα απο τον Τσεκο σε ολα τα σκελη. Αυτο ακριβως ειναι το παραπονο της ομαδας απο ολους τους ομοσταβλους, οτι ειναι τοσο πισω που οσο και να θελει η ομαδα να τους "χρησιμοποιησει" υπερ του Μαξ με τις στρατηγικες, ειναι αδυνατο.

Ας φτιαξει επιτελους η RΒ μονοθεσιο που να το οδηγουν ολοι. Δεν γινεται οποιος κατσει στο δευτερο να χανεται ενω σε αλλα πεταει.

Καπου ωπα δηλαδη. Απο τοτε που εφυγε ο Ρικ το μονοθεσιο χτιστηκε πανω στον Μαξ. Οποιος μπηκε στο 2ο μονοθεσιο χαθηκε. Τα ιδια παθαινει και ο Τσεκο σε μικροτερο βαθμο απο τους αλλους. Αλλα τον Τσεκο τον ξερουμε οτι εχει χερια, δεν ειναι νεος στο αθλημα.
( την ιδια βλακεια που εκανε και η Honda στα MotoGP με τον ΜΜ. Μολις τραυματιστηκε κανεις δεν μπορουσε να φερει την μοτο στην δεκαδα )

Ας το κανουν οπως η Mercedes που οποιος μπει στο 2ο κανει χρονους κοντα στον Χαμιλτον. :shifty:

+1000

Tρανό παράδειγμα ο Gasly που βγάζει μάτια.