Αν και δεν μου αρέσει ν'ακούω ράδιο στο σπίτι, θέλω να έχω την δυνατότητα για μια φορά στο τόσο.
Αν και δεν μου αρέσει ν'ακούω ράδιο στο σπίτι, θέλω να έχω την δυνατότητα για μια φορά στο τόσο.
glf έγραψε:Είχα αλλάξει το default σε αγγλικό έδαφος. Μόλις τώρα το βρήκα. Πρέπει να κάνεις και sign out από το Alexa app στο κινητό !!!
Τώρα μόλις έκανα sign out και sign-in και τώρα επιτρέπει το spotify.
glf έγραψε:Το κάνεις και βάση για Smart home με το HASSΤι είναι το HASS;
REALZEUS έγραψε:Δοκίμασα αυτό που λες Γιώργη μου και με το παλιό DIMM μου έκανε κόλπα. Οπότε μπορεί να είναι αυτό, και μακάρι να είναι κάτι τόσο απλό. Από την άλλη βέβαια θέλω να πιω μπυρίτσα με τον Μπλάστερ, αλλά και με σένα βέβαια, που έχουμε καιρό να τα πιούμε. (από σένα θέλω μελάνια).
Λες να είδε τον μάστορα και να φοβήθηκε;
Για την δουλειά που το θέλω μια χαρά είναι πάντως. Βρήκα πάμφθηνη (€35) καινούρια μητρική οπότε θα το φτιάξω μωρέ και όσο πάει. Για το δικό σου ενδιαφέρομαι να στο αγοράσω όμως, για να το δώσω στον πατέρα μου να διαβάζει καμιά Ναυτεμπορική και να κάνει κανένα web banking, για όταν θα έχει το laptop του η μάνα μου.
Θα σου στείλω ΡΜ. sknipper έγραψε:Home Assistant ψάξε. Πλατφόρμα για έξυπνο σπίτιglf έγραψε:Το κάνεις και βάση για Smart home με το HASSΤι είναι το HASS;
Πολύ κοντά στη pole. Να δούμε αύριο τι ρυθμό θα […]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]