Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
25%
0
N/A
1
13%
0
N/A
2
25%
0
N/A
1
13%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
13%
0
N/A
0
N/A
1
13%
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By g8777
And another potentially big story - Max Verstappen has been summoned to the stewards for allegedly overtaking under red flags in practice on Friday. Max Verstappen deκλαηνd. No further action oh dear oh dear

https://twitter.com/andrewbensonf1/status/1434063629419257861
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#723784 Κιμι θετικός. Αλλά ευτυχώς εμβολιασμενος. Φήμες για κουμπιτσα στη θέση του. Ρε g τι ποινή θες? Αποκλεισμό από τον αγώνα?

.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#723790 Κριμα.
Ελεγα μηπως ειχαν κανεναν πιτσιρικα απο την ακαδημια της Φερραρι (Ιλοτ κλπ)
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#723792 Κι εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά νομίζω ότι ο γερο Πέτερ γύρισε στην πρώτη του αγάπη
Άβαταρ μέλους
By g8777
g8777 έγραψε:
And another potentially big story - Max Verstappen has been summoned to the stewards for allegedly overtaking under red flags in practice on Friday. Max Verstappen deκλαηνd. No further action oh dear oh dear

https://twitter.com/andrewbensonf1/status/1434063629419257861

Εικόνα

:s_whiteflag

To αθλημα σβηνει, δεν φαινεται να υπαρχει τιποτα ικανο να αντισταθει μπροστα στο αδελφατο. :(
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#723797 Ο ant τα εξήγησε πολύ ωραία στο sky pad. Και συμφωνώ μαζί του όπως συμφώνησε και ο Τζενσον και ο Νίκο.

.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#723824 Τί να δικαιολογήσει και ο Χορνερακος τώρα. Τί να πει. Ότι τον έχουμε μόνο για τους καφέδες; Ότι τρέχουμε για έναν; Μεθαύριο βέβαια θα μιρλιζει όπως τώρα με τον Αλμπον, μην τυχόν και καταστρέψουν την καριέρα του Τσεκο οι κακοί Λύκοι.

Κόρτο έχεις αηδιασει και συ όσο και εγώ;
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
g8777 έγραψε:Τί να δικαιολογήσει και ο Χορνερακος τώρα. Τί να πει. Ότι τον έχουμε μόνο για τους καφέδες; Ότι τρέχουμε για έναν; Μεθαύριο βέβαια θα μιρλιζει όπως τώρα με τον Αλμπον, μην τυχόν και καταστρέψουν την καριέρα του Τσεκο οι κακοί Λύκοι.

Κόρτο έχεις αηδιασει και συ όσο και εγώ;

Ναι ρε συ. Ψάρι με πορτοκάλι; Αίσχος.

10 θέσεις στον Λούη που τρόμαξε τον Λατίφη ο αλήτης.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Ove20 έγραψε:Αυτό ρε φίλε. Σε εποχές Μπέρνι απλά θα είχαμε κίτρινη σημαία.

Πρέπει κάποια στιγμή να γίνει κατανοητή η διαφορά μεταξύ FIA και FOM. Υπεύθυνος για τις αγωνιστικές δραστηριότητες είναι ο αλυτάρχης (Race Director) του αγώνα, δηλαδή η FIA. Αυτό που άλλαξε σε σχέση με παλιότερα είναι ότι πέθανε ο Whiting και τώρα αλυτάρχης είναι ο Massi.