Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Chris
g8777 έγραψε:
Chris έγραψε:Στα 37 το τετραπτυχο ειναι t shirt nike, φουτερακια κυριως h&m του εικοσαευρου, με φερμουαρ ή χωρις, τζην (προ κορονα, πλεον φορμες μονο) και ανετα αθλητικα. Μη μασας. Οτι σε βολευει

Αυτο δηλαδη:

Εικόνα

Παιρνω το εκατο.

Μα την παναγια . :x

Εγραψα εγω πουθενα για καμπανακια??
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#724273 Περιεκτικό και εύστοχο ποστ από τον Μπούσαρο. Από αύριο αρχίζω μελέτη. :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By bill33
g8777 έγραψε:
Chris έγραψε:Στα 37 το τετραπτυχο ειναι t shirt nike, φουτερακια κυριως h&m του εικοσαευρου, με φερμουαρ ή χωρις, τζην (προ κορονα, πλεον φορμες μονο) και ανετα αθλητικα. Μη μασας. Οτι σε βολευει

Αυτο δηλαδη:

Εικόνα

Παιρνω το εκατο.

Μα την παναγια . :x

Η κουδουνα λίγο υπερβολή ,κατά τα άλλα
Άβαταρ μέλους
By Serf
#724277 Επίσης, γράψου στο https://www.charlestyrwhitt.com/eu/home ... dSite=true. Με διάφορες προσφορές κατά περιόδους βγαίνουν πουκάμισα non-iron με λιγότερα από €40 το ένα. Καλή ποιότητα, και καλή εφαρμογή γιατί δίνεις μετρήσεις λαιμού / χεριών / πλάτης (αν θυμάμαι καλά).

< Note >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#724311 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#724312 Άστα αυτά και πιάσε τους λύγκες με casual ντύσιμο ranging από "ξεπεσμένος γραφιάς" μέχρι "ρεμάλι που παραγγέλνει τρίτο καφέ στο ίδιο μαγαζί".

Δώσε φώτα.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#724313 Κάτσε στ'αυγά σου. Το 2025 θα βγεις από το σπίτι. Έρχεται λοκντάου. Μια χαρά είναι το tshirt/τζιν :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#724321 Το 2025 θα έχω μπαρμπαδέψει και δε θα έχει νόημα να ρωτάω Μπούσο και Έντι μα κανέναν τζι ή Νίκοπαππά :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#724325 Με μπόλι πάντως πηγαίνει τζηνάκι σωλήνας, αρβύλα, τζην τζάκετ

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#724326 Έχω πολύ χοντρά μπούτια για σουλήνες (μας τελειώσανε εξάλλου λόγω κατεδαφίσεως).

Στείλε λύγκες λαίμαι :x

Eddiet, diplomat ετοιμάζει τη 2η δόση, έγχρωμο
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από diplomat και 07 Σεπ 2021, 10:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#724328 Νομίζω με zara , hm, marks n spencer θα είσαι εντάξει και για παπούτσια εννοώ, βασικά για τα πάντα. Στα massimo, που έχουν ακριβύνει αρκετά βέβαια τα τελευταία χρόνια (ή εμείς έχουμε φτωχύνει) έχει μια, δυο ημέρες το χρόνο που τα βγάζουν με 40% 50% τουλάχιστον προ κορόνα, αλλά θέλει στασίδι απέξω στο άνοιγμα, την τελευταία φορά που το έκανα και πήγα τρομάρα μου στις 10.30 το πρωί για να είμαι και καλά άνετος τα είχαν σηκώσει όλα.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#724330 Λύσσαξες

https://www2.hm.com/el_gr/productpage.0903210002.html

Αυτό μόνο στη δουλειά με φράκο και ψηλό καπέλο δεν το έχω βάλει.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#724341 @diplomat
Για να είσαι future-proof και για την όποια δουλειά, καλό είναι να επενδύσεις σε 2-3 καλά ντυσίματα όπερ και σημαίνει 3 τουλάχιστον "καλά" πουκάμισα και 2 καλά παντελόνια (Chinos ή/και μονόχρωμα 5τσεπα).

:rtfm: Για το Cargo του Εddie θα ήμουν υπέρ, αλλά οι τσέπες και οι τόσες ραφές στυλιστικά μάλλον θα υπερτονίζουν τον όγκο στα μπούτια και στον πωπό, οπότε μάλλον θα το απέφευγα. Με ένα 5τσεπο και ένα τσίνο σε comfort fit ή Regular/slim ανάλογα με τη μάρκα θα είσαι ΟΚ.

Επίσης για μένα Must Have πέραν ενός καλού δερμάτινου και ενός ζεστου μπουφάν είναι τέτοια Jackets φοριούνται όλο το φθινόπωρο και όλη την άνοιξη, ή και χαλαρές μέρες χωρίς κρύο το χειμώνα και δίνουν την άνεση του να φοράς ένα απλό λευκό μπλουζάκι από μέσα και το στυλ να παραμένει ενδιαφέρον

Σε παπούτσι ακόμη και με κάτι τέτοιο κινείσαι άνετα όλη μέρα παντού. Για πιο επίσημο ενόψει χειμώνα θα κοιτούσα κάποιο καλό δερμάτινο μποτάκι, ιδανικά το διαχρονικό που θα κολακεύει και τη στάση του σώματός σου και τον όγκο που λες πως έχεις.

Τα παραπάνω κινούνται στη σφαίρα του να έχεις κομμάτια μπαλαντέρ που φοριούνται και σε δουλειά γραφείου και σε έναν καφέ ή μία απογευματινή έξοδο, αν έχεις στο μυαλό σου κάτι πιο σπόρ ή πιο επίσημο πες το να αλλάξει η προσέγγιση :lol: