Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

3
50%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
17%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
2
33%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By g8777
#723004 Τι μου θυμησες τωρα.

Μπέος: «Τελείωνε, θα νυχτώσουμε»

Κούγιας: «Εδώ ήρθαμε να μιλήσουμε σοβαρά. Ολοι έχουμε δουλιές, εσύ τι έχεις;»

Μπέος: «Ποιες είναι οι σοβαρές δουλιές σου;»

Κούγιας: «Εγώ έχω κάνει 12.000 δίκες».

Μπέος: «Τι δίκες, για να αθωώνεις εμπόρους ναρκωτικών;».

Κούγιας: «Τι να μας πεις εσύ, που παίρνεις λεφτά και πλακώνεις παιδάκια στη Νέα Σμύρνη»

Μπέος (όρθιος και έξαλλος): «Εγώ δεν είμαι Βαλλιανάτος».

2005 :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By glf
#723014 Η αλήθεια είναι ότι και γω πήρα τέτοια νίκη :)
Στην τελευταία Καστανιά που είχαμε κάνει έγιναν τα δοκιμαστικά του Σαββάτου αλλά την Κυριακή όλη η διαδρομή είχε παχιά ομίχλη και όσο και να περιμέναμε δεν καθάρισε..

Κι όμως βάσει κανονισμού εν τέλει μέτρησε με μειωμένο συντελεστή βαθμών.
Εγώ είχα νοικιάσει κιόλας ένα 106 με σειριακό του Γκουλετσου και το χάρηκα μόνο τη μια μέρα..
Και είχα καλύτερο χρόνο στα Ε/10
Άβαταρ μέλους
By timkoul
#723017 Εγω εχω παρει νικη ετσι παλια στα R/C που ετρεχα μικρος....
Στα 1:1 εχουμε τρεξει με τοση βροχη στα Μεγαρα και καταλαβαινω. Εμεις με 160 τελικη και στην ευθεια δεν βλεπαμε καθολου τον μπροστινο, φανταστειτε τωρα τα μονοθεσια με αυτα τα λαστιχα, αυτες τις ταχυτητες, τι βλεπεις. Νομιζω αυτο ηταν το καθοριστικο, το οτι δεν εβλεπες τιποτα οταν ειχες καποιον μπροστα σου, εστω και αρκετα μακρυα.
Μετα το ατυχημα του Hubert στην Eau Rouge/ Radillon εχουμε δει πολυ δυνατα ατυχηματα σχεδον σε καθε αγωνα που εχει γινει.
Πχ δειτε αυτο και μαλιστα στο στεγνο
https://youtu.be/FZAH5CAyvps
Ειναι τρομερο αν παρατηρησετε που πηγε το μοτερ του Lamborghini....

Οποτε δεν πιστευω οτι καποιος ηθελε να ρισκαρει κανονικο αγωνα και να εχουμε τιποτα τετοια ή χειροτερα
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#723078 Μπορουν να βαλουν κατι τετοιο που να τοποθετειται υποχρεωτικα οταν εχει βροχη... :s_biggrin

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#723082 Έχουμε 2 διαφορετικά θέματα.
1. Αν μπορούσε να ξεκινήσει ο αγώνας που εδώ νομίζω συμφωνούμε οι περισσότεροι ότι οι συνθήκες ήταν απαγορευτικές.
και
2. αν έπρεπε να αποδωθούν οι πόντοι από τη στιγμή που δεν είχαμε ούτε μισό γύρο αγώνα.
και αυτό είναι η κύρια διαφωνία μας.

Άλλο το 1, άλλο το 2. Μην τα μπερδεύουμε.
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#723100 Ο αγωνας ειναι την Κυριακη! Δεν ειναι το Σαββατο.
Το τι εγινε το Σαββατο μετραει μονο ως πως το πως θα ξεκινησουν την Κυριακη.
Την Κυριακη δεν εκαναν καν δυο γυρους ελευθεροι να αγωνιστουν και να προσπερασουν.
Απλως εκαναν λαστιχο τον κανονισμο που μιλαει για εστω δυο γυρους και να το καραγκιοζιλικι των βαθμων.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#723104 Μα να φυγουν με αδεια χερια; Μετα απο τοσο δρομο τοσο κοπο να στησουν τα τσαντηρια τους; Ο Ρος ο Μπρον δεν ειδες τι εγραψε;

Να το ξαναποσταρω.

It’s not ideal but if you can’t reward someone for the race, reward them for the bravery in qualifying.

Και αν στην Ολλανδια οι χασισοράνιε τα κανουν ολα κολυμπηθροξυλο απο την θολουρα στις ελευθερες δοκιμες της Παρασκευης, ε, να μην δωσουμε 450 βαθμους σε οσους ειναι δημοτες Ααχεν με μια αιτηση στο maxaros.gov.nl ; :s_yes
Άβαταρ μέλους
By ripper
#723115 Καλή η πίπα του Brawn για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
Αν θέλεις να ανταμοίψεις τα qualy αγαπητέ Ross, βάλε βαθμούς στα qualy. (Παίζει να το έχω γράψει 50 φορές τα τελευταία 20 χρόνια)
Από την στιγμή που δεν έχεις βάλει, ο γύρος του Russel ανταμοίβεται με ότι ανταμοίβεται και ο χ κακομοίρης που πήρε την pole και δεν ξεκίνησε καν για τον y λόγο εδώ και 71 χρόνια.

71 χρόνια μπανανόφλουδες παίρνουν ταγάρι μπανανοφάγε. Που θα δώσεις 9 βαθμούς για έναν γύρο στον Russel.
9 βαθμούς δεν έπαιρνε ότι ο γύρος του Ποτουρίδη στην Καλιθέα. :rant:
Άβαταρ μέλους
By Ove20
Ο Stefano Domenicali, CEO της Formula 1, δήλωσε πως δεν υπήρχε καμία εμπορική πίεση για την διεξαγωγή του GP χθες, απαντώντας έτσι στις δηλώσεις του Hamilton, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα επιστροφής χρημάτων στους θεατές που έδωσαν το παρόν στη πίστα του Spa. Ωστόσο είπε πως “εξετάζουν πολλαπλές επιλογές” μαζί με τους διοργανωτές για το πως μπορούν να “αποζημιώσουν” τους θεατές, αλλά η επιστροφή χρημάτων δεν είναι ανάμεσά σε αυτές.

https://www.autoblog.gr/2021/08/30/h-fi ... eo-fiasko/

Ταγάρι....
Θα τους δώσουν μπρελόκ με το FIA.