Y.V έγραψε:Dimitris_P έγραψε:Υπάρχουν αντίστοιχα του Bravecto και Drontal σε ενέσιμη μορφή; Έχει καταντήσει κουραστικό κάθε φορά να βρίσκουμε μεθόδους για να τα πάρει. Η μέθοδος της σπανακόπιτας δεν πιάνει πλέον. Τα μυρίζει η κάρχια!Και δεν μπορείς να της τα βάλεις και στο στόμα, 18 κιλά σκύλος.
Εγω μια χαρα του τα βαζω και ειναι 37 κιλα.
Βαλτα με το χερι οσο πιο βαθεια μεσα στο λαρυγγι και μετα κρατα του για λιγο το στομα κλειστο κανοντας προ τα κατω μασαζ στο λαιμο για να το καταπιει και να μην το φτυσει.
Ακριβώς το ίδιο κι εγώ σε 35 κιλά σκυλί. Το μυστικό είναι να το βάζεις στα πλάγια της γλώσσας, όχι στο κέντρο του στόματος, γιατί αλλιώς του έρχεται ανακλαστικά να κάνει εμετό. Βέβαια έχει να κάνει και με το σκυλί, αλλά δεν θεωρώ ότι ήμερο σκυλί θα δαγκώσει ποτέ τον ιδιοκτήτη του.
Dimitris_P έγραψε:Υπάρχουν αντίστοιχα του Bravecto και Drontal σε ενέσιμη μορφή; Έχει καταντήσει κουραστικό κάθε φορά να βρίσκουμε μεθόδους για να τα πάρει. Η μέθοδος της σπανακόπιτας δεν πιάνει πλέον. Τα μυρίζει η κάρχια!Και δεν μπορείς να της τα βάλεις και στο στόμα, 18 κιλά σκύλος.
Μπαλάκι μέσα σε τυρί κρέμα. Αμάσητα
Y.V έγραψε:Dimitris_P έγραψε:Υπάρχουν αντίστοιχα του Bravecto και Drontal σε ενέσιμη μορφή; Έχει καταντήσει κουραστικό κάθε φορά να βρίσκουμε μεθόδους για να τα πάρει. Η μέθοδος της σπανακόπιτας δεν πιάνει πλέον. Τα μυρίζει η κάρχια!Και δεν μπορείς να της τα βάλεις και στο στόμα, 18 κιλά σκύλος.
Εγω μια χαρα του τα βαζω και ειναι 37 κιλα.
Βαλτα με το χερι οσο πιο βαθεια μεσα στο λαρυγγι και μετα κρατα του για λιγο το στομα κλειστο κανοντας προ τα κατω μασαζ στο λαιμο για να το καταπιει και να μην το φτυσει.
Το θέμα είναι ν'ανοίξει το στόμα.
Μιλάμε για ένα σκυλί που είχε ζήσει 2 χρόνια στους δρόμους και ακόμα δεν έχει ξεπεράσει όλες τις φοβίες του.
Σταύρο, δοκιμασμένο αυτό και πολλά άλλα. Ξεψαχνίζει τα πάντα. Ίσως να την έχει πατήσει από φόλα παλιά και να γλύτωσε, δεν ξέρουμε.
My Flickr
Κρυψε το χαπι σε μαλακο τυρι.
Ετοιμασε και αλλο ενα κομματι ιδιο αλλα χωρις χαπι.
Κρατα τον μεζε με το χαπι ψηλα ωστε να σηκωσει το κεφαλι ψηλα και δωστου το, ενω ταυτοχρονως με το αλλο χερι θα κρατας ψηλα και την δευτερη μπουκια να την βλεπει.
Μολις του δωσεις το πρωτο βαλε αμεσως το χερι κατω απ το σαγωνι ωστε να μην το κατεβασει και αρχισει να το "ψαχνει" με τη γλωσσα και ταυτοχρονως δωστου γρηγορα και το δευτερο.
Θα καταπιει αμασητο τον πρωτο μεζε για να εισπραξει τον δευτερο.
Το σημαντικο ειναι η ταχυτητα μεταξυ των δυο δοσεων και το να μην κατεβασει την μουσουδα προς τα κατω πριν καταπιει το πρωτο.
Υγ: Σε ασχετες ωρες και τακτικα μαθε το σκυλι να δεχεται το χερι σου στο στομα του.
Ειναι σημαντικο ωστε καποια στιγμη να μπορεσεις να του αφαιρεσεις κατι απ το στομα.
Καλο θα ειναι να μαθει και την εντολη "ας το" ωστε να φτυνει κατι.
Επισης μαθε το να δεχεται ψαχουλεμα απο σενα παντου.
Κοζάνη: Με 36.500 ευρώ «καθάρισε» ο ιδιοκτήτης των ροτβάιλερ που σκότωσαν τον 5χρονο Στάθη το 2016
Σε μια απόφαση που έχει προκαλέσει οργή, το Τριμελές Πλημμελειοδικείου Κοζάνης επέβαλε ποινή φυλάκισης 5 ετών στο ζευγάρι των ιδιοκτητών των ροτβάιλερ, η οποία είναι μετατρέψιμη προς 20 ευρώ την ημέρα, ενώ υποχρεώνει τους δύο καταδικασθέντες να καταβάλλουν έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2021 ως χρηματική εγγύηση το ποσό των 10.000 ευρώ έκαστος. Με λίγα λόγια, τόσο ο ιδιοκτήτης όσο και η σύζυγός του, μπορούν με 36.500 ευρώ ο καθένας να εξαγοράσουν την ποινή τους και να κυκλοφορούν ελεύθεροι, παρά τον τραγικό θάνατο που βρήκε ο μικρός Στάθης από τη δική τους εγκληματική αμέλεια.
Μετά την ολοκλήρωση της δίκης, πάντως, ο ιδιοκτήτης των ροτβάιλερ, σε δηλώσεις που έκανε, δεν έδειξε καμία μεταμέλεια, ζητώντας... και τα ρέστα, για την ποινή που επιβλήθηκε σε εκείνον και τη σύζυγό του. Μάλιστα, κατηγόρησε τους χειρισμούς του Μαμάτσειου Νοσοκομείου για τον θάνατο του αγοριού και τόνισε πως η οικονομική δυνατότητα εκείνου και της συζύγου του, δεν τους επιτρέπουν να πληρώσουν τη χρηματική εγγύηση των 10.000 ευρώ έκαστος ως το τέλος Σεπτεμβρίου.
mirage έγραψε:Ναι είναι, αλλα δωσε και λιγο context βρε αδερφέ.
Εχουμε ορεξεις βλεπω
@ dmitspan
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ
Καταρχην.
Το ασπρο ή το μπλε ειναι το σκλι; Πού βρηκε την φουσκωτη κουκλα;
Κατ δευτερον.
Της εχεις μετρησει ορμονες; Τεστοστερονη / οιστρογονα; Συνηθως τετοιες περιπτωσεις υποδεικνυου ανωμαλια
στις αναλογιες τους και πολυ συχνα συνοδευονται απο ψευδοαναπαραγωγικο συστημα του αλλο φυλου.Μπορεις να την ψηλαφισεις
και να καταλαβεις αν υπαρχει αρσενικο μοριο;
< Note >

Και δεν μπορείς να της τα βάλεις και στο στόμα, 18 κιλά σκύλος.

