Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Mark
#71693 Πας στις ρυθμίσεις->ιδιωτικό απόρρητο->κοινή χρήση κατάστασης σύνδεσης

corsair έγραψε:
tazio έγραψε:Όχι
δυστυχώς, το προσπάθησα κι εγώ αλλά δεν.

γινεται! Βαλε την SIM/νουμερο με την οποια θες να ενεργοποιησεις το Viber στο tablet, ενεργοποιησε.... βγάλε την SIM και βάλε οποιαν αλλη θελεις. Θα παιζει με το προηγουμενο νούμερο. :iconcool:

Ναι, αλλά λογικά το νούμερο που ενεργοποίησε δεν θα μπορεί να το έχει και σε τηλέφωνο.

< G μου
Άβαταρ μέλους
By elteo
corsair έγραψε:
tazio έγραψε:Όχι δυστυχώς, το προσπάθησα κι εγώ αλλά δεν.

γινεται! Βαλε την SIM/νουμερο με την οποια θες να ενεργοποιησεις το Viber στο tablet, ενεργοποιησε.... βγάλε την SIM και βάλε οποιαν αλλη θελεις. Θα παιζει με το προηγουμενο νούμερο. :iconcool:

Ο Σπύρος πάντως δεν μπορεί να το κάνει αυτό στο wifi-tablet του. :lol:

Σε PC & smartphone δουλεύει άψογα.
Άβαταρ μέλους
By spiros
#71943 δεν εχω ταμπλετ :oops:
Άβαταρ μέλους
By corsair
Mark έγραψε:Πας στις ρυθμίσεις->ιδιωτικό απόρρητο->κοινή χρήση κατάστασης σύνδεσης

corsair έγραψε:
tazio έγραψε:Όχι
δυστυχώς, το προσπάθησα κι εγώ αλλά δεν.

Ναι, αλλά λογικά το νούμερο που ενεργοποίησε δεν θα μπορεί να το έχει και σε τηλέφωνο.

< G μου

Μπορείς νομίζω κανονικα... εσυ θες μονο την ενεργοποιηση. Απο εκει και περαν δεν ελεγχει.

Επισης, οσοι αγοράζατε σκετο wifi tablet καλα να πάθετε*. Σας εχω πει να μην κάνετε τετοιες αηδίες :x αλλα εκει εσεις... wifi εχει παντου κι ετς... :thumbsdown:

*κατεβάστε το apk και εγκαταστήστε κανονικα... στειλτε μνμ απο το κινητο, και βαλτε το activation code στο install της ταμπλας.
Άβαταρ μέλους
By elteo
spiros έγραψε:δεν εχω ταμπλετ :oops:

problem solved. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Mark
#71981 Μισό. Το Viber βλέπει συσκευές σαν πρωτεύουσες και δευτερεύουσες. Δέχεται μόνο μια πρωτεύουσα που είναι το τηλέφωνο στο οποίο θα ενεργοποιηθεί. Δευτερεύουσες (PC, tablet) μπορείς χρησιμοποιήσεις όσες θες. Άρα το πρόβλημα είναι αν έχεις 3G tablet που αν καταλαβαίνω σωστά από τα γραφόμενα ζητάει ενεργοποίηση σαν primary συσκευή(υποθέτω ίσως επειδή βρίσκει IMEI). Αν κάνει ενεργοποίηση καταργεί την προηγούμενη primary (δηλαδή το τηλέφωνο). Σε Wi-Fi tablet και υπολογιστή απλά σε ρωτάει πιο είναι το νούμερό σου και σου στέλνει στην πρωτεύουσα συσκευή (τηλέφωνο) τον κωδικό για την ενεργοποίηση χωρίς να χαλάει κάτι.

< G μου
Άβαταρ μέλους
By tazio
corsair έγραψε:
tazio έγραψε:Όχι δυστυχώς, το προσπάθησα κι εγώ αλλά δεν.

Εδώ κολλάει το, "σκέφτηκα ότι δε το είχα σκεφτεί" .

tptlk
Άβαταρ μέλους
By Obelix
#72099 Παντως το viber το εχω βάλει και σε τάμπλετ με wifi και σε 3g tablet. Και στις δύο περιπτωσεις έβαλα εκεί που ζητάει τηλέφωνο το νούμερο του κινητού μου, μου έστειλε κωδικό στο viber του κινητού και ολα οκ. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Mark
#72317 Άρα λοιπόν καταλαβαίνει πότε είναι κινητό και πότε tablet. Τότε δεν υπάρχει κανένα θέμα.

< G μου
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#72353 καποια προταση για εφαρμογη (ή οτιδηποτε τελοσπαντων) που κραταει σημειωσεις/pins πανω σε χαρτη ή που μπορεις να προσθεσεις ενα στιγμα σε σημειωση;
θες να βαλεις πχ 50 στιγματα πανω στον χαρτη της αθηνας με μια σημειωση απανου στο καθενα και να τον εχεις καπου αποθηκευμενο
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#72356 https://www.skroutz.gr/s/5065567/LG-G3-32GB.html

Γιατί τέτοια άνοδος οι τιμές και τόσο περιορισμένη διαθεσιμότητα? :hmmm: Μήπως να πουλήσω τώρα? Δεν έχουν βγάλει και τίποτα καινούριο της προκοπής...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#72380 Αυτό λέω. Δεν έχει βγει και τίποτα καλύτερο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#72382 Σε τρωει ομως το χερακι σου :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#72385 Πάντα με τρώει το χεράκι μου. Είμαι υπερκαταναλωτικός τύπος. I can't help it! :lol: